zlatan написа:Bourgas написа:ralka_levskarka написа:Ако съдията подпираше Левски щеше да отсъди нарушението срещу Гари до тъч линията, което се случи преди гола, който според мен е от засада

Никой не говори, че съдията подкрепя Левски, а че е некадърен, ама ти пък защо да го разбереш?
Днес ги гледах нещата, дузпата вчера писах, че се дава, защото все пак има контакт, но Базил тръгна да пада предварително и ако това беше свирено като симулация, нямаше да сбърка. Мисля, че голът на Локото е от чиста засада от ненормално смотаните повторения, които видях, но не мога да съм абсолютно сигурен. А за картоните - нито един от картоните не е за червен. Том прави безобидно нарушение, Ели направи същите 3 без да има санкции след неговия жълт. Левскарския червен се вижда, че не играе с умисъл в борбата за високата топка, а на капитана на Локото е най-измисления, при положение, че си играе с топката като пич.
Добре, че го махнаха този дебелак, до сега си мислех, че ни е рязал умишлено, сега разбирам, че май толкова си е можел.
виж мнението ти е много обективно,с едно изключение.
Можеш ли да ми кажеш ако Вутов не бе отскочил от земята какво се случва с опорния му крак.
Има ли според теб опасност за здравето на играча,виж крака на бранителя как е вдигнат високо горе а не на земята,моля те виж го.
Според мен, да ти кажа честно, при всеки един шпагат има опасност за здравето на другия футболист. Идеята тук е, че се играе с умисъл за топката и се игра с топката. Ако не беше играл с нея, тогава наистина може да се даде този картон, точно заради това. Менят ги критериите за свирене непрекъснато, давало се предимство на атакуващия футбол, на не знам си какво си, но за мен това си беше по-малко червен картон, от колкото удара без топка в корите от страна на Румен Трифонов срещу Гари Родригез близо до пеналта в 80 и някоя си минута, където не се игра с топката, а се игра стабилно с крак на противник, а те даже фаул не свириха. Страничния, който си беше на 10 метра даже не разбра, че има нещо такова. Просто некадърна съдийска тройка. Това е.