favaca8888 написа:Колега,прегледах го 100 пъти,такова нещо не еидях.Сериозно се притеснявам за теб,да не би нещо да си се объркал
Еми...сори!Да си видял.Аз пък 100 пъти го видях!!На умно куче един път се казва...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
favaca8888 написа:Колега,прегледах го 100 пъти,такова нещо не еидях.Сериозно се притеснявам за теб,да не би нещо да си се объркал
icko65 написа:favaca8888 написа:Колега,прегледах го 100 пъти,такова нещо не еидях.Сериозно се притеснявам за теб,да не би нещо да си се объркал
Еми...сори!Да си видял.Аз пък 100 пъти го видях!!На умно куче един път се казва...
icko65 написа:Не съм се изложил ..просто много бързо се смени историята в уикито но това не плаши сърцата наши.Думите на Ив.Василев:"Отне ни много време докато вземем решение за СЪЗДАВАНЕ НА НОВИЯ К-Л-У-Б!"може да се види и тук.Няма как да бъде променено обаче!http://fakti.bg/sport/154023-noviat-lokomotiv-sofia-zapochna-sashtestvuvaneto-si.Има и видео във Ви бокса-който желае може да чуе Ив.Василев по-подробно че е готов да тръгне на чисто и от Нулата с новия клуб.
scb написа:Нещата май отиват на нещо подобно на Локомотива от Мездра. Ма по-лошото е че и 2-та софийски локомотива ги има само на книга май, докато тия в Мездра поне играят в Купата.
favaca8888 написа:scb написа:Нещата май отиват на нещо подобно на Локомотива от Мездра. Ма по-лошото е че и 2-та софийски локомотива ги има само на книга май, докато тия в Мездра поне играят в Купата.
В Мездра са 2 отбора,колега.
Ицко, не се ли умори да ми даваш примери с Пирин,Спартак,Дунав пффф.Да ме извиняваш,
ама няма как те да се сравняват с Локомотив.
Ситуацията при нас е съвсем друга.Има само един Локомотив и той си играе.Друг такъв аз не виждам някъде да играе.![]()
Запазваме си цялата история като пътят ни и това,което се случи с нас през последната година и това което ще се случи с нас в следващите 5 години,ще се запишат в историята на Локомотив от 1929 година.
Колкото и да хленчиш драги ми Ицко,колкото да ми цитираш уикипедийки,знайни и незнайни сайчета,колкото и да не вдява кратуната ти това нещо,
аз ще бъда винаги тук, за да ти го напомням.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта