Курбан за здраве

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Курбан за здраве

Мнениеот Pride » 14 яну 2013 08:25

За 5-ти пореден път привържениците на Локомотив Сф ще направят курбан за здраве. Хубавата традиция ще се спази и тази година като ще проведе на ст."Локомотив" от 13:30 ч. в събота на 19.01.2013 г.

Всички са железничари са добре дошли!

http://www.lokosf.info

Една добра традиция продължава железничарите са добре дошли!
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Курбан за здраве

Мнениеот Red_Neck » 14 яну 2013 10:42

Поздрави за всички локомотивци.
Пожелавам Ви да се спасите от изпадане тази година - дано курбана помогне!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 14 яну 2013 12:55

Да сме живи и здрави !
Аз си пожелавам да изпаднем, Гигов ,Чаво и Ренде да се разкарат ( в най-добрия случай да ги вкарат в затвора ) , модерен стадион, нов спонсор и 10 игрища за ДЮШ ! :P

Само Локо !!!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 яну 2013 14:25

favaca8888 написа:Да сме живи и здрави !
Аз си пожелавам да изпаднем, Гигов ,Чаво и Ренде да се разкарат ( в най-добрия случай да ги вкарат в затвора ) , модерен стадион, нов спонсор и 10 игрища за ДЮШ ! :P

Само Локо !!!

Брееееее, отчаяни ми се виждате:)
Но ви пожелавам силен отбор на пролет - колкото по-качествени отбори, толкова по-добре за първенството!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 14 яну 2013 16:59

favaca8888 написа:Да сме живи и здрави !

Само Локо !!!

Аз така като гледам,май вече си имате нов спонсор!Сега ми е много интересно,дали Бенджалюн и Родригес,ще акостират в Надежда :roll: Иначе успех,да сте живи и здрави!

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 19 яну 2013 19:33

Една много хубава българска традиция,която се насправи днес за пети път, с много емоции и настроение!
Над 150 човека уважиха днешния курбан за здраве на стадион Локомотив!
Дано пребъдем-Само Ние,Само Локо!

Върни се в “Локо София”