Вчера бях на мач... - на мач между втория и третия в българската А група. И гледам на светлинното табло резултат 5:1... Естествената реакция в такъв случай е "Егати мача - едните са разбили другите". И сигурно 99% са реагирали като мен, но един привърженик на огледалата решава да покаже на всички в България, че видите ли "размазвачите" не са се видели в огледалото и едва ли не резултатът е огледален, но в полза на другия отбор.
Ако забелязвате не употребих нито веднъж име на отбор не защото не го заслужават, а защото този коментар се среща във всички двубои. Когато след разгром продължаваш да си нагъл като Тодор Батков и сравнението му, че Левски играл като Барселона след загубата с 2 на 0, вече нещата избиват към друго - КЪМ КРИВОТО ОГЛЕДАЛО.
И когато пич като Бандаловски стои пред огледалото и вижда в него Кафу - нещата стават ясни.
Да драги ми футболистчета - гледайте се в огледалата преди да излезете на поредния нощен запой, но виждайте в тях реалния образ. Той за вас разбира се е нелицеприятен, но ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.
Обръщам се към всички онези, които вчера издигнаха плакат "Това сме го виждали" и към тези, дето им отговориха "И ние"... До кога ще търпим такова "професионално" отношение? И към шефовете на отбора на "Ледената кралица" дето се гледа в огледалото и все пита "Огледалце от стената кажи кой е най-добрия футболист на Земята" няма ли да вземат мерки... Обидно е за всички...
Криво ли е железничарското огледало?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Криво ли е железничарското огледало?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: Криво ли е железничарското огледало?
Прав си пич ... аз се хванах за главата като слушах коментарите на футболисти като Йордан Минев , Камбуров , Бандаловски и Марков !
Йордан Минев вкара толкова красив гол при хубавата победа с 5-1 и вместо да се радва и да се усмихва , на интервюто ми звучеше сякаш ще убие някой от Локомотив ... почна да ги нарича смешно отборче , смешни футболисчета и ей такива епитети !
Йордан Минев може да е добър футболист но няма нищо в главата , държи се като пълен селяк ... както и другите 3-ма играчи на Локомотив . Камбуров горкия целия мач , Виданов го изяде с парцалите и блокираше всеки негов удар,накрая излиза и почва да разправя как били по-добри и как имали късмет ЦСКА но без да искали стигнали до 5-1
Българските футболисти ако искат да са личности и да ги уважават , да се научат да говорят пред камера и да си мерят приказките ...
Йордан Минев да вземе да се стегне и да се държи прилично защото ние не сме отборчето от Герена , където ги учат да говорят простотии и да наглеят още от малки примери колкото щеш , сега звезди на Мездра а учители бол ... Батков , Марков , Гонзо и Хаздяй(този даже не е и българин)
Йордан Минев вкара толкова красив гол при хубавата победа с 5-1 и вместо да се радва и да се усмихва , на интервюто ми звучеше сякаш ще убие някой от Локомотив ... почна да ги нарича смешно отборче , смешни футболисчета и ей такива епитети !
Йордан Минев може да е добър футболист но няма нищо в главата , държи се като пълен селяк ... както и другите 3-ма играчи на Локомотив . Камбуров горкия целия мач , Виданов го изяде с парцалите и блокираше всеки негов удар,накрая излиза и почва да разправя как били по-добри и как имали късмет ЦСКА но без да искали стигнали до 5-1

Българските футболисти ако искат да са личности и да ги уважават , да се научат да говорят пред камера и да си мерят приказките ...
Йордан Минев да вземе да се стегне и да се държи прилично защото ние не сме отборчето от Герена , където ги учат да говорят простотии и да наглеят още от малки примери колкото щеш , сега звезди на Мездра а учители бол ... Батков , Марков , Гонзо и Хаздяй(този даже не е и българин)
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
- POPCORN
- Контакти:
Сега ще си кажа моето мнение и не искам никой да се засяга.Това е моята истина!Не може през цялата седмижца Марков , Камбуров и кой ли не да ми говори как ще ни размажат и ЦСКа колко слаби били и било време да ни бият и някакви такива глупости в пространстовто и да искате футболисите на ЦСКа да не са озлобени!Значи аз през тази година забелязах едно нещо.Феновете на Локо Сф и всички около тоя отбор и футболисти и тренети са доста нагли и се мислят за Милан ако се има предвит на цветовете на отборите!Не може да играеш толкова смешен футбол и да ми говориш колко добри сме и някакви такива!Кой биха Локо Сф?Левски?Само с победа над Левски не се влиза в Европа.Какво каза смешният им тренер, след някой от мачовете, мача на Левски с Берое не бил честен.После тоя Бандаловкси незнам какъв футболист е , но цяла седмица говори как ЦСКА е много смешен отбор!Да не говорим за феновете на Локо Сф където локото били най-добрият отбор и ако се играел истински мач, щели да ни смажат!Срам срам срамм!Локо Сф са най-смешният софииски отбор!Дори Вили Вуцов не прави таквиа работи!Аз не се кефих така като бихме Левски с 2 на 0!Вчера отвътре ми беше супер яко, че за пореден път бихме измисленият отбор от надежда където все се фукат много и се мислят за Барселона!А ако Данчо Минев е смешен футболист.. то тогава Бандаловски и Камбуров и компаниця незнам какви са.Цял живот ще си играят там.А рендето да не ми говори глупости, защито вчеря тоя смешник генов пак му спести червеният картон!Не заслужават да играят в Европа и искам Левски да играе да направят нещо но не и тия !И на последно да не вадиме статистики да видиме колко мача дузпа, какви дузпи и какво ли още не съдията ги подкрепяше!Така че Европа, ама през крив макарон!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- DrAvalanche
- Контакти:
Angoff написа:Прав си пич ... аз се хванах за главата като слушах коментарите на футболисти като Йордан Минев , Камбуров , Бандаловски и Марков !
Йордан Минев може да е добър футболист но няма нищо в главата , държи се като пълен селяк ... както и другите 3-ма играчи на Локомотив . Камбуров горкия целия мач , Виданов го изяде с парцалите и блокираше всеки негов удар,накрая излиза и почва да разправя как били по-добри и как имали късмет ЦСКА но без да искали стигнали до 5-1![]()
В първия момент си помислих, че темата е за мача ЦСКА - Локо Сф и коментарите след него. Но за теб явно това не е проблем да се вмъкне обида към Левски. В случая простотиите (и то непредизвикани) ги говориш ти.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

POPCORN написа:Сега ще си кажа моето мнение и не искам никой да се засяга.Това е моята истина!Не може през цялата седмижца Марков , Камбуров и кой ли не да ми говори как ще ни размажат и ЦСКа колко слаби били и било време да ни бият и някакви такива глупости в пространстовто и да искате футболисите на ЦСКа да не са озлобени!Значи аз през тази година забелязах едно нещо.Феновете на Локо Сф и всички около тоя отбор и футболисти и тренети са доста нагли и се мислят за Милан ако се има предвит на цветовете на отборите!Не може да играеш толкова смешен футбол и да ми говориш колко добри сме и някакви такива!Кой биха Локо Сф?Левски?Само с победа над Левски не се влиза в Европа.Какво каза смешният им тренер, след някой от мачовете, мача на Левски с Берое не бил честен.После тоя Бандаловкси незнам какъв футболист е , но цяла седмица говори как ЦСКА е много смешен отбор!Да не говорим за феновете на Локо Сф където локото били най-добрият отбор и ако се играел истински мач, щели да ни смажат!Срам срам срамм!Локо Сф са най-смешният софииски отбор!Дори Вили Вуцов не прави таквиа работи!Аз не се кефих така като бихме Левски с 2 на 0!Вчера отвътре ми беше супер яко, че за пореден път бихме измисленият отбор от надежда където все се фукат много и се мислят за Барселона!А ако Данчо Минев е смешен футболист.. то тогава Бандаловски и Камбуров и компаниця незнам какви са.Цял живот ще си играят там.А рендето да не ми говори глупости, защито вчеря тоя смешник генов пак му спести червеният картон!Не заслужават да играят в Европа и искам Левски да играе да направят нещо но не и тия !И на последно да не вадиме статистики да видиме колко мача дузпа, какви дузпи и какво ли още не съдията ги подкрепяше!Така че Европа, ама през крив макарон!
Ами парав си - абсолятно нагли футболисти и фенове , биха Левски 2-пъти поред и се помислиха за непобедими

Като цяло май грешката е моя, че пуснах темата точно в този раздел, подтикнат от метафората за огледалото. Но темата може и е желателно да се разшири и към другите отбори, защото и на мача във Варна чухме как единя отбор "надигра тотално" другия, а не е било така... Идеята ми е да коментираме глупавите изказвания на всички отбори и футболисти в България
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Ангофф ти не си Българин.Още Левски е казал,че Българин е всеки роден в тази държава без значение на религия или етнос.Сигурен съм че много Евреи,Арменци и други етноси са дали повече за държавата от теб и мен.
POPCORN написа:Сега ще си кажа моето мнение и не искам никой да се засяга.Това е моята истина!Не може през цялата седмижца Марков , Камбуров и кой ли не да ми говори как ще ни размажат и ЦСКа колко слаби били и било време да ни бият и някакви такива глупости в пространстовто и да искате футболисите на ЦСКа да не са озлобени!Значи аз през тази година забелязах едно нещо.Феновете на Локо Сф и всички около тоя отбор и футболисти и тренети са доста нагли и се мислят за Милан ако се има предвит на цветовете на отборите!Не може да играеш толкова смешен футбол и да ми говориш колко добри сме и някакви такива!Кой биха Локо Сф?Левски?Само с победа над Левски не се влиза в Европа.Какво каза смешният им тренер, след някой от мачовете, мача на Левски с Берое не бил честен.После тоя Бандаловкси незнам какъв футболист е , но цяла седмица говори как ЦСКА е много смешен отбор!Да не говорим за феновете на Локо Сф където локото били най-добрият отбор и ако се играел истински мач, щели да ни смажат!Срам срам срамм!Локо Сф са най-смешният софииски отбор!Дори Вили Вуцов не прави таквиа работи!Аз не се кефих така като бихме Левски с 2 на 0!Вчера отвътре ми беше супер яко, че за пореден път бихме измисленият отбор от надежда където все се фукат много и се мислят за Барселона!А ако Данчо Минев е смешен футболист.. то тогава Бандаловски и Камбуров и компаниця незнам какви са.Цял живот ще си играят там.А рендето да не ми говори глупости, защито вчеря тоя смешник генов пак му спести червеният картон!Не заслужават да играят в Европа и искам Левски да играе да направят нещо но не и тия !И на последно да не вадиме статистики да видиме колко мача дузпа, какви дузпи и какво ли още не съдията ги подкрепяше!Така че Европа, ама през крив макарон!
Леко да не се задавиш от злоба и слюнки, чорбе...
-
- Контакти:
Lyubaka01 написа:POPCORN написа:Сега ще си кажа моето мнение и не искам никой да се засяга.Това е моята истина!Не може през цялата седмижца Марков , Камбуров и кой ли не да ми говори как ще ни размажат и ЦСКа колко слаби били и било време да ни бият и някакви такива глупости в пространстовто и да искате футболисите на ЦСКа да не са озлобени!Значи аз през тази година забелязах едно нещо.Феновете на Локо Сф и всички около тоя отбор и футболисти и тренети са доста нагли и се мислят за Милан ако се има предвит на цветовете на отборите!Не може да играеш толкова смешен футбол и да ми говориш колко добри сме и някакви такива!Кой биха Локо Сф?Левски?Само с победа над Левски не се влиза в Европа.Какво каза смешният им тренер, след някой от мачовете, мача на Левски с Берое не бил честен.После тоя Бандаловкси незнам какъв футболист е , но цяла седмица говори как ЦСКА е много смешен отбор!Да не говорим за феновете на Локо Сф където локото били най-добрият отбор и ако се играел истински мач, щели да ни смажат!Срам срам срамм!Локо Сф са най-смешният софииски отбор!Дори Вили Вуцов не прави таквиа работи!Аз не се кефих така като бихме Левски с 2 на 0!Вчера отвътре ми беше супер яко, че за пореден път бихме измисленият отбор от надежда където все се фукат много и се мислят за Барселона!А ако Данчо Минев е смешен футболист.. то тогава Бандаловски и Камбуров и компаниця незнам какви са.Цял живот ще си играят там.А рендето да не ми говори глупости, защито вчеря тоя смешник генов пак му спести червеният картон!Не заслужават да играят в Европа и искам Левски да играе да направят нещо но не и тия !И на последно да не вадиме статистики да видиме колко мача дузпа, какви дузпи и какво ли още не съдията ги подкрепяше!Така че Европа, ама през крив макарон!
Леко да не се задавиш от злоба и слюнки, чорбе...
Колегата просто си изказва мнението,а всъщност то се видя кой се задави от слюнки и злоба.
Не забравяйте , че в този отбор няма локомотивци . Когато на терена бяха 11 юноши на "Локо" ви биеха най-редовно.