Официално за двойния аршин на БФС и държавата.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Официално за двойния аршин на БФС и държавата.

Мнениеот loko1 » 27 фев 2013 15:01

За пореден път ставаме свидетели на двойния аршин на милата ни държавица.

Вчера стана ясно, че ще домакинстваме в Своге http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=330795

Днес разрешиха на ЦСКА да си домакинства у дома.

И ако от ЦСКА бяха направили голям ремонт нямаше да има нищо странно, но и от решението на комисията е видно, че сектор Г остава затворен и се забранява да домакинства на Левски.

Да попитам, защо тогава същата тази комисия не позволи Локомотив да домакинства с затворен В сектор и отворен А сектор на стадион Локомотив? Двоен аршин затова. Срам.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Re: Официално за двойния аршин на БФС и държавата.

Мнениеот deepblue » 27 фев 2013 15:04

Червеното бефесе пак подпира харизмтата :evil:

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 27 фев 2013 15:13

Верно си е,..на поляната/разградения двор/ в Подуене може, а в кв. Надежда не може ! ;)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 фев 2013 15:19

За мен е странно нещо друго: Обявено е, че концертът на Depeche Mode, който трябва да се състои на 12 май в София, ще бъде на стадион "Локомотив". На него се очакват много зрители както от България, така и от съседни страни. Освен това, 12 май е твърде вероятен ден за избори (утре президентът трябва да посочи точната дата). Купонът става пълен и това е възможно само в Булгаристан!... :lol:
П.П. На галфона, който се е изходил преди мен: Неграмотнико, най-напред се научи, как се пише Подуяне. След това се поинтересувай, кои стадиони в България понастоящем имат само 3 (три) годни за зрители сектори. Май ще се окаже, че и Кочин парк е сред тях.... :lol: И накрая провери (макар че това е твърде сложно за теб), дали в Европа не е нормална практика да се играят футболни срещи на стадиони в реконструкция. 8-) И да не забравя, "поляната" в Подуяне е най-добрият футболен терен в България, един от малкото с отопление, ама това кой да ти го каже, красноармеецо... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 фев 2013 15:23

Герена и без сектор А си остава много по-добър стадион от руината която е стадион Локомотив .

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 27 фев 2013 15:23

Като цяло всички стадиони в София приличат на кочини ,но поне Цска хвърлиха 700к за ремонт на всички помещения по сектор А ,фасадата и предстои ремонт на Вип лозите и прес ложите ,както има и нови камери.А на вас помещенията под трибуните вип и прес ложите са ви трагедия[*ако имате такива ]нямате камери,и не се дава и стотинка за ремонт а се чака лиценз това е смешно и нагло.

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 27 фев 2013 15:26

Captain Stottlemeyer написа:За мен е странно нещо друго: Обявено е, че концертът на Depeche Mode, който трябва да се състои на 12 май в София, ще бъде на стадион "Локомотив". На него се очакват много зрители както от България, така и от съседни страни. Освен това, 12 май е твърде вероятен ден за избори (утре президентът трябва да посочи точната дата). Купонът става пълен и това е възможно само в Булгаристан!... :lol:
П.П. На галфона, който се е изходил преди мен: Неграмотнико, най-напред се научи, как се пише Подуяне. След това се поинтересувай, кои стадиони в България понастоящем имат само 3 (три) годни за зрители сектори. Май ще се окаже, че и Кочин парк е сред тях.... :lol: И накрая провери (макар че това е твърде сложно за теб), дали в Европа не е нормална практика да се играят футболни срещи на стадиони в реконструкция. 8-)

Абе,.. къде си видял да играят футбол след бомбардировка ? Това даже и в Ирак не се е случвало ! :lol:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 фев 2013 15:34

leski написа:Браво, взимайте за пример Сараево !.. Има защо... :lol:

дали ние ще играем без сектор А или вие без секто Г не е ли едно и също ? Само ,че ние и на луната да играем пак мачкаме ,докато вие на стадион различен от Армията се гипсирате . Ако не вярваш прочети темата ЦСКА- Литекс какво коментират вашите фенове .Хаххахахаха

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 27 фев 2013 15:57

Captain Stottlemeyer написа:За мен е странно нещо друго: Обявено е, че концертът на Depeche Mode, който трябва да се състои на 12 май в София, ще бъде на стадион "Локомотив". На него се очакват много зрители както от България, така и от съседни страни. Освен това, 12 май е твърде вероятен ден за избори (утре президентът трябва да посочи точната дата). Купонът става пълен и това е възможно само в Булгаристан!... :lol:
П.П. На галфона, който се е изходил преди мен: Неграмотнико, най-напред се научи, как се пише Подуяне. След това се поинтересувай, кои стадиони в България понастоящем имат само 3 (три) годни за зрители сектори. Май ще се окаже, че и Кочин парк е сред тях.... :lol: И накрая провери (макар че това е твърде сложно за теб), дали в Европа не е нормална практика да се играят футболни срещи на стадиони в реконструкция. 8-) И да не забравя, "поляната" в Подуяне е най-добрият футболен терен в България, един от малкото с отопление, ама това кой да ти го каже, красноармеецо... :lol:

За 12 май всички "проблеми" на В сектор ще бъдат отстранени. Ремонта трябва да започне скоро. Ще е от спортния клуб не от Гигов.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 27 фев 2013 16:25

Заглавието на темата е некоректно. Нито БФС, нито държавата инспектират стадионите, където според мен е основата на проблема. Комисиите са общински и имат различен критерий. В края на миналата година бях на мач във Велико Търново и мога да кажа, че стадион "Ивайло" е много по-трагичен от ст."Локомотив"(за последно бях там на бенефиса на Марков). Така или иначе, комисията в София си има изисквания, които например във Велико Търново явно ги нямат. И въпреки всичко, от Локомотив трябва да ги изпълняват. Дай повече инфо какво са направили от Локомотив по изискванията на общинската комисия. Аз не съм чул въобще комисията да е канена на оглед от Локомотив. Нека не пишем неверни неща и хвърлени напосоки обвинения.

Върни се в “Локо София”