Локо Сф иска отмяна на картоните на трима настоява да играят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Локо Сф иска отмяна на картоните на трима настоява да играят

Мнениеот Pride » 15 апр 2013 16:47

Локомотив Сф внесе днес искане за експертна оценка от Съдийската комисия, на базата на която да бъдат отменени картоните на трима от футболистите на тима, получени в шампионатната среща с Левски.

Както е известно, същата комисия извади скоропостижно от ранглистата на съдиите в професионалния футбол реферът Стефан Спасов за допуснати „шокиращи грешки“, според терминологията, използвана от официалния сайт на БФС.

Именно въз основа на тази оценка от комисията и строгата санкция спрямо Стефан Спасов, Локомотив Сф иска отмяна на показаните от рефера картони в мача със „сините“. Става дума за жълтия картон на Александър Дюлгеров при отсъдената дузпа в полза на Левски, втория жълт и съответно червен картон на Том и директния червен картон на Александър Бранеков.

По информация на Гонг, Бранеков ще отнесе със сигурност санкция - парична глоба заради неприличен жест.

От Локомотив Сф смятат, че изваждането на Стефан Спасов от професионалния футбол заради допуснатите груби грешки от него трябва да отмени последствията от тези му грешки. „В противен случай защо наказват Спасов?!“, питат риторично от Локомотив. Клубът от „Надежда“ се базира и на съответните точки от Дисциплинарния правилник.

Отмяната на картони е обичайна практика за някои страни като Испания, например, където по видеозапис се гледат спорните случаи. Ако Съдийската комисия потвърди становището на Локомотив Сф пред Дисциплинарната, то получилите червени картони в събота Том и Бранеков ще бъдат на линия в сряда за първия полуфинал за Купата отново срещу Левски. Единствено в случая с Дюлгеров, полученият от него картон не води до пряко наказание – лишаване от състезателни права, за футболиста.

Заседанието на ДК е утре.

http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=340811

В България някой помни ли да са отменяли картони? Да ги отменят нали затова наказаха пастата.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Re: Локо Сф иска отмяна на картоните на трима настоява да играят

Мнениеот Pride » 15 апр 2013 16:55

Велев заплашва, че няма да излезем за купата :shock:

http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=340787
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 15 апр 2013 17:10

Нито едното, нито другото ще стане. Картони могат да се отменят ако се докаже, че са объркани получателите. В случая не са объркани.
А за мача-не мисля, че Велев го е казал сериозно. Да не говорим, че ако не излезнат, най-вероятно ще има много сериозни глоби.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 15 апр 2013 17:17

Не знам до колко ви ясно но ако не излезнете на терена както каза Велев има варианти да ви изпратат да си ритате с селата ;)

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 15 апр 2013 17:20

we are the champions написа:Не знам до колко ви ясно но ако не излезнете на терена както каза Велев има варианти да ви изпратат да си ритате с селата ;)

И на мене така ми се струва и затова смятам, че не е говорил сериозно.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 15 апр 2013 17:27

Хубаво ,че от Локомотив са поискали отмяна,това разбира се едва ли ще се случи.Относно казаното от Велев,според мен това е тактически ход,не само ще излезем,но и ще играем много по силно от предишния мач.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 15 апр 2013 17:29

we are the champions написа:Не знам до колко ви ясно но ако не излезнете на терена както каза Велев има варианти да ви изпратат да си ритате с селата ;)

Ми те и без това натам са тръгнали :mrgreen: Най-много да забързат процедурата.

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 15 апр 2013 17:31

Какви ги забърка, тоя невероятен некадърник-Пастата!

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 15 апр 2013 17:32

И аз исках отмяна на дуспата на антон генов в последната минута,за да играе любимия ми отбор в Европа,но...

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 15 апр 2013 17:34

terata написа:

Ми те и без това натам са тръгнали :mrgreen: Най-много да забързат процедурата.

Едно е да изпаднеш в Б друго е да те изпратат в окръжните групи.

Върни се в “Локо София”