Клуб напривържениците на ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 1929 ЗаЕдно за Локо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Клуб напривържениците на ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 1929 ЗаЕдно за

Мнениеот icko65 » 04 сеп 2015 23:43

favaca8888 написа:Колега,прегледах го 100 пъти,такова нещо не еидях.Сериозно се притеснявам за теб,да не би нещо да си се объркал :roll:

Еми...сори!Да си видял.Аз пък 100 пъти го видях!!На умно куче един път се казва...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 05 сеп 2015 09:02

icko65 написа:
favaca8888 написа:Колега,прегледах го 100 пъти,такова нещо не еидях.Сериозно се притеснявам за теб,да не би нещо да си се объркал :roll:

Еми...сори!Да си видял.Аз пък 100 пъти го видях!!На умно куче един път се казва...

Проверявай си източниците,тука яко се изложи.
8-)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 05 сеп 2015 09:22

То па Уикипедия е един източник, ум да ти зайде. :lol:
Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 06 сеп 2015 13:30

Не съм се изложил ..просто много бързо се смени историята в уикито но това не плаши сърцата наши.Думите на Ив.Василев:"Отне ни много време докато вземем решение за СЪЗДАВАНЕ НА НОВИЯ К-Л-У-Б!"може да се види и тук.Няма как да бъде променено обаче!http://fakti.bg/sport/154023-noviat-lokomotiv-sofia-zapochna-sashtestvuvaneto-si.Има и видео във Ви бокса-който желае може да чуе Ив.Василев по-подробно че е готов да тръгне на чисто и от Нулата с новия клуб.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 10 сеп 2015 13:13

icko65 написа:Не съм се изложил ..просто много бързо се смени историята в уикито но това не плаши сърцата наши.Думите на Ив.Василев:"Отне ни много време докато вземем решение за СЪЗДАВАНЕ НА НОВИЯ К-Л-У-Б!"може да се види и тук.Няма как да бъде променено обаче!http://fakti.bg/sport/154023-noviat-lokomotiv-sofia-zapochna-sashtestvuvaneto-si.Има и видео във Ви бокса-който желае може да чуе Ив.Василев по-подробно че е готов да тръгне на чисто и от Нулата с новия клуб.

Много удобно си цитирал някакъв въшлив сайт :P
"но това не плаши сърцата наши" - спипан си на местопрестъплението с тези думи :o :shock: 8-)

Ето ти истински сайт, с истинско заглавие , ЧЕТИ И СЛУШАЙ !

Пресконференция на "новия стар" Локомотив (Сф) (ПЪЛЕН ЗАПИС)

http://www.novsport.com/video1616991_1070.html
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 11 сеп 2015 14:04

Нищо не е въшливо-казвам ти истина.Ставате като Спартак Вн.Истинския Спартак1918 трябваше да играе във В група-няма пари няма играчи и не играе.Създадоха нов КЛУБ-Спартак Вн който започна в А ОФГ-Варна на чисто и отначало като вашия НОВ КЛУБ Локомотив1929/София/.Просто и ясно!

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 11 сеп 2015 16:48

Нещата май отиват на нещо подобно на Локомотива от Мездра. Ма по-лошото е че и 2-та софийски локомотива ги има само на книга май, докато тия в Мездра поне играят в Купата.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 11 сеп 2015 18:55

scb написа:Нещата май отиват на нещо подобно на Локомотива от Мездра. Ма по-лошото е че и 2-та софийски локомотива ги има само на книга май, докато тия в Мездра поне играят в Купата.

В Мездра са 2 отбора,колега.
Ицко, не се ли умори да ми даваш примери с Пирин,Спартак,Дунав пффф.Да ме извиняваш,
ама няма как те да се сравняват с Локомотив.
Ситуацията при нас е съвсем друга.Има само един Локомотив и той си играе.Друг такъв аз не виждам някъде да играе. :?
Запазваме си цялата история като пътят ни и това,което се случи с нас през последната година и това което ще се случи с нас в следващите 5 години,ще се запишат в историята на Локомотив от 1929 година.
Колкото и да хленчиш драги ми Ицко,колкото да ми цитираш уикипедийки,знайни и незнайни сайчета,колкото и да не вдява кратуната ти това нещо,
аз ще бъда винаги тук, за да ти го напомням.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 11 сеп 2015 19:26

favaca8888 написа:
scb написа:Нещата май отиват на нещо подобно на Локомотива от Мездра. Ма по-лошото е че и 2-та софийски локомотива ги има само на книга май, докато тия в Мездра поне играят в Купата.

В Мездра са 2 отбора,колега.
Ицко, не се ли умори да ми даваш примери с Пирин,Спартак,Дунав пффф.Да ме извиняваш,
ама няма как те да се сравняват с Локомотив.
Ситуацията при нас е съвсем друга.Има само един Локомотив и той си играе.Друг такъв аз не виждам някъде да играе. :?
Запазваме си цялата история като пътят ни и това,което се случи с нас през последната година и това което ще се случи с нас в следващите 5 години,ще се запишат в историята на Локомотив от 1929 година.
Колкото и да хленчиш драги ми Ицко,колкото да ми цитираш уикипедийки,знайни и незнайни сайчета,колкото и да не вдява кратуната ти това нещо,
аз ще бъда винаги тук, за да ти го напомням.

Вдявам ама ти не вдяваш че има 2/два/ софийски Локомотива.И колегата ти го казва.А примерите с другите отбори са не да ги сравнявам по постижения с Локомотив.Сравнявам положенията в които се намират.Сега вдяна ли?Има Локо/Сф/ и Локо1929/Сф/.Върни се по-напред в темата-обяснил съм защо?

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 11 сеп 2015 21:03

Един на Касев и един на Бозата.

Върни се в “Локо София”