Локомотив - Левски, да бъде или да не бъде. Железните ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Локомотив - Левски, да бъде или да не бъде. Железните ...

Мнениеот angelco77 » 02 ное 2014 18:59

MagicMoments написа:Тука чета феновете на Локото пак са открили светата конспирация,че са ни легнали,щото иначе на митичния стадион не сме ги били отдавна,да ама не.По скоро ние трябва да сме недоволни,в тоя гаден час да биеш тежкия път до Надежда,да дадеш 10 лева,за да се настаниш под козирката,която е в много лошо състояние и да стоиш и да гледаш тая трагедия,особено второто полувреме беше ужасно,към това прибавям и скапаното слънце,което напече,и факта,че първо стояхме още 15 минути,докато ни пуснат да напуснем стадиона,после докато излезем 1 000 човека през 2 входа още 10 минути.Естествено не очаквах след тежкото дерби да сме повече от домакините,но пък пеенето под козирката си е голям кеф

Направо си за съжаление,толко път (тежък при това :mrgreen: ) си бил ''чааак'' до Надежда,пък и слънце те пекло!Даже бихте! :lol: :lol:
Уникален си! :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 02 ное 2014 19:23

angelco77 написа:
FLANKER написа:
angelco77 написа:Съжалявам феновете на Локо,не заслужават'' това'' което се изигра днес.

Приятелю,реве ми се просто.Хубаво,да загубиш не е срамно,особено от Левски.Но това днес не бяха Левски и Локомотив,а Гигов,Марков,Батков и Тонев!

Какво да ти кажа,приятел,аз свикнах вече.Нашите,а и не само,са същата стока.Съжалявам,че го казвам,ама отврат са такива мачове.
Не се ядосвай,сите 22 маскари ше са коляно до коляно в Ситито,мислиш ли че им пука?!!

Прав си!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 02 ное 2014 19:54

Явно Гигов и Батков още си бъркат по дупките, малко им беше през 2007 когато им дадохме титлата и 2010, дето трябваше да изгубим 5-6 мача, за да ни изпревари Левски и да участва в Европа.

Нищо. През 2010 им пожелах на Левски купа да не видят - за сега това ми пожелание се сбъдва ;)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 ное 2014 20:14

хаххахах 2007 сте ни дали титлата...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 02 ное 2014 20:16

lifes написа:Явно Гигов и Батков още си бъркат по дупките, малко им беше през 2007 когато им дадохме титлата и 2010, дето трябваше да изгубим 5-6 мача, за да ни изпревари Левски и да участва в Европа.

Нищо. През 2010 им пожелах на Левски купа да не видят - за сега това ми пожелание се сбъдва ;)

Забрави 2012 дето се напънахте срещу Черноморец предпоследния кръг,за да може Левски да свърши 3-те и да играете в Европа.И аз ти пожелавам Гигов и Марков доживот в Локо,ако може Иво Тонев да ви се върне на бял кон и да ви събори единствената останала трибуна и пак да обикаляте София Немили-Недраги,ама тоя път няма пари за заплати и като се раздели първенството на две Шестици заедно със Славия по призвание ще сте тото курвите на А група.Пък ако не си забелязъл феновете , дето са останали да ви ходят по мачовете са толкова малко,че скоро ще си озовете във Б група и ще си останете със спомените от 8-те подред мача в Европа без загуба.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 02 ное 2014 21:37

Уникален срам днес.
В случая Пфк Левски какво ни е виновен като за пореден път се превърнахме в к4рвите на А група. :|
Факт.
Обичам Локомотив от цялото си сърце, но искрено им желая на наще директори,президенти и управленци ДА УМРАТ ДАНО !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 02 ное 2014 21:38

MagicMoments написа:
lifes написа:Явно Гигов и Батков още си бъркат по дупките, малко им беше през 2007 когато им дадохме титлата и 2010, дето трябваше да изгубим 5-6 мача, за да ни изпревари Левски и да участва в Европа.

Забрави 2012 дето се напънахте срещу Черноморец предпоследния кръг,за да може Левски да свърши 3-те и да играете в Европа.И аз ти пожелавам Гигов и Марков доживот в Локо,ако може Иво Тонев да ви се върне на бял кон и да ви събори единствената останала трибуна и пак да обикаляте София Немили-Недраги,ама тоя път няма пари за заплати и като се раздели първенството на две Шестици заедно със Славия по призвание ще сте тото курвите на А група.Пък ако не си забелязъл феновете , дето са останали да ви ходят по мачовете са толкова малко,че скоро ще си озовете във Б група и ще си останете със спомените от 8-те подред мача в Европа без загуба.

Искаш да кажеш,че тото ку*вите са Гигов и Венци ,а не Локомотив и Славия.Е, от днес сводниците са Батков и Тонев.
П.П.Оттам си прави извода за феновете.На мен ми беше за четвърти път тази година да ходя на мач.Явно ще е последен.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 03 ное 2014 14:14

жалък и продажен Локомотив
срам за емблемат аи история на клуба бе вчерашния мач,
Левски с нищо не са ни виновни да се заяждаме с тях,
наще са за е.не. :twisted:
Локомотив за нас е всичко!!!

Потребителски аватар
rere

Мнениеот rere » 03 ное 2014 20:14

Eminem написа:хаххахах 2007 сте ни дали титлата...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Не бе :!: Просто от Тампере искаха да им пратим най-големите смешници в България.

Върни се в “Локо София”