Бившият защитник твърди, че "железничарите" започват ремонт на съоръжението си другата седмица. Плановете са то да е готово за първото пролетно домакинство.
"Предадохме всички планове, където трябва. Оптимист съм, че скоро ще се завърнем в "Надежда". Правим това, което се иска от нас, започваме смяната на въжетата", заяви Марков.
Столичани са бездомни вече повече от две години. Те изиграха само два мача на собствения си стадион, откакто бяха изгонени от него заради опасните козирки.
Освен обещание за завръщане у дома, феновете получиха и още едно. А то е отборът да намери място в първата осмица.
"Знам, че изглежда трудно, но сме само на шест точки от тези места. Това изглежда реално постижимо. Иначе се работи и по селекцията. Няма да задържаме никого, Костадин Велков е искан на проби в Дуисбург и ще го пуснем", сподели Марков.
За селекцията говори и наставникът Емил Велев. Кокала вече приветства седем нови играчи, но чака и още.
"Привлякохме добри нови момчета, но чакаме още един или двама. Тогава може да се смята за попривършена селекцията ни.
Колкото до целите, все още се чудя дали да се хвърляме за Купата. Знаете, че там като стигна до финала и след това ме гонят", заяви в типичния си шеговит стил наставникът на Локомотив.
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2746438
Поредно обещание, може би е 7-мо за последните 2 години и второ с конкретна седмица