"За" и "против" Николай Гигов!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

"За" и "против" Николай Гигов!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Бойкот срещу управлението на Гигов

Мнениеот TristaNNN » 17 авг 2011 01:55

Ами според мен на него едва ли му пука кой знае колко. Кофтито е, че сте малко хора и дето се казва - с вас и без вас :( Колкото и несправедливо да прозвучи: Радвайте се, че все още имате някакъв отбор, защото махне ли се Гигов ... :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 17 авг 2011 02:03

На Гигов му пука да прибира парите и печели публичност. Колкото и еретично да ти звучи сме поне колкото адашите от Пловдив, но сме малко тези дето останахме на стадиона. За затриването обаче си в голяма грешка. Един чист Локомотив във В група ще събира поне по 2000 в Надежда. Най-показателното е че помощното игрище на стадиона се ремонтира с пари на бивш футболист на Локомотив, на който му пука.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 авг 2011 02:15

Pride написа:На Гигов му пука да прибира парите и печели публичност. Колкото и еретично да ти звучи сме поне колкото адашите от Пловдив, но сме малко тези дето останахме на стадиона. За затриването обаче си в голяма грешка. Един чист Локомотив във В група ще събира поне по 2000 в Надежда. Най-показателното е че помощното игрище на стадиона се ремонтира с пари на бивш футболист на Локомотив, на който му пука.

Не бих се наел да споря колко хора сте и дали наистина сте колкото Локо Пловдив на брой, не познавам много хора от Надежда и информацията ми не е много актуална към момента. Това за затриването го споменах чисто теоретично, то е ясно че Гигов цуца от вас, но що се отнася до ПР - според мен му пада рейтинга, все пак всички виждат че не си мръдва пръста за стадион и фенове, а и вече и на малките хлапаци е ясно увлеченито му към уговорките. Обаче за вариант В група и "нов" Локомотив с 2000 души публика не си прав според мен: тук в София, хората не са толкова темпераментни, както провинциалните жители, така че вариант нов Ботев не ми се вижда толкова успешен :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 17 авг 2011 06:30

wicked1913 написа:Някак си ще е много хубаво футбола ни да се оттърси от "управлението" на цялата мафия - титани,баткофци,гигофци,събевци,диневци,галеви,малеви,тим,лечков и там каквото още има ....

Това е фантастика, ама от най-фантастичната :(

vaskop
Контакти:

Мнениеот vaskop » 17 авг 2011 09:44

Като изключим пристрастията футболни и безумните вражди ще ти кажа, че не само при вас е така. Славист съм от както се помня, но такава пиявица като бат Венци няма. Поне не сте подложени на толкова явно продадени мачове (които не са толкова много колкото твърдят всички, просто сме си слабички и е нормално да губим).
Истината е, че мутрите винаги ще ги има. Дали се казват Гигов, Стефанов или Батков или дойдат други на тяхно място келепира си е келепир...тъжно но факт. Няма такова нещо като бойкоти, обединяване на публика и т.н. Виж един Юнайтед наравиха какво ли не, а Глейзър не мърдат. Тук е много по аматьорска работата...най-много да излезе шефа и да каже, че 20-30 лумпена не го интересуват и това не са истинските фенове, милеещи за отбора...само дето тия фенове няма да стъпят на стадиона, било то Овча Куперл или Надежда, защото са отвратени от всичко и защото продукцията на сегашните ритнитопковци на фона на Начко, Желязков, Котков, Гунди, Жеков и т.н. е смешна...

Така че за съжаление кучетата ще си лаят, а кервана дори няма да се замисли за това... обречени сме да се надяваме да доживеем врътката и нашия си отбор да се покаже в Европа. Всичко е нагласено, всичко се нзае, хората взимат едни пари, симулират една дейност и така....ние осветление чакаме от 20 години. Като станахме шампиони щяхме да правим стадион по модела на дортмунд...смях...добре, че поне направихме терени за децата, ако ще нищо читаво да не излезе от там (то няма как да излезе като никой не се занимава с малчуганите) поне да не си чупят краката и да им е кеф да играят.

Лошото е, че без спонсор-мутра нещата са тежки. Трудно ще се върнете в А група...вероятността да последвате примера на някога славните Академик и Септември е голяма...А и наистина сме в София...тук повечето са левскари и цскари без да знаят защо (да не се обиждат феновете на тези отбори, но е факт). Друго е в провинията където в град има по 1-2 отбора...там всеки си е за града и така...Трудно можем да се сравняваме с Ботев поне за момента...

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 17 авг 2011 09:53

Това е болна тема за много хора. Истината е, че с действията си или по-точно с бездействията си по жизнено важни за всеки локомотивец въпроси, това ръководство изчерпа всякакво доверие. Явно има и обективни фактори, криза и т.н., но никой от нас никога няма да прости унизителното отношение към локомотивската школа и митарстването по чужди стадиони, още по-малко празните обещания!
Факт е, че представянето на отбора, на фона на всичко случващо се в клуба в последните години никак не е лошо и момчетата не заслужават, лошо отношение от страна на феновете, но е факт, че много хора вече не стъпват на мач. Казвам го с ясното съзнание, че преди това не сме били милиони по мачовете. В предсезонните контроли, посещаемостта на стадион Локомотив беше в пъти по-голяма от мачовете на Васил Левски.
Факт е, че на мачовете от години не идват емблематични имена, свързани с Локомотив, за сметка на това е пълно с лизачи на г-н Собственика и една камара "шефове" в изпрзненият от съдържание футболен клуб.
Причините са много и сложни, но е факт, че почти няма човек, който да стои зад това ръководство. Локомотивците сме горди хора, "епизодични успехи и класирания в турнирите" не могат да ни замажат очите. Осъзнавам, че пишейки тези неща, много фенове на други отбори, няма да могат да ме разберат, защото доста от тях си мечтаят за президент като Гигов и виждат нещата по друг начин...което си е нормално на фона на това, че доста клубове са в хронично безпаричие от години. Искам да се знае, ние не искаме титли и купи на всяка цена, ако това беше целта ни, в София има и други отбори. Искаме си нашето Локо, каквото е било преди години, каквото го помним от разказите на бащите ни, а някои от нас са го гледали и на живо. Преди г-н Гигов може да не сме били сред фаворитите, но я имаше харизмата...с Дудов, с Павката Дочев, с Киро Метков, с Нако Дойчев, да не ги изброявам всичките, имахме школа и бяхме по-близо до истинския Локомотив, а не до сегашното ПФК.
Ако Гигов иска да остане в историята с положителен знак за клуба, би трябвало да се върне към изконните неща за всеки локомотивец, ако за толкова време не ги е разбрал, говори лошо за него. В противен случай, ще бъде запомнен като палача на Локомотив, а това няма кой да му го прости!
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 17 авг 2011 09:56

vaskop написа:Друго е в провинията където в град има по 1-2 отбора...там всеки си е за града и така...Трудно можем да се сравняваме с Ботев поне за момента...

Не е така, човече, с изключение на на 2-3 футболни центъра, масово всички са обгърнати от синьо-червената позьорска мъгла и им е през трибуквието за местния отбор, камоли ако тоя отбор е по Б и В групите и "чисто нов".
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 17 авг 2011 10:04

Vaskop за съжаление си прав за абсолютно всичко, което си написал!
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

vaskop
Контакти:

Мнениеот vaskop » 17 авг 2011 10:40

veseo написа:
vaskop написа:Друго е в провинията където в град има по 1-2 отбора...там всеки си е за града и така...Трудно можем да се сравняваме с Ботев поне за момента...

Не е така, човече, с изключение на на 2-3 футболни центъра, масово всички са обгърнати от синьо-червената позьорска мъгла и им е през трибуквието за местния отбор, камоли ако тоя отбор е по Б и В групите и "чисто нов".

Мда, така е...това беше един друг спор или по-скоро недоумение как може хем да си примерно от Ботев Враца хем да си от Цска...щото видиш ли Враца не били в А група от повече от 20 години и младежите били цесекари...странна работа...или поне на мен ми е странна...не ми се иска да влизам отново в тоя спор, всеки си има право на мнение...

Колкото до това дали има или няма кой да прости на Гигов (и под Гигов имам предвид всички футболни шефове) какво е направл или не е направил за отбора, който управлява...мислите ли, че му пука....мислите ли че дори би си го преместил от левия в двсния...парите нали са в джоба...голям праз, че след време някой ще каже "тоя е*а отбора ни"...никой не се сеща вече за ерата Лафчис, а накрая много левскари не го долюбваха...той обаче си взе зеленото и сега си живее живота...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 17 авг 2011 11:43

Разбирам ви, все пак да не играете на стадиона си е много голям удар за феновете :roll: Гигов не си е мръднал пръста за ремонти, но за нови чалготеки или далавери с хеликоптери и оръжия пари се намират ;) Истината е, че мутрите начело на отборите ни въобще не бръснат феновете за нищо и се гаврят с нас - видяхте колко трудно, с цената на 10 години, непрекъснати наказания, присъди и т.н. феновете на Ботев успяха да изгонят Христолов, който въобще не може да се мери с Гигов или Венци :roll:
Ако за вас е успокоение някакво, има и по-лоши президенти - например нашият. Голям прас, че играем на нашия стадион, като той отдавна е празен заради неговите мръсни игра и полягвания ... Вие поне играхте 4 пъти в Европа през последните 7-8 години, бихте Левски 5 пъти поред, а ние имаме един загубен финал за купата и безброй унижения от Левски, ЦСКА и срамни отпадания за Купата. Така че смятам, че дори и от Гигов има по-лоши ...
Успех ви желая във вашата борба да се върнете на стадиона си :)
Изображение

Върни се в “Локо София”