Всичко за стадион Локомотив в София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Завърнахме се у дома - на стадион Локомотив в София!
ЛОКО СФ е вечен!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Нищо лично Локо софия 1-вия мач ще бьде гост на собствения си стадион.
Уж беше опасен стадиона и затова не се играеше на него, оттогава нищо не е бутнато и сега пък ще има мачове... Как стават тези работи?
Честито да ви е завръщането 

СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
- LOKO_SF_FOREVER33
- Контакти:
Честито и от мен!!!Мачкаме наред в надежда,а навън каквото стане!!!!
IRON FOREVER!!!
Нищо против столичните железничари, но съм говорил с хора инспектирали козирката и ще ми е интересно ако пуснат хора там. Защо не кажат името на лицето, което ще се разпише и пусне публика там.
-
- Контакти:
1936 написа:Нищо против столичните железничари, но съм говорил с хора инспектирали козирката и ще ми е интересно ако пуснат хора там. Защо не кажат името на лицето, което ще се разпише и пусне публика там.
Aко пуснат фенове на локото под козирката ще си е опит за масово убийство...
най добрата новина която може да чуя,
а гостите кво се оплакват ,ако дойдете от Пловдив 300 човека примерно на Васил Левски е едно друго е на по малък стадион,не очаквах от вас да "оревете орталъка"
някой дали ще си сложи подписа ако може да падне тая пуста козирка?
Риторичен въпрос.
Стадиона бе затворен за едни кинти,сега е отворен поради лиспата им.Няма да се учуда ако някоя телевизия извади мощни пари и подпише с БФС,нашия стадион да стане пак "опасен" и да идем да играем на Васил Левски от 23,30 като Барселона за кеф на Майните че им е по лесно по ЦАриградксо и наляво на светофара.
а гостите кво се оплакват ,ако дойдете от Пловдив 300 човека примерно на Васил Левски е едно друго е на по малък стадион,не очаквах от вас да "оревете орталъка"
някой дали ще си сложи подписа ако може да падне тая пуста козирка?
Риторичен въпрос.
Стадиона бе затворен за едни кинти,сега е отворен поради лиспата им.Няма да се учуда ако някоя телевизия извади мощни пари и подпише с БФС,нашия стадион да стане пак "опасен" и да идем да играем на Васил Левски от 23,30 като Барселона за кеф на Майните че им е по лесно по ЦАриградксо и наляво на светофара.

Локомотив за нас е всичко!!!