icko65 написа:favaca8888 написа:icko65 написа:favaca8888 написа:scb написа:Нещата май отиват на нещо подобно на Локомотива от Мездра. Ма по-лошото е че и 2-та софийски локомотива ги има само на книга май, докато тия в Мездра поне играят в Купата.
В Мездра са 2 отбора,колега.
Ицко, не се ли умори да ми даваш примери с Пирин,Спартак,Дунав пффф.Да ме извиняваш,
ама няма как те да се сравняват с Локомотив.
Ситуацията при нас е съвсем друга.Има само един Локомотив и той си играе.Друг такъв аз не виждам някъде да играе.
Запазваме си цялата история като пътят ни и това,което се случи с нас през последната година и това което ще се случи с нас в следващите 5 години,ще се запишат в историята на Локомотив от 1929 година.
Колкото и да хленчиш драги ми Ицко,колкото да ми цитираш уикипедийки,знайни и незнайни сайчета,колкото и да не вдява кратуната ти това нещо,
аз ще бъда винаги тук, за да ти го напомням.
Вдявам ама ти не вдяваш че има 2/два/ софийски Локомотива.И колегата ти го казва.А примерите с другите отбори са не да ги сравнявам по постижения с Локомотив.Сравнявам положенията в които се намират.Сега вдяна ли?Има Локо/Сф/ и Локо1929/Сф/.Върни се по-напред в темата-обяснил съм защо?
Добре бе мойто момче, къде е отбора на Прасев?
Като има според теб 2 Локомотива,аз виждам само 1 да играе.Отиди на доктор да те прегледа.Явно халюцинираш локомотиви ххаха
Почна да схващаш-да!единия играе щото другия няма играчи и ...що са прайте на ненормални.Особено ти.Много добре знаеш що Локо/Сф/ не играе.Като е един Локото задълженията що висят на ЛокоСф дето няма отбор и не играе?Тогава кой Локомотив играе?Третия?И що сложихте 1929 в името като Локомотив е един?
"единия играе щото другия няма играчи и ...що са прайте на ненормални."
Имаше една учителка по български език, която на такива като тебе казваше да отидат на дъската и да напишат :
- Аз съм по-прост и от простото изречение.
Това какво ще правим си е наш проблем.Или може би ти лично имаш някакъв проблем с това , а ?
Питам те за последен път : Докажи ми с факти, със снимки, с нещо, че има 2 отбора Локомотив.(даже вече 3-ти ти се превижда) хахахаха ти си наистина не у ред

))))
Хайде давай да те видя

Ама без да ми намесваш други отбори и примери.Докажи ми в момента че има 2 Локомотив-а.
Аз казвам че е един и никога не е имало друг отбор освен настоящия, който си играе от 1929 г. досега.
Чакам твоите доводи и доказателства.

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!