Литекс - Локомотив Сф ( тема за мача )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Литекс - Локомотив Сф ( тема за мача )

Мнениеот kartago » 18 апр 2010 19:46

Харесва ми мача за сега! И терена добър, и съдията за сега гледа да не накъсва играта ( пу, пу, пу, да не го урчасам нещо), заслужават си местата отборите!

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 18 апр 2010 19:57

Явно напражението си казва думата,има много брак и в двата отбора
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 18 апр 2010 20:14

ЕМИЛ написа:
cska_90 написа:Честита титла на един от двата отбора-явно я заслужавате повече от нас!!! ;) ;) ;) ;)

Така е.Двата отбора си заслужиха двубоят.Нека покажат кой е по-добър за титлата.

Аз пък няма да имам нищо против мача да завърши Х, а следващия кръг ЦСКА да бие Литекс, а Славия да бие Локо, в по следващия Черноморец да вземат точка в Ловеч, Славия да бие ЦСКА, а Локо да се издъни с Х срещу Черно море. Естествено Левски трябва да вземе 2 победи. Ставаме 3-ти на 5 точки от Литекс 3 кръга преди края :roll: :?
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 апр 2010 20:16

Така като гледам, който вкара 1 гол, той ще си вземе трите точки :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 18 апр 2010 20:16

Незнам кой е виновен,дали държавата,дали БФС или онези мухльовци от Ринг,но едно нещо е факт!Промити са мозъците на много фенове,дори и неутрални!Каква титла,не ги ли гледате.От 40 мин. по Ринг върви някакво селско мачле,в което не става ясно дали двата тима се борят за титлата или за оставане в елита.Изключително слаби.Сега ще свирнат 3-4 дузпи и ще има победител,който по-добре си е свършил работата,нали.Само че в Европа съдии такива няма,а има и отбори.И като някое отборче от Фарьорски острови или Малта бие уникално заслужилия със своя антифутбол да бъде шампион-Литекс,да не се учудвате.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 18 апр 2010 20:16

svence написа:
ЕМИЛ написа:
cska_90 написа:Честита титла на един от двата отбора-явно я заслужавате повече от нас!!! ;) ;) ;) ;)

Така е.Двата отбора си заслужиха двубоят.Нека покажат кой е по-добър за титлата.

Аз пък няма да имам нищо против мача да завърши Х, а следващия кръг ЦСКА да бие Литекс, а Славия да бие Локо, в по следващия Черноморец да вземат точка в Ловеч, Славия да бие ЦСКА, а Локо да се издъни с Х срещу Черно море. Естествено Левски трябва да вземе 2 победи. Ставаме 3-ти на 5 точки от Литекс 3 кръга преди края :roll: :?

:)
модератор Локо Сф.

VoyagerX
Контакти:

Мнениеот VoyagerX » 18 апр 2010 20:17

Roger_Federer написа:Незнам кой е виновен,дали държавата,дали БФС или онези мухльовци от Ринг,но едно нещо е факт!Промити са мозъците на много фенове,дори и неутрални!Каква титла,не ги ли гледате.От 40 мин. по Ринг върви някакво селско мачле,в което не става ясно дали двата тима се борят за титлата или за оставане в елита.Изключително слаби.Сега ще свирнат 3-4 дузпи и ще има победител,който по-добре си е свършил работата,нали.Само че в Европа съдии такива няма,а има и отбори.И като някое отборче от Фарьорски острови или Малта бие уникално заслужилия със своя антифутбол да бъде шампион-Литекс,да не се учудвате.

Евалла, бе готиииин. Я дай пример за мач, който ти харесва от пролетния дял на първенството, че да ти видим критериите. Бахти, аман от хейтъри, щото любимият им отбор е (почти) извън тройката. :twisted:

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 18 апр 2010 20:18

TristaNNN написа:Така като гледам, който вкара 1 гол, той ще си вземе трите точки :?

Така е ,за сега пада яко ритане на топката,слабо полувреме
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 18 апр 2010 20:20

Слаб мач. Смятайте това е продукцията на първия и втория. Каква Европа и четирите ни отбора които и да са те ще бъдат боксови круши.

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 18 апр 2010 20:23

VoyagerX написа:
Roger_Federer написа:Незнам кой е виновен,дали държавата,дали БФС или онези мухльовци от Ринг,но едно нещо е факт!Промити са мозъците на много фенове,дори и неутрални!Каква титла,не ги ли гледате.От 40 мин. по Ринг върви някакво селско мачле,в което не става ясно дали двата тима се борят за титлата или за оставане в елита.Изключително слаби.Сега ще свирнат 3-4 дузпи и ще има победител,който по-добре си е свършил работата,нали.Само че в Европа съдии такива няма,а има и отбори.И като някое отборче от Фарьорски острови или Малта бие уникално заслужилия със своя антифутбол да бъде шампион-Литекс,да не се учудвате.

Евалла, бе готиииин. Я дай пример за мач, който ти харесва от пролетния дял на първенството, че да ти видим критериите. Бахти, аман от хейтъри, щото любимият им отбор е (почти) извън тройката. :twisted:

Ти в ред ли си бе приятел?!Казвам ти,че не ми харесва мача!Да не би ЦСКА да играе силно?!Не естествено,но ние не сме тръгнали да ставаме шампиони.И ти какво си мислиш,че съм от тези,които като игаре друг български отбор са срещу него?!Не,тъкмо обратното.Когато играе Левски в Европа пак съм за тях най-често,ако паднат,смея се естествено,ако е Литекса или Локото същата работа,какво да имам против тях?Лично според мен Локомотив най-много заслужават да стават шампиони,но чисто футболният фактор не е определящ,не е ли така?Не минава мач без дузпа и за двата отбора.Иначе мач в първенството,който ми хареса-ами малко са,но има такива.Например Пирин-Литекс 4:1,Левски-Литекс 2:2 стана интересна и драматична среща,ЦСКА-Левски 2:0.

Върни се в “Локо София”