Ахмет и Спасов добри съдии, но за някои ("Левски")

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Ахмет и Спасов добри съдии, но за някои ("Левски")

Мнениеот Thsmith » 11 авг 2010 23:56

Lyubaka01 написа:
Thsmith написа:
Lyubaka01 написа:Ти добре ли си?!? Какъв редовен гол, какви пет лева?!? Я малко си припомни: http://gong.bg/direktno_game.php?id=1013

кво да си припомням като беше пред мене в един сняг... ми замръзнаха мартинките 120 мин...
Жоазиньо получи на фланга и съдията му дигна засада която нямаше... преди да свирне главния жоазиньо веднага щом получи центрира и Гонзо вкара с глава от близо...

едит: http://football.sportal.bg/video.php?video=10059 ето ти го даже с него почва...

OK. Съгласен съм. Сега като го гледам-наистина няма засада. А какво ще кажеш за пльосването на Гонзо в наказателното, при положение, че вече имаше жълт картон?
то жълтия първия беше за отменения гол :0
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 12 авг 2010 08:23

Е не е за него-виж, че отменения гол е в 6-тата минута, а жълтия картон е в 28-та...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 12 авг 2010 22:36

james написа:
deepblue1963 написа:
james написа:Това, че този боклук спасов буташе зверски левски не е важно, защото комунистомутренското тимче е свикнало то има над 20 титли постигнати със съдии. Важното в случая е че Локомотив трябваше да играе симулативно за да не победи, с тази загуба си купихме виза за Европа, единствената виза която не е държавна поръчка като тези на комунистическите левскицска и посткомунистическия литекс

Не забравяй за титлата,която това " комунистомутренското тимче" ви подари.Ако ти не помниш или не си бил роден,аз помня.Искаш ли и ти да се "просветиш" или ще питаш по-старите да ти разяснят?Щото образованието в България вече не е безплатно.

След като си толкова образован значи знаеш кой е единствения велик футболист играл в левски -НИКОЛА КОТКОВ и дори не го понесохте, а го убихте вие заслужавате само гонзо и неговата половинка ибрахима.

Що се отнася до престоя на Котков в Левски-прочети книгата на Г.Соколов!Аз няма да коментирам повече!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 13 авг 2010 18:32

"Кольо беше звезда. Но от пешеходците откъде го вадеше този удар? "-Ако имаш в предвид тези думи няма какво да кажеш след като най-добрия играч на левски за всички времена признава :) единствено него за звезда

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 13 авг 2010 23:50

james написа:"Кольо беше звезда. Но от пешеходците откъде го вадеше този удар? "-Ако имаш в предвид тези думи няма какво да кажеш след като най-добрия играч на левски за всички времена признава :) единствено него за звезда

Не!Имам предвид работата му в ДС!И Г.Аспарухов е бил офицер от ДС,но никога не се е възползувал от това(не е изпял никого-пак думи на Соколов)За разлика от него,Котков редовно и с желание е ходел на "спявки"(пак думи на Соколов).Така,че колкото и да е разочароващо,драги ми локомотивци-това е другото лице на вашия Котков.Sorry!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 14 авг 2010 12:15

deepblue1963 написа:
james написа:"Кольо беше звезда. Но от пешеходците откъде го вадеше този удар? "-Ако имаш в предвид тези думи няма какво да кажеш след като най-добрия играч на левски за всички времена признава :) единствено него за звезда

Не!Имам предвид работата му в ДС!И Г.Аспарухов е бил офицер от ДС,но никога не се е възползувал от това(не е изпял никого-пак думи на Соколов)За разлика от него,Котков редовно и с желание е ходел на "спявки"(пак думи на Соколов).Така,че колкото и да е разочароващо,драги ми локомотивци-това е другото лице на вашия Котков.Sorry!

Малките храстчета, винаги са мразили Високите дървета
Последна промяна от Pride на 14 авг 2010 16:15, променено общо 1 път.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 14 авг 2010 14:39

deepblue1963 написа:

Абе тоя Соколов освен че беше пияница,явно е бил и много навътре в Държавна сигурност щом знае тия подробности за Котков? Другото е че ти си измисляш неща и после ги пласираш за да получаваш полюции!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 14 авг 2010 17:54

deepblue1963 написа:

Да хванеш да помисиш трезво ли, що ли? Като ти чета писанието, породено от драсканиците на тоя алкохолик, в акъла ми възникват два въпроса. Първо-ако не се лъжа именно Гунди е човекът с офицерския чин-майор, иманно той е карал скъпата западна кола с много "случаен"номер. Някак си тези факти не се връзват много с теорията на пияндето Соколов...
Второ-откде точно въпросния субект е знаел какво точно е казал майор Аспарухов пред ДС, та да е сигурен, че не е изпял никой и съответно откъде е знаел, че "Котков редовно и с желание е ходел на "спявки"? Или той самият е бил човекът от ДС, пред който са се "изповядвали"(което не ми се вярва) или просто така му изнася...
Та така...

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 14 авг 2010 20:14

Болните милиционерски мозъци раждат какво ли не, нямат ни срам ни мярка !

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 14 авг 2010 20:37

Lyubaka01 написа:
deepblue1963 написа:

Да хванеш да помисиш трезво ли, що ли? Като ти чета писанието, породено от драсканиците на тоя алкохолик, в акъла ми възникват два въпроса. Първо-ако не се лъжа именно Гунди е човекът с офицерския чин-майор, иманно той е карал скъпата западна кола с много "случаен"номер. Някак си тези факти не се връзват много с теорията на пияндето Соколов...
Второ-откде точно въпросния субект е знаел какво точно е казал майор Аспарухов пред ДС, та да е сигурен, че не е изпял никой и съответно откъде е знаел, че "Котков редовно и с желание е ходел на "спявки"? Или той самият е бил човекът от ДС, пред който са се "изповядвали"(което не ми се вярва) или просто така му изнася...
Та така...

Ми прочети книгата и ще разбереш!Ако не си я чел,кво да ти обяснявам?Макар,че Г.Соколов има пълното право да се чувствува обиден на ФК Левски за отношението към него,съвестта и езика му не се извъртат да каже лоша дума за Гунди.Когато някой често-често се отбива на адреса на ДС,мислиш ли,че може да остане скрито?Особено за знаменитост като Котков?Или мислиш,че е ходил там да играе табла с някого?Аз не писах ли,че Аспарухов е бил майор от ДС?Или ти,май,не четеш?

Върни се в “Локо София”