blue avalanche написа:Странно спокойствие сред ръководството на Локомотив след срамната загуба.
Е тоя е първият, ма виж че ме постнали едновременно!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
blue avalanche написа:Странно спокойствие сред ръководството на Локомотив след срамната загуба.

asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
синя слива написа:Ей кюмюрчета ,не ми се отваряйте,че ще ви газим като валяк цинкова кофа и то насред Перник.Пара вдигате,ама капака не клатите. Кьорави ли сте да видите че Гигов е тръгнал по пътя на чичо ви Венци.
BRAT4EDA написа:...че ви спасяваме от изпадане не е за първи път!!! на редени мачове не се радвайте...!
favaca8 написа:Честита победа на Миньоро смазаха ни !
А към феновете на локомотив имам следното послание :
Вие, които ходихте на стадиона и се отказахте заради Гигов, сте смешници !
Вие, които затрихте поколения локомотивци заради своето его, сте смешници !
Вие, които чоплите семки в сектор А и лижете гъзъ на Гигов и сие , "шефе тва,шефе онова ", сте смешници !
Вие, които не сте направили ни едно усилие по-малките да се множим и да продължим локомотивското поколение,сте смешници !
Вие, уважаеми, които "гледате" мача по телевизията и акате после по форумите, сте смешници !
Вчера отново тези 50 човека бяха на мача и не спряха да подкрепят Локомотив 90 мин.
Локомотив е отдавна мъртъв, а ние сме неговите зомбита, а зомбитата са безсмъртни !
САМО НИЕ,САМО ЛОКО ! УЛТРАС "ЖЕЛЕЗНИ БРИГАДИ "
BRAT4EDA написа:важното е че публиката не спря да си подкрепя отбора, а това че ви спасяваме от изпадане не е за първи път!!! на редени мачове не се радвайте, като биете левски тогава говорете да не стане като врътката с Ловеч!!

asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта