Поредна перла или пореден турист
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
-
- Контакти:
Поредна перла или пореден турист
Привличането но Маркиньос ме изненада, за съжаление не съм оптимистично настроен.Договора му е за 1 година и после кой откъде е.Ненужен 2-ри чужденец (Том) май Кокала че продава стабилно лятото отбора като изпадне с тия наемници.Какво мислите Вие като цяло за играча и трансфера?
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Re: Поредна перла или пореден турист
favaca8888 написа:Привличането но Маркиньос ме изненада, за съжаление не съм оптимистично настроен.Договора му е за 1 година и после кой откъде е.Ненужен 2-ри чужденец (Том) май Кокала че продава стабилно лятото отбора като изпадне с тия наемници.Какво мислите Вие като цяло за играча и трансфера?
Незнам Маркиньос кво ще прави при вас,цялото ми уважение към отбора ти но тоя кокал немога да го търпя и ще изпаднете ако го задържите

- Виктор 1914
- Контакти:
Deluxx написа:favaca8888 написа:Привличането но Маркиньос ме изненада, за съжаление не съм оптимистично настроен.Договора му е за 1 година и после кой откъде е.Ненужен 2-ри чужденец (Том) май Кокала че продава стабилно лятото отбора като изпадне с тия наемници.Какво мислите Вие като цяло за играча и трансфера?
Незнам Маркиньос кво ще прави при вас,цялото ми уважение към отбора ти но тоя кокал немога да го търпя и ще изпаднете ако го задържитеИначе Маркиньос е футболист с качества,зависи кокала къде ще му нареди да играе
Това, че ти не можеш да търпиш Кокала, не означава, че е слаб треньор. Още по-малко, че с него Локото ще изпаднат. Колкото и да не ти се иска Кокал ще спаси Локото. Според мен ще мотивира Маркиньос да играе на МАКС.
ПС: Нормално Кокала да ви е трън в очите, на розовите. Все пак с най-слабия отбор на Левски от 10 години насам, ви би 2:0.
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]
Маркиньос е нелош играч и ще е от полза за Локо Сф .
И пак се почва едно заяждане от син фен....Ние ви бихме с наи слабия си състав миналата година ако помниш 

- Заклет Левскар
Виктор 1914 написа:Deluxx написа:favaca8888 написа:Привличането но Маркиньос ме изненада, за съжаление не съм оптимистично настроен.Договора му е за 1 година и после кой откъде е.Ненужен 2-ри чужденец (Том) май Кокала че продава стабилно лятото отбора като изпадне с тия наемници.Какво мислите Вие като цяло за играча и трансфера?
Незнам Маркиньос кво ще прави при вас,цялото ми уважение към отбора ти но тоя кокал немога да го търпя и ще изпаднете ако го задържитеИначе Маркиньос е футболист с качества,зависи кокала къде ще му нареди да играе
Това, че ти не можеш да търпиш Кокала, не означава, че е слаб треньор. Още по-малко, че с него Локото ще изпаднат. Колкото и да не ти се иска Кокал ще спаси Локото. Според мен ще мотивира Маркиньос да играе на МАКС.
ПС: Нормално Кокала да ви е трън в очите, на розовите. Все пак с най-слабия отбор на Левски от 10 години насам, ви би 2:0.
Треньорът на червените Любо Пенев преди въпросния мач: "Очевидно играем по-добре от Левски...."

Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
- Виктор 1914
- Контакти:
Deluxx написа:И пак се почва едно заяждане от син фен....Ние ви бихме с наи слабия си състав миналата година ако помниш
Да не ти припомням при 5:0 и 7:2 колко сме били слаби и как сме ви драли.

[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]
Май не е тука мястото да си мерите пишките...
Колкото до Маркиньос, ако покаже това, което може, мисля, че ще ни е от полза. За съжаление не мисля, че ще го покаже...
Колкото до Маркиньос, ако покаже това, което може, мисля, че ще ни е от полза. За съжаление не мисля, че ще го покаже...
Том е много добър футболист 

Deluxx написа:И пак се почва едно заяждане от син фен....Ние ви бихме с наи слабия си състав миналата година ако помниш
И какво от това? важното е че Левски имат повече победи в дербитата от Чорбариеетее