Лондон 2012: Ден 10

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Лондон 2012: Ден 10

Мнениеот ehh » 05 авг 2012 23:59

Нещо за Иво Ангелов? Да чакаме ли класиране?
Стойка днес се боксира чудесно, но ме притеснява мача й с британката и нищо не е сигурно там.
При Ивет всичко вече ще е на психика.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 06 авг 2012 00:30

Най-важно е в борбата да постигнат победи ,както и Данчо Йовчев да се представи добре на финалът и да е доволен от това което е постигнал.
За другите - волейбола вече е на 1/4 финал,Ивет няма шанс за финал,дано Стойка победи,но доколкото чух от Петела има няколко мача срещу тази и все са загуби + тя е британка ...
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 06 авг 2012 00:38

Представяте ли си Данчо да вземе медал? Всичко трябва да е в краката му след това, всичко! На него ще стискам най-много палци. Дори и той самият да не е сигурен в това, че ще вземе медал, аз вярвам. Един такъв финал на кариерата му би бил невероятен!
Волейболистите мисля, че ще спечелят мача с Италия.
Ивет ще се класира напред, но финал трудно ще достигне, все пак дано!
На всички останали пожелавам успех утре!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 06 авг 2012 00:47

Дано успеят !
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 06 авг 2012 01:34

Утре следобед ще е лудница наистина. Най - важното е, че изпращаме великия Йордан Йовчев! Дано изпълни съчетанието си както може, пък каквото решат съдиите. Аз мисля, че не бива да го отписваме изобщо. Пожелавам му той да е щастлив след състезанието, другото е на заден план :) Утре в борбата ще участва един от основните ни претенденти за медал - съгражданинът ми Христо Маринов. Дано той и Иво Ангелов ни зарадват. Стойка Петрова ще има трудна задача с оглед националността на противничката си, но днес ми направи доста добро впечатление. Волейболът ще има значение, само ако поляците не спечелят 3 точки срещу Австралия, което е трудно да се случи. Сами се прецакахме, полуфиналът ще е труден срещу някой от фаворитите. От другите можем да очакваме достойно представяне. Дано Ивет този път успее да направи това, което може.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 06 авг 2012 04:26

Дано Данчо успее утре и дано е качено в ютуб утрешнато му представяне.
А грациите ни кога са
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 06 авг 2012 06:20

Хахахаха. Е няма такова бутане на американците като това на тази Олимпиада. След зоба в плуването дойдоха съдийските спортове като гимнастиката. Не че много я следя, но два пъти заглеждам по-сериозно финали на дисциплини и два пъти якото рамо. Ей ся преди малко повторение на прескока. Еми тя буквално си седна след втория прескок американката и те я дават със стотни пред рускинята и немкинята? Щеше да е най-срамната шампионка в историята. Добре, че румънката направи убийствени прескоци без грешки. Само дето разреваха немкинчето.

Бутат ги, бутат ги, но пак няма да са първи. Ама нека има интрига до края, де. :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 авг 2012 10:14

Успех на нашите днес.
Ще е трудно, много трудно за някои, но така е на ОИ.

Дано борците ни повлечат крак с 1-2 победи ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 06 авг 2012 10:47

Сега се сетих, че почти 1/3 от всичките ни спортисти имат състезания днес :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 06 авг 2012 11:09

rebelheartous написа:Хахахаха. Е няма такова бутане на американците като това на тази Олимпиада. След зоба в плуването дойдоха съдийските спортове като гимнастиката. Не че много я следя, но два пъти заглеждам по-сериозно финали на дисциплини и два пъти якото рамо. Ей ся преди малко повторение на прескока. Еми тя буквално си седна след втория прескок американката и те я дават със стотни пред рускинята и немкинята? Щеше да е най-срамната шампионка в историята. Добре, че румънката направи убийствени прескоци без грешки. Само дето разреваха немкинчето.

Бутат ги, бутат ги, но пак няма да са първи. Ама нека има интрига до края, де. :lol:

Какво ги бутат, ти видя ли първият и прескок беше с оценка 15,800, а на втория където падна накрая беше 14,300. Съвсем нормално си беше оценена след като не се оценява само финала, но и цялото изпълнение от отскока. Гледа се накрая сборната оценка. Това че другите скачаха и двата прескока около 15 нямаше как да им помогне при положение,че тя получи 15.800 на първия прескок. И Щатите ще спечелят класирането по медали, не се притеснявай ;)

Върни се в “Лондон 2012”