Клуб напривържениците на ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 1929 ЗаЕдно за Локо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Re: Клуб напривържениците на ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 1929 ЗаЕдно за

Мнениеот Pride » 11 сеп 2015 22:22

scb написа:Един на Касев и един на Бозата.

И къде е този на Касев, толкова ли не разбрахте, че Гигов му плаща да издържи 6 месеца, че после да не му търсят 3 млн. лв. на него?

Сегашния Локомотив е част от ОСК Локомотив, дружеството обединяващо спортовете в Локомотив. Купите и титлите на футболния клуб са във витрината на стадиона, който не вярва да отиде да ги види.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 12 сеп 2015 08:27

Абе той Гигов хубаво ги чака тези 6мес. но след това закрият ли предишния/щото казваш че има сегашен-значи 2/купите титлите и мачове си остават там.В предишния..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 12 сеп 2015 09:48

icko65 написа:
favaca8888 написа:
scb написа:Нещата май отиват на нещо подобно на Локомотива от Мездра. Ма по-лошото е че и 2-та софийски локомотива ги има само на книга май, докато тия в Мездра поне играят в Купата.

В Мездра са 2 отбора,колега.
Ицко, не се ли умори да ми даваш примери с Пирин,Спартак,Дунав пффф.Да ме извиняваш,
ама няма как те да се сравняват с Локомотив.
Ситуацията при нас е съвсем друга.Има само един Локомотив и той си играе.Друг такъв аз не виждам някъде да играе. :?
Запазваме си цялата история като пътят ни и това,което се случи с нас през последната година и това което ще се случи с нас в следващите 5 години,ще се запишат в историята на Локомотив от 1929 година.
Колкото и да хленчиш драги ми Ицко,колкото да ми цитираш уикипедийки,знайни и незнайни сайчета,колкото и да не вдява кратуната ти това нещо,
аз ще бъда винаги тук, за да ти го напомням.

Вдявам ама ти не вдяваш че има 2/два/ софийски Локомотива.И колегата ти го казва.А примерите с другите отбори са не да ги сравнявам по постижения с Локомотив.Сравнявам положенията в които се намират.Сега вдяна ли?Има Локо/Сф/ и Локо1929/Сф/.Върни се по-напред в темата-обяснил съм защо?

Добре бе мойто момче, къде е отбора на Прасев?
Като има според теб 2 Локомотива,аз виждам само 1 да играе.Отиди на доктор да те прегледа.Явно халюцинираш локомотиви ххаха
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 12 сеп 2015 10:04

Абе спрете да му пишете на тоя шизофреник бе. Ский, че си ляля едно и също във всяко "мнение".
Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 12 сеп 2015 11:13

favaca8888 написа:
icko65 написа:
favaca8888 написа:
scb написа:Нещата май отиват на нещо подобно на Локомотива от Мездра. Ма по-лошото е че и 2-та софийски локомотива ги има само на книга май, докато тия в Мездра поне играят в Купата.

Ицко, не се ли умори да ми даваш примери с Пирин,Спартак,Дунав пффф.Да ме извиняваш,
Ситуацията при нас е съвсем друга.Има само един Локомотив и той си играе.Друг такъв аз не виждам някъде да играе. :?
Запазваме си цялата история като пътят ни и това,което се случи с нас през последната година и това което ще се случи с нас в следващите 5 години,ще се запишат в историята на Локомотив от 1929 година.
Колкото и да хленчиш драги ми Ицко,колкото да ми цитираш уикипедийки,знайни и незнайни сайчета,колкото и да не вдява кратуната ти това нещо,

Вдявам ама ти не вдяваш че има 2/два/ софийски Локомотива.И колегата ти го казва.А примерите с другите отбори са не да ги сравнявам по постижения с Локомотив.Сравнявам положенията в които се намират.Сега вдяна ли?Има Локо/Сф/ и Локо1929/Сф/.Върни се по-напред в темата-обяснил съм защо?

Като има според теб 2 Локомотива,аз виждам само 1 да играе.Отиди на доктор да те прегледа.Явно халюцинираш локомотиви ххаха

Почна да схващаш-да!единия играе щото другия няма играчи и ...що са прайте на ненормални.Особено ти.Много добре знаеш що Локо/Сф/ не играе.Като е един Локото задълженията що висят на ЛокоСф дето няма отбор и не играе?Тогава кой Локомотив играе?Третия?И що сложихте 1929 в името като Локомотив е един?

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 12 сеп 2015 13:06

Я пробвай пак, че не ти се разбира от диалекта.
Изображение

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 12 сеп 2015 14:34

icko65 написа:
favaca8888 написа:
icko65 написа:
favaca8888 написа:

Почна да схващаш-да!единия играе щото другия няма играчи и ...що са прайте на ненормални.Особено ти.Много добре знаеш що Локо/Сф/ не играе.Като е един Локото задълженията що висят на ЛокоСф дето няма отбор и не играе?Тогава кой Локомотив играе?Третия?И що сложихте 1929 в името като Локомотив е един?

"единия играе щото другия няма играчи и ...що са прайте на ненормални."

:lol: :lol: :lol: :lol:

Имаше една учителка по български език, която на такива като тебе казваше да отидат на дъската и да напишат :

- Аз съм по-прост и от простото изречение.

Това какво ще правим си е наш проблем.Или може би ти лично имаш някакъв проблем с това , а ?
Питам те за последен път : Докажи ми с факти, със снимки, с нещо, че има 2 отбора Локомотив.(даже вече 3-ти ти се превижда) хахахаха ти си наистина не у ред :)))))
Хайде давай да те видя :) Ама без да ми намесваш други отбори и примери.Докажи ми в момента че има 2 Локомотив-а.
Аз казвам че е един и никога не е имало друг отбор освен настоящия, който си играе от 1929 г. досега.

Чакам твоите доводи и доказателства. :!:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 12 сеп 2015 14:42

парци написа:Я пробвай пак, че не ти се разбира от диалекта.

Ходи да учиш че да разбираш!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 12 сеп 2015 14:59

Какви доказателства искаш!Вие сте като децата.Което не ви оттърва го подминавате или:"то си е наша работа".Във В група сезона започна Локомотив/Сф/-факт!В А окръжна заявка за участие и записан в програмата е ЛОКОМОТИВ 1929 СОФИЯ-факт!Имаш си мозък и компютър-рови и ще намериш!В другата тема за 7 въпроса на червения фен няколко колеги също казаха колко Локота има.Що не отговаряш на въпросите като си отворен:Що добавихте 1929 към името като отбора е един?Локо Сф с дълговете същия отбор ли е с този в А окръжна?Други доказателства-в медиите!Или там всички лъжат! :)

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 12 сеп 2015 15:30

icko65 написа:... Вие сте като децата...

Идващо от теб, това звучи меко казано смехотворно - "Хой ся скрий" - дет' му викате.

Айде сега ти научи български.
Изображение

Върни се в “Локо София”