Отново отложиха старта на А ОФГ, БФС бута ЦСКА в нея
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
-
- Контакти:
Re: Отново отложиха старта на А ОФГ, БФС бута ЦСКА в нея
БФС бута ЦСКА в А ОФГ.Въпроса е как чрез врътки да се избегнат огромните задължения,наслоени с години от собственици наложени от партийни хардлайнери.
russia написа:Ръководството на ЦСКА побърза да успокои привържениците си, че отборът продължава участие във В група и появилите се информации, че ще играе в А окръжна футболна група не отговарят на истината.
Чрез новия си сайт, "червените" обявиха, че никой от БФС не ги е информирал за подобен сценарий и "няма абсолютно никакви индикации това да се случи."
И ко прайм ся? Предположения, догадки, гледане на боб и на кафе отидоха на Мачу Пикчу в царевичака!
Робите на Пеевски за пореден път пресъхнаха от слюнкоотделяне! Идиоти, ко да ги прайш
Не ме разбирайте погрешно, за нас е по-добре да не сме заедно в областната, но той и Николайчо лъжеца също говореше и се готвеше за евротурни, а сега сме отначало.
-
- Контакти:
Мистри написа:W84me написа:Мистри написа:Че той ГГ какъв им е?Парата дава същинското дпс ,чрез Инджов.
Що говориш така? Те нямат общо с ДПС, Инджов не е от ДПС, Местан и той не е тяхната кръвна група
Щото ми писна да правят всички на диви калинки.А те само били питомни , щото имали точки В група-та.
Калинката,чета форума от 4-5г и през всичките тях те гледам как се въргаляш мъртвопиян из форума,преди като Фифи ,сега като Миси.Всички помним среднощните ти вопли и терзания,халюцинации и делириуми вонящи на повърнато.Помним и как всички си правеха гаргара с тебе ,включително и левскарите.Та се наложи и ника чак да си сменяш.А просто трябваше да спреш алкохола.Просто, но не и за теб.Вземай мерки и ограничи или пиенето ,или писането

30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"
То вие и във "В" нямаше да ходите, ама каква стана...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
Вече нищо не разбирам. БФС съвсем полудя! Първо ни пускат да играем във В група, а след пет кръга искат да ни връщат назад. Не виждам логика, защото от един фалит на ЦСКА ще загуби държавата. Все пак 11 милиона за НАП не са малко пари. Да не говорим за десетките играчи, които чакат някакви постъпления. Не съм икономист, но съм обеден, че шефовете ни не желаят да плащат вересиите на други. Смятам, че държавата трябва да се намеси и да потърси сметка от Томов и Титан, защото при тяхното ръководство са натрупани тези дългове. Изобщо, къде по-света се допуска не плащане на данъци с години? Мен не ме е страх, че можем да отидем във А окръжна група. ЦСКА е моа отбор и тепърва няма да го сменя. Не съм пропуснал мач този сезон, надявам се и да не го направя. На стадиона виждам хора, които не идваха с години, но сега са тук. Какво ви говори това? Феновете искат своя български ЦСКА, който е изграден от юноши плюс няколко ветерана, играещи с удоволствие. Така идват победите, след тях самочувствието, а децата стават мъже. Надявам се младите ни футболисти да се калят във битките на В група и с малко късмет и няколко качествени попълнения да бъдем конкурентноспособни за елита. Ние и сега имаме капацитет, да не говорим след две години, когато гръбнака ще е изграден, треньорите ще са съставили план за действие, а шефовете ще са определили бюджет, като за шампион.
Няма как да видиш логика.
Ако изобщо има връзка с ЦСКА, много е вероятно не да искат да вкарат ЦСКА в А окръжна, а отбор от А окръжна да вземе активите и да стане новия ЦСКА, като придобие и правото за участие във В група. Нещо такова ми се струва, че се мъдри. Какво чакат, кого чакат, КОЙ ли чакат, не знам.
Ако изобщо има връзка с ЦСКА, много е вероятно не да искат да вкарат ЦСКА в А окръжна, а отбор от А окръжна да вземе активите и да стане новия ЦСКА, като придобие и правото за участие във В група. Нещо такова ми се струва, че се мъдри. Какво чакат, кого чакат, КОЙ ли чакат, не знам.
djd написа:Няма как да видиш логика.
А пасивите?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:djd написа:Няма как да видиш логика.
А пасивите?
Ба ли ги? Дълговете към НАП ще се платят. Останалите синдико че ги мори.
Не знам бе. Само разсъждавам.
-
Пасивите ще ги харижем на Виваком. 

Карамел Му написа:Мистри написа:W84me написа:Мистри написа:Че той ГГ какъв им е?Парата дава същинското дпс ,чрез Инджов.
Що говориш така? Те нямат общо с ДПС, Инджов не е от ДПС, Местан и той не е тяхната кръвна група
Щото ми писна да правят всички на диви калинки.А те само били питомни , щото имали точки В група-та.
Калинката,чета форума от 4-5г и през всичките тях те гледам как се въргаляш мъртвопиян из форума,преди като Фифи ,сега като Миси.Всички помним среднощните ти вопли и терзания,халюцинации и делириуми вонящи на повърнато.Помним и как всички си правеха гаргара с тебе ,включително и левскарите.Та се наложи и ника чак да си сменяш.А просто трябваше да спреш алкохола.Просто, но не и за теб.Вземай мерки и ограничи или пиенето ,или писането
Бъркаш ме с баща ти.
Да не говорим, че си регистриран 2014, така ,че подозренията ми за твоите " спомени" се потвърждават.

Явно си някой от многото ми пациенти , не успял да спре дрогата.