Локомотив (София) - Шльонск (Вроцлав) 0:0 (3-4 след дузпи)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

deladog

Re: Локомотив (София) - Шльонск (Вроцлав)

Мнениеот deladog » 03 авг 2011 19:11

favaca8888 написа:Защо да се плашим от Слоск ?

От поляците няма защо да се плашите, но да им казваш "Слоск" е все едно някой англоезичен абориген да чете "Лъкъмътайв".

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 03 авг 2011 19:26

Много ми е симпатичен отбора на Локомотив София и мъжката им игра и поведение.Спечелиха ме с мъжката игра и обрата срещу македонците-показаха,че имат топки.

Относно мача срещу поляците,струва ми се че треньора Д.Петков много отрано взе да бие отбой... :roll: Колко били силни,колко голям им бил бюджета,е ние пък сме горди българи и не ни пука особено от разни паралии :lol: Сега е момента Локото да излезе без страх срещу тия и да се възползва максимално от възможностите си,това искам да виждам и в играта на Левски - да излиза максимално мотивиран да покаже добра игра,а не да налива гипса.

Успех на Локо София - само те и Левски засега са отличниците досега в ЕКТ :twisted:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
loko 1979
Контакти:

Мнениеот loko 1979 » 03 авг 2011 21:40

хайде на мача, дано да има билети 2-1
САМО САМО ЛОКО

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 03 авг 2011 22:26

Мача ще го дават ли по Бг телевизия,че в програмите на Бнт и Тв+ не го забелязах...
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 03 авг 2011 23:38

Пожелвам ви най -искренно успех,макар и реалиста в мен да говори друго!И все пак - УСПЕХ!
[offtopic]П.С.:Ако знаете какво ви чака в първи кръг на нащо първенство .....ще се Изображение[/offtopic]
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
fuckside
Контакти:

Мнениеот fuckside » 04 авг 2011 00:51

eelche написа:Много ми е симпатичен отбора на Локомотив София и мъжката им игра и поведение.Спечелиха ме с мъжката игра и обрата срещу македонците-показаха,че имат топки.

Не знам какви топки имат ама такова съдийско подпиране както срещу сънародниците ни от Югозападна България не бях виждал отдавна :shock:

Reckless

Мнениеот Reckless » 04 авг 2011 03:01

eelche написа:Успех на Локо София - само те и Левски засега са отличниците досега в ЕКТ :twisted:

Ами то досега само Локо и вие сте имали мач в ЕКТ. Разликата е, че на Локото това им е втория съперник, така че от вашите два отбора, те са отличниците засега !
Успех на Локо Сф. !

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 04 авг 2011 08:03

Успех днес, сигурен съм че ще биете :)
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 авг 2011 08:24

Прогноза 1-2 за Шльонск

Потребителски аватар
Unbreakable
Контакти:

Мнениеот Unbreakable » 04 авг 2011 10:10

eelche написа:Много ми е симпатичен отбора на Локомотив София и мъжката им игра и поведение.Спечелиха ме с мъжката игра и обрата срещу македонците-показаха,че имат топки.

Относно мача срещу поляците,струва ми се че треньора Д.Петков много отрано взе да бие отбой... :roll: Колко били силни,колко голям им бил бюджета,е ние пък сме горди българи и не ни пука особено от разни паралии :lol: Сега е момента Локото да излезе без страх срещу тия и да се възползва максимално от възможностите си,това искам да виждам и в играта на Левски - да излиза максимално мотивиран да покаже добра игра,а не да налива гипса.

Успех на Локо София - само те и Левски засега са отличниците досега в ЕКТ :twisted:

Мисля, че всеки иска да вижда това от своя отбор! Успех и на вас! ;)
Отиваме и подкрепяме отбора до край, пък каквото стане... важното е всички да дадат максимума от себе си и да не се плашат на поляците! Първия мач се видя, че не са нищо страшно...
НАПРЕД ЖЕЛЕЗНИ!!!

Върни се в “Локо София”