Асен Букарев отказа на Локо София
https://dsport.bg/asen-bukarev-otkaza-n ... sofia.html
Нов треньор за Локомотив?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Нов треньор за Локомотив?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Май новия ще е
https://vitosha.gong.bg/bg-football/efb ... iha-570803
https://vitosha.gong.bg/bg-football/efb ... iha-570803
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
Ма какъв Букарев какъв Енгибаров дотам стигне ли се това ще е залеза на Локо СФ тогава ще хуля Василев всеки ден,а вие ще търсите Гигов!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Lyubaka01 написа:Явор Вълчинов или Кирчо Метков. Вярно е че да си треньор на отбор от Б група не е най-престижното, ама да тренираш юноши в частна футболна академия не мисля че е по-добре за визитката... Да не говорим че с тоя отбор имаш шанс да влезеш в А група...
ОТ доста време чета тука и ми е интересно едно: като дойде господин Х (демек тренер, дето може да гради отбор, да изтиска максимума от играчите и тн) той ще разполага ли с всичко нужно. Например средства да прикотка футболисти, способни наистина да донесат класиране в елита. Щот ако не е това целта... еми Локото във Втора лига може да си кисне и с мен за треньор.
Другото, което винаги ми е било интересно е следното: да речем отбора си намира своя човек, преобразява се, класира се за Първа лига, а после? Пари за там има ли? Нови играчи, по-големи заплати, разни други разходи... Щот ако ще влизате колкото да изпаднете или да се борите за оцеляване със зъби и нокти.. де е смисъла?
И още нещо, което ми е любопитно дали е вярно: подочух, че голям проблем е, че собственика иска от тия дето биха дали пари да контролира всичко, а някои от тях не са съвсем съгласни; също така че той сам не би могъл въобще да издържа отбора в елита, вярно ли са тези 2 неща?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
-
- Контакти:
Така е ,колега
Но сега в Първа лига се вижда,че има няколко отбора които кретат и ако не е общината си заминават - Етър и Дунав.Другите два Селското царство и Витоша са отбори на мутри.
Аз също не искам да ни бият всички,но мястото на Локомотив е в А група.
Според мен тази година ще влезем въпреки Василев,просто защото никой друг неще.

Но сега в Първа лига се вижда,че има няколко отбора които кретат и ако не е общината си заминават - Етър и Дунав.Другите два Селското царство и Витоша са отбори на мутри.
Аз също не искам да ни бият всички,но мястото на Локомотив е в А група.
Според мен тази година ще влезем въпреки Василев,просто защото никой друг неще.

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
-
- Контакти:
loko29 написа:Ма какъв Букарев какъв Енгибаров дотам стигне ли се това ще е залеза на Локо СФ тогава ще хуля Василев всеки ден,а вие ще търсите Гигов!
Не,ние ще хулим Василев,а ти отиди да му лапаш хуя на Гигов.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Betchualeng Arnaikem написа:Lyubaka01 написа:Явор Вълчинов или Кирчо Метков. Вярно е че да си треньор на отбор от Б група не е най-престижното, ама да тренираш юноши в частна футболна академия не мисля че е по-добре за визитката... Да не говорим че с тоя отбор имаш шанс да влезеш в А група...
ОТ доста време чета тука и ми е интересно едно: като дойде господин Х (демек тренер, дето може да гради отбор, да изтиска максимума от играчите и тн) той ще разполага ли с всичко нужно. Например средства да прикотка футболисти, способни наистина да донесат класиране в елита. Щот ако не е това целта... еми Локото във Втора лига може да си кисне и с мен за треньор.
Другото, което винаги ми е било интересно е следното: да речем отбора си намира своя човек, преобразява се, класира се за Първа лига, а после? Пари за там има ли? Нови играчи, по-големи заплати, разни други разходи... Щот ако ще влизате колкото да изпаднете или да се борите за оцеляване със зъби и нокти.. де е смисъла?
И още нещо, което ми е любопитно дали е вярно: подочух, че голям проблем е, че собственика иска от тия дето биха дали пари да контролира всичко, а някои от тях не са съвсем съгласни; също така че той сам не би могъл въобще да издържа отбора в елита, вярно ли са тези 2 неща?
Интересни въпроси, които и аз задавам втора година и болшинството ги заобикаля, твърде заето да бърбори за история, схеми, точки, кой бил - кой паднал, как тоя не ставал и как външния халф трябвало да е вътрешен.
А голямата картинка?

favaca8888 написа:loko29 написа:Ма какъв Букарев какъв Енгибаров дотам стигне ли се това ще е залеза на Локо СФ тогава ще хуля Василев всеки ден,а вие ще търсите Гигов!
С тоя акъл толкова.С Гигов бяхме фактор в първенството и в Европа играехме.С Василев кретаме в Б група и даже обикновенните физкултурници не искат да ни стават треньори.Трагичното в цялата работа е че без Василев ще отидем във В или Г група.Иначе терзай колега малко езика не отива на един локомотивец.
-
- Контакти:
loko29 написа:favaca8888 написа:loko29 написа:Ма какъв Букарев какъв Енгибаров дотам стигне ли се това ще е залеза на Локо СФ тогава ще хуля Василев всеки ден,а вие ще търсите Гигов!
С тоя акъл толкова.С Гигов бяхме фактор в първенството и в Европа играехме.С Василев кретаме в Б група и даже обикновенните физкултурници не искат да ни стават треньори.Трагичното в цялата работа е че без Василев ще отидем във В или Г група.Иначе терзай колега малко езика не отива на един локомотивец.
Ама ти се заяждаш "ще търсите Гигов",а после го играеш обиден.Пиша ти го за последен път за да схванеш:
ЗАРАДИ НИКОЛАЙЧО ГИГОВ СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ.
Само и единствено заради него,всичко това се случва на Локомотив.Не ти е виновен нито Василев нито който и да е.Виновен за всичко е Гигов !
Добре Гигов го няма 4 години.Да виждаш нещо да се е подобрило.И колко години ше се оправдаваме с него.Разбери го ,че ние не сме Левски,Тиретата или Пловдивските отбори да ни назначават служебни спонсори тръгне ли си Василев ставаме Академик София 2 и след няколко години изчезваме просто.Не знам някое дете да симпатизира на Академик или Спартак сф.