Излизаме срещу отбора на Берое в предпоследна контрола.Уж, състава ще е това , но знае ли човек може да привлечем още някой.
На мен лично ми харесва отбора в момента.Млади момчета се налагат като Сашко Манолов, Романов, Васев, Славчев, Йочев,опитните Бранеков,Трифонов, Гаров,Хаджиев се оказа не лош, Ранджелович, Том дано остане, "Пепи ще ни крепи", имаме и двама нови чужденци.На врата са Митрев, Галев и Кацарев ,който ще пътува за европейското сега юли месец.
Поне се поприключи с чернюгите и се залага на българското.Надявам се някой фен на Берое да сподели впечатление от Ливраменто що за играч е и как се е представил при тях ?
Берое-Локо(Сф), контрола, 08.07.,Правец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
-
- Контакти:
Берое-Локо(Сф), контрола, 08.07.,Правец
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Re: Берое-Локо(Сф), контрола, 08.07.,Правец
ivo77 написа:3:1
Що не заложиш някой лев? Явно си умен и късметлия.
Надявам се някой фен на Берое да сподели впечатление от Ливраменто що за играч е и как се е представил при тях ?
Много техничен,с отличен поглед върху играта и страхотен шут.Напусна Берое,защото не се вписваше в схемата на Хубчев,който изисква много работа в дефанзивен план от своите играчи.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
-
- Контакти:
favaca8888 написа:Надявам се някой фен на Берое да сподели впечатление от Ливраменто що за играч е и как се е представил при тях ?
Отиде и в Славия за няколко месеца, послед собственикът им реши да залага само на българи и го махна. Всеки път, когато влезеше им раздвижваше играта. Научен е да играе футбол далече от тук и това е голям плюс.
Aз мисля,че това е най-качествената ни контрола.Берое показва,че през новия сезон ще е сериозен съперник за всички.Тук ще се види и ние дали ще изглеждаме по-добре тази година.....
Дано се получи полезна контрола
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

3:0
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
здрасти направо на въпроса Ливраменто е много добър футболист а бе научен е човека знае къде да застане как да я отиграе топката много точен и силен удар в 20 -33м зона улучи ли вратата е гол аз лично много съжалявам че си тръгна от берое ...между другото и в славия ги носеше с пепи димитров на гърба си...добро е момчето дано да не му натежат годинките
-
- Контакти:
Благодаря на беройци за инфото
Дано стане полезна контрола за двата отбора и най-вече да не се контузи някой 

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!