Подкрепа за феновете на Локомотив София!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Re: Подкрепа за феновете на Локомотив София!!!

Мнениеот Onze_dOr » 12 авг 2015 23:35

james написа:Не му обръщай внимание на Дупнишката мастия , във всеки град има и боклуци.
Благодаря на тези ,които ни подкрепят . Лошо е ,че изгубихме още една година , но дано до началото на новия сезон всичко се подреди и вече да можем да регистрираме ново дружество и да започнем отначало след Гиговия фалит.

Нищо не сте загубили! Няма как тази година да влезете в Б дивизия! Освен административно...
Горе главата, сбирайте се и пред Парламента, ден, два, седмица- две, Боко Тиквуня ще намери някой спонсор! И от А окръжна, без 1 лв. задължения към никого, аз лично предпочитам и ЦСКА, да се присъединим, ако БФС не администрира дъщерното АД, и трябва да плаща на перхидрола, руди, бежелюн и разни кретени от тамбукту!
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 12 авг 2015 23:39

Така или иначе Локо през последните 25 години се държеше къде с игра, къде с подкрепа в А група, но така и не видях повече от 1-2000 човека на техен мач. Не претендирам, че съм го следял изкъсо, но помня някъде от началото на 90-те от времето на Кирчо Метко, Праматаров, Велков, Павката Дочев, Посля и онези бургазлии Мони Симеонов и Владо Стояов.....все играеха пред една шепа хора. Хубаво имали история.....погледнете колко отбора във В група имат история и фенове и колко години са във В група.
Ок, Локо ще го има.....ако има кой да дава пари. Ако искат да кретат във В група, едни 150 000 лв бюджет на година ги устрийват, дори може да се преборят за 2-рото място ако случат на футболисти и да се надяват БФС да ги покани като 2-ри отбор в Б група(ако се разшири). За да се атакува и да се задържи отбор в А група мун трябват мин 2-3 млн лева.

Малко множко бяха 4 софийски отбора в А група с 12 такива, сега като са 10 още повече не са нужни.

Ето, феновете искаха да се махне Гигов, сега имат шанса да си създадат нов клуб и да започнат начисто. Да се борят за него, да търсят спонсори и да се развиват. Те си знаят най-добре.

Свиквайте, животът по долните етажи е дълъг и протяжен. Има отбори като Монтана, Дунав, Пирин, Спартак Плевен, които изкретаха с помощта на Общината, нмо има и други които продължават да се мъчат и да търсят спонсори. Всички ще играят бна кръв с/у Вас, заради името и така.

Въпреки, че сте ми адски противни Ви пожелавам да се окопитите и да си стъпите на краката....в коя група си зависи само от Вас.
Последна промяна от bobo_13 на 13 авг 2015 00:16, променено общо 2 пъти.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 12 авг 2015 23:43

Бобо, ами ти това можеш да го кажеш за половината А група! Дай да закрият и Слабия, Монтана, Черно Море(днес на финал, бяха 700 човека в Бургас)! Средната посещаемост за сезон 2014-2015 на ПСК Динамо Подуяне, бе 2080 човека!!!!
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 12 авг 2015 23:49

Onze_dOr написа:
james написа:Не му обръщай внимание на Дупнишката мастия , във всеки град има и боклуци.
Благодаря на тези ,които ни подкрепят . Лошо е ,че изгубихме още една година , но дано до началото на новия сезон всичко се подреди и вече да можем да регистрираме ново дружество и да започнем отначало след Гиговия фалит.

Нищо не сте загубили! Няма как тази година да влезете в Б дивизия! Освен административно...
Горе главата, сбирайте се и пред Парламента, ден, два, седмица- две, Боко Тиквуня ще намери някой спонсор! И от А окръжна, без 1 лв. задължения към никого, аз лично предпочитам и ЦСКА, да се присъединим, ако БФС не администрира дъщерното АД, и трябва да плаща на перхидрола, руди, бежелюн и разни кретени от тамбукту!

Ясно е , че проблема ни не е Б група , но ако всичко си беше минало през фалит можехме догодина да сме във В , а ние ще трябва тогава тепърва да събираме отбор за окръжните , ако някой не реши да продължи агонията на аграрното отборче и да изгубим още една година . А дори и да остане този отбор е ясно ,че няма как да се бори с отбор с бюджет като за шампионска лига.

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 12 авг 2015 23:49

Това,което се случва с Локомотив Сф. не е нормално. Не може да се позволява на някой,да се гаври с обичта на,толкова много хора. (Под "някой" имам предвит: един човек или завера от 2-3-ма.) Отбора си има традиции,дал е много талантливи играчи,виждал съм пълен стадион в Надежда. Дори и сега,този отбор е обичан от не малко хора. Истински в което никой не се съмнява,надявам се.
БФС направи така,че на стадионите да ходят,една шепа народ. На фона на всички,привържениците на Локото са си ,една нормална бройка. Така,че не разбирам "индивидите", които се радват на,този цирк, злорадо подмятайки,че Локо няма фенове.
Между другото,аз смятам,че това е в ущърб на целокупния БГ футбол.
Въпреки Джеймс,пожелавам локомотивци,да се оправите с,това абсурдно положение и отново да имате силен отбор.
Р.Р. Ако се стигне до положение,че имате нужда от пълни трибуни за даден мач или събитие,аз а и не само(сигурун съм за което) с удоволствие ще дойда на стадиона,да Ви подкрепя. Успех!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 авг 2015 23:59

emigo73 написа:Това,което се случва с Локомотив Сф. не е нормално. Не може да се позволява на някой,да се гаври с обичта на,толкова много хора. (Под "някой" имам предвит: един човек или завера от 2-3-ма.) Отбора си има традиции,дал е много талантливи играчи,виждал съм пълен стадион в Надежда. Дори и сега,този отбор е обичан от не малко хора. Истински в което никой не се съмнява,надявам се.
БФС направи така,че на стадионите да ходят,една шепа народ. На фона на всички,привържениците на Локото са си ,една нормална бройка. Така,че не разбирам "индивидите", които се радват на,този цирк, злорадо подмятайки,че Локо няма фенове.
Между другото,аз смятам,че това е в ущърб на целокупния БГ футбол.
Въпреки Джеймс,пожелавам локомотивци,да се оправите с,това абсурдно положение и отново да имате силен отбор.
Р.Р. Ако се стигне до положение,че имате нужда от пълни трибуни за даден мач или събитие,аз а и не само(сигурун съм за което) с удоволствие ще дойда на стадиона,да Ви подкрепя. Успех!

И аз, но все пак, те предупреждавам да внимаваш с обещанията, понеже локомотивци са едни от най-неблагодарните - винаги използват първа възможност да оплюват Левски...
п.п.Аз винаги съм симпатизирал и на Локо, заради такива, като Джеймс по едно време се разколебах, но после реших, че не си струва.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 13 авг 2015 00:01

Според мен стъпките от тук нататък са две:
1. Отбивате им се на тоя гърчавия мустак и на другия дебелия плондир, , ама така че да го запомнят, на гърчавия стрижете мустака, дебелия го събличате гол - това е задължително.
2. Още веднага създавате ново дружество и го регистрирате в А окръжна още тоя сезон за да не губите време. Пари за там не трябват кой знае колко...

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 13 авг 2015 00:03

djd написа:Значи когато един отбор отива от областните групи във В групите, се иска минимален годишен бюджет 100 000 лева.
Ако не можеш да осигуриш тези пари, защо изобщо се занимаваш с тази работа?
Говореше за 1.5 милиона инвестиция в базата, а сега няма пари да плати таксите за два мача.
Щял бил да вади отбора. Цигански работи.
Давай акциите на феновете и да те няма.

Ма то още с първото показване по ТВ се видя че е абсолютен мангал!Гигов с други нямаше как да оттърве дълговете.Успех на ЛокоСф.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 авг 2015 00:11

ivo_gf написа:Според мен стъпките от тук нататък са две:
1. Отбивате им се на тоя гърчавия мустак и на другия дебелия плондир, , ама така че да го запомнят, на гърчавия стрижете мустака, дебелия го събличате гол - това е задължително.
2. Още веднага създавате ново дружество и го регистрирате в А окръжна още тоя сезон за да не губите време. Пари за там не трябват кой знае колко...

Ще помогнете ли с малко винкели :(
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 13 авг 2015 00:13

james написа:Преди години, когато Берое си замина от футболната карта (засега ,завинаги) и после им се наложи да припознават Олимпик като свой отбор, ни анатемосаха за това ,че сме играли честно . Години по-късно , купуващият поголовно мачове Ботев Враца , ни анатемоса за това , че въпреки всичките изхарченви пари не можа да ни замести в А група и то защото победихме децата на ЦСКА след като преди това бяхме отстранили титулярите им за купата. Кажете само ,лоши сме щото иргаем честно или щото играем нечестно. Доста отбори си отидоха от А група и се върнаха под кожата на чужд отбор (не ги виня , просто така са избрали). Искам ние ,дали ще оцелеем във В или ще пропаднем още по-надолу , да запазим достоинството си и да останем единственият отбор в България НЕдопуснал никога обединение с други отбори. САМО НИЕ !САМО ЛОКО!!!

Със Славия кво беше?Целуване?Или не е било...?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Локо София”