Lyubaka01 написа:Какво да ти обяснявам бе, смешко?!? Ти самият определи срока за "последните години"(виж по-нагоре какво си писал, че явно ти е или много къса или много избирателна паметта), що не постнеш статистика за тях? И като сме съдийски отбор, защо не ми покажеш коя от тия победи е била съдийска(или много бързо забрави как съдията кара Камбуров да пребива дузпата, та дано да пропусне, ама не би)?Левски-Локомотив (София) 118 68 26 24 216:110 +106
Я ми обясни пак за "великата" ви серия и бягай да си ближеш раните.Съдийски отбор,който ни бие пет пъти подред и пак не може да стане шампион.Егати некадърните...
Лелеее, левскари да се оплакват от съдийство-бахти наглостта! Много бързо забравиха за "фк дузпа-1914"... То бива безочливост, бива, ама това вече е върха...
67 победи, 26 равенства и 24 загуби в 116 срещи при голова разлика 210-109 в полза на Левски ! Ето ти статистика
Що се отнася до мутренското,еми я виж кой ви е собственик после говори !
Искаш да ми кажеш,че съдиите не ви подкрепят,така ли ? Свали очилата,моля ти се ! Конкретно за вчерашния мач,съдията се справи с мача,това че вие не можете да губите си е ваш проблем ! 5 пъти ни победили и вече се помислиха за най-великите...смЕх ! Обичайте си отбора,подкрепяйте си го,но и бъдете обективни ! Левски беше по-добър и това е ! Така е,бива да сте безочливи,ама това вашето вече е върха