Шльонск - Локо София - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Koй ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 29 юли 2011 14:41

Шльонск
21
26%
равен
32
40%
Локомотив София
28
35%

Общо гласове: 81

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Шльонск - Локо София

Мнениеот Lyubaka01 » 22 юли 2011 11:53

dunavfc написа:
Lyubaka01 написа:
dunavfc написа:Ако има справедливост,господ,логика мача е 3-0 за поляците..

А ти, радетелю за справедливост, къде беше след първия мач, в който ни отмениха чист гол и не ни свириха дузпа?!?
Аман от хейтъри...

Веднага ти отговарям,първия мач трябваше да биете с 0-1,а вчерашният трябваше да го загубите с 1-4

И откъде им сметна 4 гола на фиромите? Това, че са си изпуснали положенията, сигурно пак съдията им е виновен? Ама ти все пак им ги броиш за голове. Ми дай тогава да броим и пропуските на Кайо и най-вече на Преслав в първия мач...

HEATSEEKER
Контакти:

Re: Шльонск - Локо София 28.7.2011 ЛЕ 3ти предв.кръг

Мнениеот HEATSEEKER » 22 юли 2011 11:56

Дано да победите поляците, топка е, мача почва от 0 на 0 .... ;)
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 22 юли 2011 11:57

dunavfc написа:
Sofia 1929 написа:С Локомотив Пловдив първият полусезон ги размазахме 3:0, вторият равен като гост. С Морето паднахме 1:0 като гост, а втория мач както виждам си го спомняш, за него да те питам Танко Дяков удари ли топката с ръка в наказателното поле? Оства даже не ми отговаряй, виждам че мнението ти не подлежи на промяна. Локо Пловдив какви са им резултатите в контролите? Кое те кара да смяташ, че щяха да се представят по-добре?
Първенството се играе 30 кръга, който има най-много точки, той се класира, кратко и ясно.

Не ме разбирай погрешно, нямам абсолютно нищо против Локомотив София,до преди 2 години живеех за малко в София и ходих на всичките им мачове в Надежда,страшно симпатичен отбор сте ми.Особено с оная велика 5-ца - Д.Атанасов,Асамоа,Камбуров,Генков и Дафчев.Аз просто коментирам нещата които видях вчера !

Локомотив Пловдв също не е нищо особено,но поне щеше да има някакъв колорит,защото щяха да дойдат 10 хил. човека на стадиона и атмосферата щеше да е съвсем различна.В Локомотив Пд поне има 3-4 които знаят за какво са там Лазаров,Карвальо,Златински,Бенжалюн..

Колоритът им е до момента, в който не почнат да губят, тогава млъкват. Има 3-4, които знаят защо са там. Там са за пари, за нищо друго. И какво й беше на атмосферата снощи? Лоша ли беше? Играем на огромен стадион, на който всички, освен 2 отбора, ще изглеждат малко. Ако играехме на стадиона си, нещата щяха да са доста по различни.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 юли 2011 11:58

haiobaio написа:
dunavfc написа:
Sofia 1929 написа:Кратък и конкретен въпрос, кой трябваше да играе в турнирите като четвърти отбор?

Локомотив Пловдив или Черно Море.Всички знаем какво се случи в последният кръг нали,нека да не се правим на ударени.Иначе за щастие тая година,това няма да се повтори.

Да, нека не се правим на ударени - кой отбор трябваше да изпадне миналата година, но беше спасен от Славия и от нас?
Какви са им футболните аргументи на морето и майните? Ние ли се осирахме срещу Монтана? И не ми говори за европохода на Черно Море, щото със Санта Хулия се мъчиха чудовищно и накрая за 15 минути им вкараха 4 гола. А публиката им тогава? То не беше освиркване, оставка. После се вдигнаха и направиха страшни мачове с Щутгарт.
Виж разликата-макар и слаби, снощи футболистите получиха неистовата ни подкрепа, без освирквания и псувни. Даже македонските футболисти ни ръкопляскаха.

Значи сравняваш два различни периода за Локомотив Пловдив.Локомотив които го спаси Славия не е същият който се бореше за евротурнирите през последният сезон.Санта Хулия ги остави,но как играха Черно Море с Щутгарт ? 5 мин. не им достигнаха да влязат в групите,но късмета не беше на тяхна страна.А публиката им беше повече,отколкото вие бяхте вчера,интересно вие колко ще бъдете ако мачът ви с македонците беше във Варна.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Шльонск - Локо София

Мнениеот dunavfc » 22 юли 2011 12:01

Lyubaka01 написа:И откъде им сметна 4 гола на фиромите? Това, че са си изпуснали положенията, сигурно пак съдията им е виновен? Ама ти все пак им ги броиш за голове. Ми дай тогава да броим и пропуските на Кайо и най-вече на Преслав в първия мач...

Аз гледах първият мач,въпреки нечовешкото накъсване,мача си беше точно 0-1 за вас,абсолютно равностоен мач между вас и Металург.Докато вчера си беше....кажи ми освен дузпите и пряк свободните,колко положения имахте ?

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 22 юли 2011 12:02

Нещо пропускаш моите въпроси, а задаваш нови. Не е възпитано така. Та кой е тоя отбор на Локо Пловдив, казваш, не е ли съшият дето до скоро от сума ти мачове нямаше победа? Претендираш, че нямаш против Локо София, но си силно пристрастен в обясненията си. Жив и здрав да си и успех на Дунав, но не ти прави чест!
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 юли 2011 12:02

haiobaio написа:
dunavfc написа:
Sofia 1929 написа:С Локомотив Пловдив първият полусезон ги размазахме 3:0, вторият равен като гост. С Морето паднахме 1:0 като гост, а втория мач както виждам си го спомняш, за него да те питам Танко Дяков удари ли топката с ръка в наказателното поле? Оства даже не ми отговаряй, виждам че мнението ти не подлежи на промяна. Локо Пловдив какви са им резултатите в контролите? Кое те кара да смяташ, че щяха да се представят по-добре?
Първенството се играе 30 кръга, който има най-много точки, той се класира, кратко и ясно.

Не ме разбирай погрешно, нямам абсолютно нищо против Локомотив София,до преди 2 години живеех за малко в София и ходих на всичките им мачове в Надежда,страшно симпатичен отбор сте ми.Особено с оная велика 5-ца - Д.Атанасов,Асамоа,Камбуров,Генков и Дафчев.Аз просто коментирам нещата които видях вчера !

Локомотив Пловдв също не е нищо особено,но поне щеше да има някакъв колорит,защото щяха да дойдат 10 хил. човека на стадиона и атмосферата щеше да е съвсем различна.В Локомотив Пд поне има 3-4 които знаят за какво са там Лазаров,Карвальо,Златински,Бенжалюн..

Колоритът им е до момента, в който не почнат да губят, тогава млъкват. Има 3-4, които знаят защо са там. Там са за пари, за нищо друго. И какво й беше на атмосферата снощи? Лоша ли беше? Играем на огромен стадион, на който всички, освен 2 отбора, ще изглеждат малко. Ако играехме на стадиона си, нещата щяха да са доста по различни.

Започват,вече да пишеш неща,които знаеш,че не отговарят на истината.Точно Локо Пд могат да падат и с 10 - 0 и никога не спират да си пеят за любимият отбор.Изобщо не си прави трудът да сравняваш публиката на двете локо,защото вече става нелепо..

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 юли 2011 12:03

Sofia 1929 написа:Нещо пропускаш моите въпроси, а задаваш нови. Не е възпитано така. Та кой е тоя отбор на Локо Пловдив, казваш, не е ли съшият дето до скоро от сума ти мачове нямаше победа? Претендираш, че нямаш против Локо София, но си силно пристрастен в обясненията си. Жив и здрав да си и успех на Дунав, но не ти прави чест!

Кажи,какво не съм отговорил и защо мислиш и към кое съм пристрастен ?

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 22 юли 2011 12:05

dunavfc написа:Значи сравняваш два различни периода за Локомотив Пловдив.Локомотив които го спаси Славия не е същият който се бореше за евротурнирите през последният сезон.Санта Хулия ги остави,но как играха Черно Море с Щутгарт ? 5 мин. не им достигнаха да влязат в групите,но късмета не беше на тяхна страна.А публиката им беше повече,отколкото вие бяхте вчера,интересно вие колко ще бъдете ако мачът ви с македонците беше във Варна.

Не сравнявам два периода на Локо Пд. Ти казваш, че Славия са ни пуснали последния кръг, аз казвам, че ако не бяхме ние и Славия, Локо пд щеше да рита мачове в Б група. Разграничавай нещата.
Добре, защо да ги оставям. Санта Хулия и Металург са отбори от 1 черга. И морето се мъчиха много, нали? Нормално е с Щутгарт да се съберат много хора, дори такива които не са ходили на мачове от години, все пак идва германски, да кажем, колос.
Не сравнявай мач срещу Щутгарт и срещу Металург Скопие.

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 22 юли 2011 12:06

Зададох ти въпрос по повод твърдението ти, че Локо Пловдив имат повече право да играят в УЕФА, кажи ми защо(за публиката разбрахме). С оглед мачовете по между ни ли го пишеш с оглед на кое? Изброй ми резлутатите на пловдивчани в контролите и отборите срещу, които са играли? Аргументирай си позицията, за да изглеждаш обективен. Имат повече публика на футболният терен не е аргумент, това е просто жокер от мен.
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Върни се в “Локо София”