Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Pride написа:На Гигов му пука да прибира парите и печели публичност. Колкото и еретично да ти звучи сме поне колкото адашите от Пловдив, но сме малко тези дето останахме на стадиона. За затриването обаче си в голяма грешка. Един чист Локомотив във В група ще събира поне по 2000 в Надежда. Най-показателното е че помощното игрище на стадиона се ремонтира с пари на бивш футболист на Локомотив, на който му пука.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
wicked1913 написа:Някак си ще е много хубаво футбола ни да се оттърси от "управлението" на цялата мафия - титани,баткофци,гигофци,събевци,диневци,галеви,малеви,тим,лечков и там каквото още има ....
vaskop написа:Друго е в провинията където в град има по 1-2 отбора...там всеки си е за града и така...Трудно можем да се сравняваме с Ботев поне за момента...
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:vaskop написа:Друго е в провинията където в град има по 1-2 отбора...там всеки си е за града и така...Трудно можем да се сравняваме с Ботев поне за момента...
Не е така, човече, с изключение на на 2-3 футболни центъра, масово всички са обгърнати от синьо-червената позьорска мъгла и им е през трибуквието за местния отбор, камоли ако тоя отбор е по Б и В групите и "чисто нов".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост