Евертон Джилио Том

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Евертон Джилио Том

Мнениеот Pride » 31 мар 2015 08:37

Бразилският полузащитник на Локомотив София Tом, който спечели наградата за играч на есен 2014 от Анкетата на ultrasloko.com, бе любезен да даде интервю за lokosf.info:

- Том, очакваше ли да спечелиш наградата на феновете за Играч на есенния полусезон?
- Честно казано, не очаквах да спечеля, защото всички в отбора бяхме едно цяло, играхме страхотно и затова за мен тази награда е много специална и ценна. Ще я помня цял живот. Благодаря на феновете, които са гласували за мен, за доверието което ми оказват.

- В България досега си играл още и в Локомотив (Пловдив) и Миньор. Как си обясняваш факта, че навсякъде хората те уважават и ще те помнят винаги?
- Аз вярвам, че футболът е за феновете, няма значение дали са много или малко, те живеят за отбора си. И винаги съм уважавал хората, които подкрепят тима. Те искат да виждат желание и раздаване на терена от нас, футболистите и аз правя всичко възможно да давам максимума от себе си, всеки мач да се раздавам на терена колкото мога.

- В "Надежда" си вече от две години, какво е за теб Локомотив София?
...

http://lokosf.info/%D0%B8%D1%81%D1%82%D ... 0%BE%D1%82

Страхотно мислене има Том, неслучайно стана футболист на полусезона.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Евертон Джилио Том

Мнениеот Заклет Левскар » 31 мар 2015 08:54

Един от малкото интелигентни и като човек и като футболист в "А" група.
Пожелавам му успех.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 31 мар 2015 09:23

Томито винаги се раздаваше, докато беше при нас. И въпреки че не блестеше с огромни футболни качества, като Даксон например, винаги ми е пълнил душата. Пожелавам му успех и при вас.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 31 мар 2015 09:49

Жив и здрав да е!Винаги ме е радвал с изявите си.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 31 мар 2015 11:22

Plovdiv_1926 написа:Томито винаги се раздаваше, докато беше при нас. И въпреки че не блестеше с огромни футболни качества, като Даксон например, винаги ми е пълнил душата. Пожелавам му успех и при вас.

Не е лош като играч, а и като човек, но винаги съм мислел, че няма как да надскочи посредствеността си. Успех при адашите, Том!
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 31 мар 2015 16:16

Тоя винаги като го гледам, се сещам колко селско ниво ни е футбола :lol: :lol: Щом такива се е стигнало да внасяме ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 01 апр 2015 09:21

Маймунке, що си просиш да те псувам всеки път ? Да не си педал ? :mrgreen:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 01 апр 2015 20:14

boabbb написа:Тоя винаги като го гледам, се сещам колко селско ниво ни е футбола :lol: :lol: Щом такива се е стигнало да внасяме ...

Добре, че вашия Галчев е на градско ниво!А и ония черните ви граждани дето са слезли миналата година от палмите!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 02 апр 2015 07:32

boabbb написа:Тоя винаги като го гледам, се сещам колко селско ниво ни е футбола :lol: :lol: Щом такива се е стигнало да внасяме ...

Гледай си черните дзвезди в червено с извадени джобове :lol:
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Локо София”