Без Локомотив София в А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Без Локомотив София в А група

Мнениеот FLANKER » 17 юни 2015 22:07

Жълто-черен Пловдив написа:
FLANKER написа:
lifes написа:
Жълто-черен Пловдив написа:Пичове, не искам да съм лош пророк, защото Локо Сф са ми симпатични, но това е лебедовата песен на този футболен клуб. Според мен трудно ще изплуват отново в А група, без кинти и публика.
Може да плюете Гигов, но без някой като него, нямате бъдеще в професионалния футбол, защото сте 100-200 фена на стадиона...

Гигов е толкова полезен за Локомотив, колкото беше Христолов за Ботев.
Тази година ви бихме два пъти в Надежда и един път в Пловдив. Та за бъдеще в професиналния футбол първо си погледни в своя двор.

САМО ЛОКО

Ние вече бяхме във В група. И се върнахме от там заради публиката. Ходете по 5-6 хиляди на мач във В група и тогава се сравнявай с Ботев Пд.
А това, че сте ни били в два мача: какво от това? Сега вие сте във В група, ние в А. :)

Така както е тръгнало,следващия сезон много отбори може да ни последват.
пп.Спокойно 1500 -2000 души може да си ги докарваме във "В" група :) И си мисля ,че желанието ще е още по-голямо.
Локомотив(Сф) през последните 15 г.се превърна в една тоалетна на Гигов.През 1994 г. този човек ми вдъхна увереност.Знаеш ли на първият ни мач под негово управление ,колко вагона с фенове тръгнаха за Горна Оряховица?Отговарям ти веднага-9.(бях в седмия вагон :) )
Гигов с времето опорочи всичко локомотивско...а му вярвахме безрезервно!

Пожелавам ви успех!
Не съм имал намерение да се заяждам. Просто казвам какво мисля с оглед на това, което виждам. При липса на богат собственик единственият капитал на един клуб са феновете му. Докато тях ги има, клубът ще съществува. Щом казваш, че ще докарате хиляда-две хиляди на трибуните във В група, при условие, че в А не сте били повече от 100-200, ОК. Може и така да е. Ще поживеем , ще видим.
Разликата между Христолов и Гигов е именно в оцеляването след тях: ако има хора по трибуните, ще ви бъде; ако не, завинаги в зоните!

Успех и на вас!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 17 юни 2015 22:14

lifes написа:
Жълто-черен Пловдив написа:Пичове, не искам да съм лош пророк, защото Локо Сф са ми симпатични, но това е лебедовата песен на този футболен клуб. Според мен трудно ще изплуват отново в А група, без кинти и публика.
Може да плюете Гигов, но без някой като него, нямате бъдеще в професионалния футбол, защото сте 100-200 фена на стадиона...

Гигов е толкова полезен за Локомотив, колкото беше Христолов за Ботев.
Тази година ви бихме два пъти в Надежда и един път в Пловдив. Та за бъдеще в професиналния футбол първо си погледни в своя двор.

САМО ЛОКО

Ние вече бяхме във В група. И се върнахме от там заради публиката. Ходете по 5-6 хиляди на мач във В група и тогава се сравнявай с Ботев Пд.
А това, че сте ни били в два мача: какво от това? Сега вие сте във В група, ние в А. :)

Колелото се върти, нали знаеш.
Не се заяждам. Просто ти казах да си гледаш отбора и да не ревеш на чужди гробища. А колко сме на стадиона си е наша работа. ОК
Бройте си феновете с Локо Пд. Колкото вас не сме - ясно е.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 17 юни 2015 22:27

Където и да играете,ви пожелавам успех и скорошно завръщане в А група.Може да сме спорили с вас и да не сме били на едно мнение,но ви уважавам като фенове,защото въпреки всички унижения,на които бяхте подложени от Гигов,не си оставихте отбора!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 юни 2015 22:28

При нас донякъде беше очаквано какво ще се случи. Боклуците ни водиха към фалит 5 години. Борчовете не можаха да се изчистят и някак си го очаквахме. Не знам само на мен ли ми дойде това с вас като гръм от ясно небе. Май само след един съперник Гигов щеше да гушне 200 хиляди ойро. При това за 1 млн. дълг към НАП е могъл да договори добри условия. Според мен наистина е решил да се отказва от футбола и да ви фалира сегашното дружество, ами дано да имате готов човек, който да помага иначе - лошо. :( Този Бозата ли, какъв е... Дано да обича Локо Сф. и да има амбиции, че иначе насила хубост не става. Всички го разбрахме.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
1913SS
Контакти:

Мнениеот 1913SS » 17 юни 2015 22:41

Щом ще има изрод ЦСКА-Литекс. Аз съм съгласен, като имаше Славия-Локомотив да се обединим пак отново. Щом комунизма не си отишъл много ми пука какво УЕФА и ФИФА, какво ще кажат. Изрощината е пълна в тази държава.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 юни 2015 22:57

Red Warrior написа:При нас донякъде беше очаквано какво ще се случи. Боклуците ни водиха към фалит 5 години. Борчовете не можаха да се изчистят и някак си го очаквахме. Не знам само на мен ли ми дойде това с вас като гръм от ясно небе. Май само след един съперник Гигов щеше да гушне 200 хиляди ойро. При това за 1 млн. дълг към НАП е могъл да договори добри условия. Според мен наистина е решил да се отказва от футбола и да ви фалира сегашното дружество, ами дано да имате готов човек, който да помага иначе - лошо. :( Този Бозата ли, какъв е... Дано да обича Локо Сф. и да има амбиции, че иначе насила хубост не става. Всички го разбрахме.

С вас ,какво става последно?
пп.Надявам се Бозата или някой около него да се вземат в ръце.Но дали пък Гигов ще пусне кокала? :roll:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 юни 2015 22:59

1913SS написа:Щом ще има изрод ЦСКА-Литекс. Аз съм съгласен, като имаше Славия-Локомотив да се обединим пак отново. Щом комунизма не си отишъл много ми пука какво УЕФА и ФИФА, какво ще кажат. Изрощината е пълна в тази държава.

Вашия ще се окаже най -големия тарикат.
пп.Айде ,дано пък тая година направите нещо,че много време мина.Въпросът тук е ,дали Стефанов го иска това нещо.
Изображение

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 17 юни 2015 23:25

haiobaio написа:Защо пък да ни няма? Ще ни има, просто в друга група, което не е болка за умиране. Не сме първите, няма и да сме последните. Гледаме напред, подкрепяме си отбора и с гордо вдигната глава, след време, отново ще сме в А група, на място, което ни подхожда.
Най-важното е Гигов и кликата му да се махне, за да може определени хора, които носят Локомотив в сърцето си, да започнат да градят основите на клуб, който цялата държава уважава, на клуб, който да се превърне в онзи социален фактор, който е бил през годините.
Това е!
СВОБОДЕН ЛОКОМОТИВ

Черно море,Берое,Локомотив Пловдив,Ботев Пловдив да не са се затрили като са ритали из "Долната земя" ,кой повече,кой по-малко? Стига да ви вземе стабилен холдинг и група от нормални бизнесмени софиянчета,етажите се изкачват бързо.Едно време се влизаше трудно.Сега стига да имаш малко организация и пари и.....хоп обратно за 2-3 години. Успех локомотивци,света не е свършва с Николай Гигов,нали?

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 17 юни 2015 23:46

Никога няма да се откажем от историята си,цветовете и емблемата,
камо ли да се цунем с мазни селяци за "майсторската група".
Локомотив е отбора на семейството ми 3-то поколение,
никога няма да го предам,
НИКОГА.
Напротив, ядрото което ни знаете колко сме ще сме навсякъде на макс в коя ще да е дивизия.
Минали сме през много, много сме видяли.
И падения и възходи и полицейски произволи, съдилища и прочие.
Всяко изпитание прави любовта към Локомотив по силна, по истинска и по искрена.
Това е да обичаш,
за това трябва да имаш сърце и нещо между ушите....Не става със заучени фрази "ний сми фк. бай ***,всички са ни длъжни"
Всеки сам си прави съдбата Господа на тази земя...
Локомотив е част от мен,част от сърцето ми и винаги така ще бъде.

Бил съм и ще бъда зад Локомотив от стадиона на Мира в Перник,Каварна, Петрич, Рен, Ротердам и Смедерево,Скопие
Ще бъда и в Сапарева баня, Варвара и Велинград.
Само Ние
Винаги верни!!!!
Локомотив за нас е всичко!!!

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 17 юни 2015 23:52

haiobaio написа:
samo_levski написа:цска софия и локо софия аут от а група - аз съм изключително доволен.

не съм доволен, че се готви нов тумор в българския футбол - литекс софия.

извинявай, но за какъв социален фактор говориш, след като сте по 10-15 човека на мач, на дербито със славия по 30. един автобус хора.

Достатъчно е, че не разбираш за какво говоря. А колко сме на мач си е наша работа. Определено нямаме нужда някой да ни брои колко сме, особено човек, който никога не е свалял сините си очила.

Съжалявам,че има такива левскари.
Познавам фенове на Локо,които си обичат отбора истински. Не заслужавате,това,което ви се случи. Пожелавам ви успех,по какъвто и път да поемете. Рано или късно ще сте отново в А група.
Успех,момчета.

Върни се в “Локо София”