Само Локо! Левски - Локо СФ 0:3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Само Локо! Левски - Локо СФ 0:3
И САМО ЛОКООООО,ОЛЕЕЕЕ,И САМО ЛОКО,ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ!Така перифразирам една песен на синята агитка.Велик мач,честито на всички локомотивци!Камбуров е машина за голове,а Окука си заслужи шанса,който получи след слабото представяне през есента!Да се надяваме,че ще размажем така всички останали отбори!На левскарите им се извинявам
Сериозно,на сините фенове им казвам да не се отчайват,ЦСКА може и четворка да получи
Жалко,че Камбуров не беше в отбора още през есента,защото сега щяхме да се борим за титла!Само Локо и да не си вирваме носовете,всеки мач трябва да се играе на максимални обороти.Дано и публиката се завърне на стадиона,сега вече няма извинения за това.Аз ще се постарая по-често да гледам любимия отбор!Празнувайте железничари!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Re: Само Локо!
Честита победа Локомотив!!!!!!!!!Само така!!!
Сложихте им го на Герена на прехваления отбор на Левски

Добри бяхте днес, не като с ЛокоМездра 
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!
Мъжкари сте!!!
-
OBI4AM LEVSKI
- Контакти:
Това е да имаш ТРЕНЬОР!!!ЧЕСТИТО!
Честито, Локомотивци!!!!!! Вече става традиция да си пердашим Левски
Искам сега да видя всички, дето обясняваха, че ще Левски ще ни размаже. ДА дойдат и ония, дето обясняваха, че ще им полегнем.
Къде сте, мишоцииииииииииииииииииии
Искам сега да видя всички, дето обясняваха, че ще Левски ще ни размаже. ДА дойдат и ония, дето обясняваха, че ще им полегнем.
Къде сте, мишоцииииииииииииииииииии
- Sagittarius
Честито!Велика победа.Отдавна не съм се кефил така на чужди мачове.Най-много ми хареса,че се изгаврихте с онези смешници,направо ги направихте за смях,унизихте ги.Браво.Ако зависеше от мене - получавате титлата веднага след такава продукция
.Мартин Камбуров беше голям,е голям и ще си остане от най-големите играчи.Жалко,че не го викат в Национала 
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Нашите бяха пълна трагедия, но това не омаловажава постигнатото от Локо. Честито и успехи занапред! 
Последна промяна от WeReWoLf на 11 апр 2009 18:17, променено общо 1 път.
От мача си идвам.Браво на Локомотивци , браво на треньора им , че е показал как се пресира и играе футбол ...браво и на всички фенове на стадиона.А ние сме си трагедия от началото на полусеозна ..просто се отлагаше ввъв времето да си проличи , че нямат идея как да играят като отбор.САМО ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В МОЕТО СЪРЦЕ.
ЛЕВСКАР до гроб!