Жълто-черен Пловдив написа:FLANKER написа:Жълто-черен Пловдив написа:lifes написа:Жълто-черен Пловдив написа:Пичове, не искам да съм лош пророк, защото Локо Сф са ми симпатични, но това е лебедовата песен на този футболен клуб. Според мен трудно ще изплуват отново в А група, без кинти и публика.
Може да плюете Гигов, но без някой като него, нямате бъдеще в професионалния футбол, защото сте 100-200 фена на стадиона...
Гигов е толкова полезен за Локомотив, колкото беше Христолов за Ботев.
Тази година ви бихме два пъти в Надежда и един път в Пловдив. Та за бъдеще в професиналния футбол първо си погледни в своя двор.
САМО ЛОКО
Ние вече бяхме във В група. И се върнахме от там заради публиката. Ходете по 5-6 хиляди на мач във В група и тогава се сравнявай с Ботев Пд.
А това, че сте ни били в два мача: какво от това? Сега вие сте във В група, ние в А.
Така както е тръгнало,следващия сезон много отбори може да ни последват.
пп.Спокойно 1500 -2000 души може да си ги докарваме във "В" групаИ си мисля ,че желанието ще е още по-голямо.
Локомотив(Сф) през последните 15 г.се превърна в една тоалетна на Гигов.През 1994 г. този човек ми вдъхна увереност.Знаеш ли на първият ни мач под негово управление ,колко вагона с фенове тръгнаха за Горна Оряховица?Отговарям ти веднага-9.(бях в седмия вагон)
Гигов с времето опорочи всичко локомотивско...а му вярвахме безрезервно!
Пожелавам ви успех!
Не съм имал намерение да се заяждам. Просто казвам какво мисля с оглед на това, което виждам. При липса на богат собственик единственият капитал на един клуб са феновете му. Докато тях ги има, клубът ще съществува. Щом казваш, че ще докарате хиляда-две хиляди на трибуните във В група, при условие, че в А не сте били повече от 100-200, ОК. Може и така да е. Ще поживеем , ще видим.
Разликата между Христолов и Гигов е именно в оцеляването след тях: ако има хора по трибуните, ще ви бъде; ако не, завинаги в зоните!
Успех и на вас!