След критиките Васев уволнен?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

След критиките Васев уволнен?

Мнениеот Pride » 22 ное 2010 15:26

След критиките, които вчера отправи Васев към ръководителите в Локомотив се носи слух, че е бил уволнен.

Старши треньорът на Локомотив (София) Димитър Васев се оказа много изнервен след края на мача за Купата на България, в който неговият отбор отпадна от турнира. На пресконференцията след края на срещата Васев изненандващо нападна шефовете си, предаде репортер на Novsport.com.

„Аз съм треньор на Локомотив, но не знам прави ли се селекция, не се ли прави. Сега след като Асамоа си тръгва, може и Генков да си отиде, аз нямам конкретните и точни изпълнители. Ако трябва да преследваме Европа с тези, играчи ще се опитаме, но…..“, заяви Васев.

Запитан няма ли да предизвика разговор с шефовете относно тази тема, той добави, че може би и към тази мярка трябва да подходи.

Той даде своето мнение и за пропуснатата дузпа на Цветан Генков. „Цецо, което трябва, ще му го кажа на него. Той винаги е бил дузпите при нас, но не по този начин. Предпочетох Лахчев, защото обикновено защитниците бият най-хубави дузпи“, каза той.

„Имах дълбоки съмнения, след като Асамоа, който има вече договор, ще играе с мотивация, а иначе контузията му още в 20-ата минута е отделен въпрос“, добави още той.

„Продължаваме, светът ли свършва или те взеха купата….Явно тегне прокоба над нашия клуб, винаги за купата –добре, зле, но падаме“, отсече бившият помощник треньор в тима на „железничарите“.
http://www.novsport.com/news120695_1070.html

В медии все още няма нищо обаче, като го знаем какво вещество е Гигов ... ОК пари няма, но има 1000 ръководители с С класи , а децата се събличат в стар фургон в Требич. Най-накрая някой заговори за безхаберието и май решиха да го изритат :evil:
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Re: След критиките Васев уволнен?

Мнениеот Adrian Monk » 22 ное 2010 16:01

Без да се заяждам, според мен Генков не е трябвало да бие дузпа след продълженията и това е грешка на треньора. Колкото и да е добър майстор, тук става въпрос за психика: пропуснал е веднъж в редовното време, преполагам че при дузпата след продълженията, която е много по-важна, краката са му омекнали. А за Асамоа смятам, че Васев е прав - той вече не се е чувствал играч на "Локо".
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 22 ное 2010 16:36

Зико пропусна дузпа в редовното време срещу Франция през 1986 година,но после след редовното време вкара своята,а Платини изпусна,така че не можеш да се откажеш от най-добрия си футболист да бие нак.удар,но и най-добрите пропускат в случай две световни звезди

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 22 ное 2010 17:09

amoros написа:Зико пропусна дузпа в редовното време срещу Франция през 1986 година,но после след редовното време вкара своята,а Платини изпусна,така че не можеш да се откажеш от най-добрия си футболист да бие нак.удар,но и най-добрите пропускат в случай две световни звезди

Той и Зико тогава за малко да изпусне и втората но имаше късмет.

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 22 ное 2010 17:33

Adrian Monk написа:Без да се заяждам, според мен Генков не е трябвало да бие дузпа след продълженията и това е грешка на треньора. Колкото и да е добър майстор, тук става въпрос за психика: пропуснал е веднъж в редовното време, преполагам че при дузпата след продълженията, която е много по-важна, краката са му омекнали. А за Асамоа смятам, че Васев е прав - той вече не се е чувствал играч на "Локо".

ама май ако е имало уволнение не е било заради отпадането на отбора от купата а заради критиките който е отправил
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 22 ное 2010 17:43

А, дано :!:

Писна ми от страхлива игра :!:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 22 ное 2010 18:53

Аз забелязвам при вас, че който и да е треньор нещата са си все на едно ниво, не ниско в никакъв случай, ама над 3 място не става. Странно е :roll:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 22 ное 2010 21:16

Вече е официално възкресителят на трупове като ЦСКА,Черно Море,Пирин,Академик и други вече е уволнен :!:

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 22 ное 2010 21:26

james написа:Вече е официално възкресителят на трупове като ЦСКА,Черно Море,Пирин,Академик и други вече е уволнен :!:

Човека загуби всички мачове които можеха да се загубят,а се опита да загуби и другите!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 ное 2010 21:30

Това беше въпрос на време :roll: Васев определено не беше подходящият треньор...просто няма този хъс и кураж да води отбор като Локо Сф. Би бил добро попадение за отбори от долната половина или Б групите, ама за Локо не ставаше.
Интересно ми е кой ли ще дойде сега :roll: Стефан Грозданов май е безработен...нищо чудно пак да ви съживи :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Локо София”