Изхвърлиха Ристосков от съдийството
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Изхвърлиха Ристосков от съдийството
"Благодаря за поправката,просто недоглеждане".Не съм от ГМО поколението.Не аз ,а ти определено се заяждаш! Защо ми е да пускам невярна информация? Гот като се пишат хубави неща за Левски,ама на този етап няма!"Поправям си веднага грешката"!
Последна промяна от FLANKER на 19 апр 2013 19:14, променено общо 2 пъти.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- Captain Stottlemeyer
FLANKER написа:Благодаря за поправката,просто недоглеждане.Не съм от ГМО поколението.Не аз ,а ти определено се заяждаш! Защо ми е да пускам невярна информация? Гот като се пишат хубави неща за Левски,ама на този етап няма!Поправям си веднага грешката!
Информацията ти е неточна. Както е казал Гьобелс: Казвай винаги истината, само истината, но никога цялата истина.

"Христо Ристосков е поредният рефер, който ще влезе във "фризера". Съдията от полуфинала за купата "Левски" - "Локомотив" (Сф) 3:1 няма да получава наряд в "А" група за известно време, но без да му е налагано официално наказание. Така съдийската комисия по-деликатно "издърпва ушите" на сгафили арбитри. Ристосков ще пропусне няколко кръга за назидание и след това ще се върне в играта. По същия начин бе санкциониран Александър Костадинов, свирил скандалния мач "Ботев" (Вр) - ЦСКА 3:4. Без да му е налагано официално наказание, той не получи наряд в два кръга и сега отново се връща на сцената, като ще ръководи сблъсъка "Миньор"-"Лудогорец" в неделя.
Неотсъдена дузпа за "Локомотив" (Сф) в края срещу "Левски" и многото негативи, които Ристосков си навлече с изказвания напоследък, са причината спечелилият два пъти джакпот от тотото рефер от Сандански да получи принудителна почивка."
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1929464
П.П. Конкретно за дузпата: Дори коментаторите по БНТ след няколко повторения не бяха наясно, аджеба, има ли дузпа или няма. Не защищавам съдията, но той трябва да вземе решение за част от секундата, като разчита и на помощта на страничния.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
- Контакти:
Чиста дузпа и червен картон.
Левскари, чакаме Олимпия.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Кажи сега за граматиката и се извини,ако си достоен левскар! Разбира се ,че се пише НЕОТСЪДЕНА,ама и от бъзик не разбирате 

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Ивайло Лудогорец написа:Ебаси наистина ли .. ? Всмисал не оправдавам подпирането на Левски , ама за една неосъдена дузпа надали могат да го изхвърлят. То футбола ще остане без съдии в световен мащаб . Всеки съдия прави такива грешки.
По принцип навсякъде се греши, но само в България това е тенденциозно и все е в полза на обичайните заподозрени - Левски, Лудогорец и ЦСКА.
1Neutralen написа:spravedlivost написа:1Neutralen написа:Жалка работа. Няма такава наглост. Колко още съдии ще изгорят заради "втория начин"??
Турци много ви порасна работата май ? Домус Ага като ви остави и си отивате на мястото - селските групи!
Браво, явно толкова ти стига умствения капацитет...Аз дори не си обиждам, защото съм чист православен българин.
Mахмуд-чо ти ли си уа?!?
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
favaca8888 написа:Чиста дузпа и червен картон.
А ние чакаме международен мач в който се рита и блъска съдията. В резултат индивиди като С. Чилибонов и компания бяха наказани за 4,6 мача в евротурнирите. Сещаш ли се за кой мач става въпрос? Халмщат е по-силен отбор? Видяла жабата че подковават коня и тя.... Цесекарите имат известно основание да говорят за Европа, но 20 човека фенове на отбор пред закриване... просто е смешно.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
Вие Мелничук сигурно щяхте да го убиете направо. Гледайте си Тонев.Той добре ви "открива."

....до края на сезона Иво "Тотото" съдия във всички мачове на Левски....от сега да пуска за международен до УЕФА за мачовете със скиорите и троктористите догодина.
red__army написа:....до края на сезона Иво "Тотото" съдия във всички мачове на Левски....от сега да пуска за международен до УЕФА за мачовете със скиорите и троктористите догодина.
Великата вафла, на кое място в първенството си е? Нареди се пред армията за анцуг втора употреба от Екзекутора, останали са няколко.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?