Шльонск - Локо София - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
-
- Контакти:
Re: Шльонск - Локо София 28.7.2011 ЛЕ 3ти предв.кръг
Колега , явно май наистина не осъзнаваш какъв невиждан срам щяхте да донесете на българския футбол.Най-редно е да подкрепяш отбора си, но да си кривиш душата вече е признак на друго нещо.... 

“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Lyubaka01 написа:dunavfc написа:Spursy написа:Какви сте такива българи, че вече едва ли не свещ запалихте на локото?
Аз лично се надявам да отстранят и втория си съперник и вярвам в това! Нека донесат колкото се може повече точки на страната ни.
Някакъв ботевист тръгнал да обяснява, че Локо нямали място в евротурнирите... кой си ти интернет хейтъре, че да ги определяш тези неща? Друг от Дунав намесва дори господ... Ех мила родна картинка...
Давай ЛОКО! Желая ви победи!
Много мразя,когато някой човек си даде мнението и то е различно от общо прието да бъде зачислен като национален предател..Има ли място Локо Сф в Евротурнирите ? Според тебе,след вчерашното жалко представяне на Локомотив,какви прогнози трябва да дадем за мача им с поляците.Пак казвам и изобщо не иронизирам или да се ебавам,ако мача е нормален локото трябва да да бъде разгромен от поляците.
Ти защото си им гледал 20-30 мача на поляците, та си много наясно с техните възможности...
Добре,нека да помислим логично..Локо Сф игра с един абсолютно анонимен македонски отбор вчера и мисля,че всеки трезво мислеш човек които е гледал мача,би заявил,че това е най-несправедливото отстраняване на отбор в историята на футболът.Първо бяха съдийските тесли,десетки картони,дузпи,пряк свободни,не мога да намеря логиката защо съдията ви тикаше,но както и да е.Второ македонците горките са толкова жалки и те,че 10 пъти сами срещу вратаря не успяха да си решат мача.Искам да те попитам също колко точни удари имаше в вратата на македонците ? Аз помня един удар на Писаров през първото полувреме и още 2-3 може би през второто и това срещу македонци.Така и защо мисля,че поляците ще ви разгромят без да съм им гледал мач,по простата причина,че мисля че полският футбол е с 5 класи на македонския и би трябвало дова да се докаже срещу Литекс и вас.Ако не съм прав,ще бъда безкрайно щаслив,защото все пак съм българин,но силно се съмнявам.
Ако не пшромените драматично играта си - 3:0 за Поляците!
- Sofia 1929
- Контакти:
С Локомотив Пловдив първият полусезон ги размазахме 3:0, вторият равен като гост. С Морето паднахме 1:0 като гост, а втория мач както виждам си го спомняш, за него да те питам Танко Дяков удари ли топката с ръка в наказателното поле? Оства даже не ми отговаряй, виждам че мнението ти не подлежи на промяна. Локо Пловдив какви са им резултатите в контролите? Кое те кара да смяташ, че щяха да се представят по-добре?
Първенството се играе 30 кръга, който има най-много точки, той се класира, кратко и ясно.
Първенството се играе 30 кръга, който има най-много точки, той се класира, кратко и ясно.

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!
Re: Шльонск - Локо София
Lyubaka01 написа:dunavfc написа:Ако има справедливост,господ,логика мача е 3-0 за поляците..
А ти, радетелю за справедливост, къде беше след първия мач, в който ни отмениха чист гол и не ни свириха дузпа?!?
Аман от хейтъри...
Веднага ти отговарям,първия мач трябваше да биете с 0-1,а вчерашният трябваше да го загубите с 1-4
- Sofia 1929
- Контакти:
dunavfc написа: все пак съм българин,но силно се съмнявам.
Съмнявам се и аз, ще ме прощаваш.

Sofia 1929 написа:С Локомотив Пловдив първият полусезон ги размазахме 3:0, вторият равен като гост. С Морето паднахме 1:0 като гост, а втория мач както виждам си го спомняш, за него да те питам Танко Дяков удари ли топката с ръка в наказателното поле? Оства даже не ми отговаряй, виждам че мнението ти не подлежи на промяна. Локо Пловдив какви са им резултатите в контролите? Кое те кара да смяташ, че щяха да се представят по-добре?
Не ме разбирай погрешно, нямам абсолютно нищо против Локомотив София,до преди 2 години живеех за малко в София и ходих на всичките им мачове в Надежда,страшно симпатичен отбор сте ми.Особено с оная велика 5-ца - Д.Атанасов,Асамоа,Камбуров,Генков и Дафчев.Аз просто коментирам нещата които видях вчера !
Локомотив Пловдв също не е нищо особено,но поне щеше да има някакъв колорит,защото щяха да дойдат 10 хил. човека на стадиона и атмосферата щеше да е съвсем различна.В Локомотив Пд поне има 3-4 които знаят за какво са там Лазаров,Карвальо,Златински,Бенжалюн..
- Sofia 1929
- Контакти:
HEATSEEKER написа:Колега , явно май наистина не осъзнаваш какъв невиждан срам щяхте да донесете на българския футбол.Най-редно е да подкрепяш отбора си, но да си кривиш душата вече е признак на друго нещо....
Осъзнавам. "Щяхме" е една такава дума, която не говори за краен резултат. Щяхме, ако и т.н. но в крайна сметка не стана. Така че задръж.

- Sofia 1929
- Контакти:
dunavfc написа:Sofia 1929 написа:С Локомотив Пловдив първият полусезон ги размазахме 3:0, вторият равен като гост. С Морето паднахме 1:0 като гост, а втория мач както виждам си го спомняш, за него да те питам Танко Дяков удари ли топката с ръка в наказателното поле? Оства даже не ми отговаряй, виждам че мнението ти не подлежи на промяна. Локо Пловдив какви са им резултатите в контролите? Кое те кара да смяташ, че щяха да се представят по-добре?
Не ме разбирай погрешно, нямам абсолютно нищо против Локомотив София,до преди 2 години живеех за малко в София и ходих на всичките им мачове в Надежда,страшно симпатичен отбор сте ми.Особено с оная велика 5-ца - Д.Атанасов,Асамоа,Камбуров,Генков и Дафчев.Аз просто коментирам нещата които видях вчера !
Локомотив Пловдв също не е нищо особено,но поне щеше да има някакъв колорит,защото щяха да дойдат 10 хил. човека на стадиона и атмосферата щеше да е съвсем различна.В Локомотив Пд поне има 3-4 които знаят за какво са там Лазаров,Карвальо,Златински,Бенжалюн..
Не те разбирам погрешно и нямам причина да съм краен спрямо теб. По логиката ти за 10000-те хиляди човека, ами то и Ботев да се класира ще дойдат толкова хора, но са в Б група, разбираш ли ме??? Класира се този, който има най-много точки, а не който има най-колоритна(голяма) публика. За това какво има в Локо Пловдив говорят резултатите, които ти посочих. Победа(със смазваща игра 3:0 и равен като гост), една камара загуби в контролите срещу, който ги хване, за какво право на участие в турнири ми говориш за Локо Пловдив?

dunavfc написа:Sofia 1929 написа:Кратък и конкретен въпрос, кой трябваше да играе в турнирите като четвърти отбор?
Локомотив Пловдив или Черно Море.Всички знаем какво се случи в последният кръг нали,нека да не се правим на ударени.Иначе за щастие тая година,това няма да се повтори.
Да, нека не се правим на ударени - кой отбор трябваше да изпадне миналата година, но беше спасен от Славия и от нас?
Какви са им футболните аргументи на морето и майните? Ние ли се осирахме срещу Монтана? И не ми говори за европохода на Черно Море, щото със Санта Хулия се мъчиха чудовищно и накрая за 15 минути им вкараха 4 гола. А публиката им тогава? То не беше освиркване, оставка. После се вдигнаха и направиха страшни мачове с Щутгарт.
Виж разликата-макар и слаби, снощи футболистите получиха неистовата ни подкрепа, без освирквания и псувни. Даже македонските футболисти ни ръкопляскаха.