14 кръг Литекс -Локомотив 13 ноември, събота, 18:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

levski_777
Контакти:

Re: 14 кръг Литекс -Локомотив 13 ноември, събота, 18:00ч.

Мнениеот levski_777 » 13 ное 2010 20:06

POPCORN написа:
Няма такова неадекватно мнение като твоето, виж какви глупости си писал само, едно положение не бил видял ... де да беше само едно, а и дори да беше само едно, то реши мача

И къде бяха другите грешки на съдията бе отворко?Айде дай да ги видиме?С какво толкова подркепи Литекс съдията днеска..Ако беше Левски нямаше си признаеш,че съдията е свирил за вас нали?Ама понеже сега е Литекс и мрънкате като луди!Гледай как играхте днеска, вместо да ми коментирате Литекс, коментирайте играта на Левски.Дори и Литекс да го подкрепят съдиите Левски в момента нищо не играе!

Абе Левски като и ЦСКА.... Литекс не подлежат на коментар... През пролетта ще се види кой е добрия и кой слабия само на стадиона! :P ;)

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 13 ное 2010 20:19

Наставникът на Литекс Любослав Пенев се направи на "ощипан" след скандалната победа на неговия отбор над Локомотив София. Въпреки че треньорът на оранжевите видя много добре, че има нарушение на негов футболист срещу защитник на Локо Сф, при което падна голът за Литекс, Пенев заяви:

"Трябва да видим много добре ситуацията, но защо е нужно да я коментираме само нея".

Треньорът на шампионите дори избяга от камерата, като изтъкна като причина неудобните въпроси, които му се задават.

"Виждам, че ми задавате въпроси само около спорната ситуация. Коментирайте си я вие! Това е ваша работа", заяви Пенев и се прибра в съблекалнята.

СПОРТАЛ.бг
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 ное 2010 20:24

Каквото и да си говорим всички виждаме, че Литекс е подпиран от поне 4 мача насам, незнам какво толкова зяпате червени зелени бембени :?: :!: Това май е от злобата срещу Левски, да да определено е това, недейте така личи ви адски много и не хубаво отстрани :)
Някой казват нямало фаул. Е как ще е нямало фаул като гледах ситуацията оня го отмина кът влак стрела, а това, че съдията беше на 3 метра от ситуацията май никой не го топли :lol: :!: :?:
Левски днес били подпирани ?!?!? Е къде бяха подпирани че немога да се сетя ? Засада, да, ама подаването не беше на Слори а на защитник от Академик. Защо не погледате и не прочетете някой друг правилник :!: :?:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 13 ное 2010 20:28

Поредната "заслужена" победа на Ловеч :lol: :lol: :lol: Направо ме е гнус да ги гледам :evil:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 13 ное 2010 20:29

Много ми е странно ,какво очаквахте от този мач?!Брилянтна игра на литекс...Както е казал народа-Който плаща,той поръчва ...музиката;)Предполагам,че повечето от пишещите тук са доста млади хора...Затова ще ви попитам-Вие наясно ли сте в КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕТЕ?!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Dachi
Контакти:

Мнениеот Dachi » 13 ное 2010 20:42

Така "червено-черните" се присъединиха към компанията на Левски, ЦСКА и Славия, които бяха ощетени в мачовете си с ловчанлии тази есен.
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 13 ное 2010 20:43

Съдията не е виновен...При положение,че:
"Ексцесии след мача в Ловеч, Дихонов нападна фен"(Гонг)
Те бият собствените си фенове,та какво остава за нещастните съдии?!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 13 ное 2010 20:47

http://football.sportal.bg/news.php?news=270436 погледнете на 13-та секунда съдията каква прекрасна гледка има :|
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 13 ное 2010 20:52

вие ли го казахте бе, където сте 20 чоявека във форума на Локо Сф и коментирате мача Литекс - Локо Сф !от последни 50 мнения 45 са на левскари.. ти защо си тогава в тоя форум бе ралиЧке?

а до vladitol - бъркаш ме с някой , въбоще не съм от протестиращите!А аз колкото съм ходил по стадионите надали , някога ще ми стигнеш бройката!
Последна промяна от POPCORN на 13 ное 2010 20:55, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 13 ное 2010 20:54

sostenere написа:Абе Попкорн ти си много смешен бе... Явно се видя, че имаше дузпа за игра с ръка на защитник на Литекс мача срещу нас, явно се видя че има фаул за Локо Сф, това става пред очите на съдията, явно се видя че миналия кръг Монтана легнаха на Литекс, ясно е че Калиакра ще им легне подругата седмица.. а ти си тръгнал да питаш с какво подкрепят Литекс, ебати смешката си... Мен ми е през оная работа дали ще станем шампиони, важното е да играем добре в Европа... а тея селски тарикати като джуджето Гришата да гледа по телевизията...

давай доказателства, айде дай запис как монтана ляга на Литекс!Ако Монтана другият кръг паднат от Левски, ще кажа, че Монтана са легфнали на вас да знаеш.. обаче ти няма да признаеш!Може съм луд и всякакъв, даже може и съдията да ги подкрепя понякога, само че за мене Литекс са поне с малко по-добър отбор от Левски в момента!Какво направиха Локо Сф вторто полувреме цяло полувреме в защитата и тоя Караджинов ми се прави на луд 5 мин уж не разбрал, че него ще го заменят!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Локо София”