Марков: Реално е още първото ни домакинство да бъде в

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

favaca8888
Контакти:

Марков: Реално е още първото ни домакинство да бъде в

Мнениеот favaca8888 » 15 яну 2013 15:31

Георги Марков: Реално е още първото ни домакинство да бъде в „Надежда“
Светослав Табаков / 10 януари 2013 16:34Размер на шрифта: T- | T | T+

„Аз съм доволен от селекцията. Това, което искаше треньорът, всичко е изпълнено“, заяви изпълнителният директор на Локомотив София Георги Марков.

„Чакаме още само Том. Ситуацията около стадиона е, че започва ремонт, мисля, че от другата седмица. Искаха проекти – дали сме ги. Оптимист съм и се надявам колкото се може по-бързо да се върнем у дома. Най-належащото е въжетата. Трябва да се сменят, има други хора, които отговарят. Има голяма вероятност да играем още първия ни домакински мач срещу Миньор тук в „Надежда“, добави той.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[u]
Жоре, седмицата почна, а ремонт НЯМА ! [/ :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

levski.1914

Re: Марков: Реално е още първото ни домакинство да бъде в

Мнениеот levski.1914 » 15 яну 2013 15:50

Пожелавам ви да си играете у дома. Сигурен съм че ще се спасите.

vesat
Контакти:

Мнениеот vesat » 15 яну 2013 21:44

Фавак ,ти от небето ли падаш... :o МОЖЕ ЛИ ИЗОБЩО ДА СЕ ВЯРВА НА Лъжльо и Рендьо... :twisted: :evil:
Тая песен я слушаме 19-та година вече !ГИГОФФ ,ЧАВО И РЕНДЕ --ВСИЧКО ДА СЕ ИЗМЕТЕ ! :shock: ;) :)
ЕЛАТЕ В СЪБОТА !САМО ЛОКО. :idea:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 яну 2013 09:31

:)
Рендето като си отвори устата и виннаги гледам към слънцет :)
Искрено Ви желая да се върнете в Надежда, макар да не виждам как точно ще стане.
Просто много сте закъсали в класирането и ще трябва да се "обезпечи" оставането в групата - жалко, но факт.

Хайде по-добре останете в "елита", пък стадиона на есен!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 23 яну 2013 20:39

една дузина дни минаха ремонт няма и няма :?
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Върни се в “Локо София”