Гонг Имат ли шансове за евролицензи Локомотив и ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: Гонг Имат ли шансове за евролицензи Локомотив и ЦСКА?

Мнениеот james » 21 май 2015 22:40

Mirolio написа:
raikonen22 написа:Важно е как си обезпечил задълженията си, а не колко са. Левски е обезпечил 4 милиона дълг към НАП, докато Лупи заложил едни земи за смешни пари. Иначе и ЦСКА, и Локо Сф дано имат лиценз за А група, иначе пълна тъпотия!

За ЦСКА е тъпотия, но Локо Сф на никой, ама на никой няма да липсват! Те от няколко години са си за Б група. Само като се сетя за долните машинации с които се спасяваха последните няколко години! Време да идат там кудето заслужават! А от там асансьор надолу! Локомотив София ми звучи толкова еднакво с Академик София.

Абе боклук, ти що не вземеш да се застреляш, а ако не се уцелиш се хвърли под някой влак , не разбрали че за такива като тебе лечение НЯМА ;)

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 21 май 2015 22:45

rebel написа:
lifes написа:Старозагорските путки нещо са се развълнували. Сигурно за трети път ще играят в Европа и треперят да ни вземат лиценза.

То се взема нещо дето го има. Вие какво имате, пък и Берое ще си играят в Европа и без вашия лиценз

Берое ще излезе на терена за първия мач това е почти сигурно , ама чак пък да играе, там са никой няма частни съдии няма държава , а те това не го умеят.

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 22 май 2015 00:37

1 Аз като истински армеец, съм против държавата да опрoщава каквито и да е дългове на ЦСКА ,а това няма и как да стане, но трябва да се потърси отговорност от Сашетата, Титан, та дори и Стойчо и тия "новите спасители"
Обаче има няколко въпроса който никой от журналистите не задават:
1 Как така Левски, които след ЦСКА имат най-огромните дългове, взимат лиценз без никви ядове, докато Локото не
- футболистите не взимат заплати половин година
- как се прави този сектор, от къде идват паритe, какво стана с дълговете към ГБС и има ли "други начини" да бъдат компенсирани
- кой е направил тези плащания
Нещо май държавниците вече са помогнали на 1 клуб, поне аз така си мисля

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 22 май 2015 02:09

terrorist написа:1 Аз като истински армеец, съм против държавата да опрoщава каквито и да е дългове на ЦСКА ,а това няма и как да стане, но трябва да се потърси отговорност от Сашетата, Титан, та дори и Стойчо и тия "новите спасители"
Обаче има няколко въпроса който никой от журналистите не задават:
1 Как така Левски, които след ЦСКА имат най-огромните дългове, взимат лиценз без никви ядове, докато Локото не
- футболистите не взимат заплати половин година
- как се прави този сектор, от къде идват паритe, какво стана с дълговете към ГБС и има ли "други начини" да бъдат компенсирани
- кой е направил тези плащания
Нещо май държавниците вече са помогнали на 1 клуб, поне аз така си мисля

Oгромни, огромни, колко да са огромни. Януари месец бяха 1,7 млн. лв. Футболистите на получаваха заплати именно за да може да се покрият тези задължения навреме. Естествено има и разсрочени такива.
Към настоящият момент футболистите на Левски имат да получават по 2 заплати, но тези задължения явно не късаят лицензите към днешна дата.
Секторът се строи от Автомагистрали - Черно море АД и сектора ще бъде изплатен от приходите които ще генерира след като влезне в експлоатация.

Проблемът е, че както е тръгнало след някоя друга година няма да имаме достатъчно отбори за да се провежда първенство.
Може би наистина ще е добре държавата да се намеси и да подпомогне по някакъв начин българския спорт иначе всичко е тръгнало към ликвидация. Нямам предвид директно държавно финансиране, а по скоро законови промени които да стимулират участието на бизнеса в спорта. Да ремонтира стадионите и залите като техен собственик.

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 22 май 2015 04:35

За Европа не знам, но за А група и Локо Сф и ЦСКА 100% ще вземат лиценз.
Просто не виждам как и откъде ще извадят пари за лиценз в А група отборите на Добруджа, Банско или Локо ГО?
А, ако изхвърлят Локо Сф и ЦСКА, именно Добруджа и Банско от Б група трябва да влязат на тяхно място, заедно с Монтана и Пирин, така, че тези глупости как ЦСКА и Локо Сф ще ги изхвърлят от А група ги забравете.
И как си представяте първенство с Левски, Лудогорец, Литекс, Славия, Берое, Ч.Море, Ботев, Локо Пд, Добруджа(или Банско), Монтана и Пирин и Локо ГО?
Нали се сещате, че още на полусезона от тези отбори поне 4-5 ще са обявили фалит, неплащане на заплати, невъзможност да плащат пътни разноски, ток по стадиона и т.н.
Пътищата са 2, или закриване временно на футбола и превръщането му в полуаматьорски, или драстично съкращаване на А група до 8-10 отбора.
Всичко друго, в тази супер бедна държава, би било върховно безумие.
Не съм фен на ЦСКА, нито на Локо Сф, но за всичко ще е далеч по-добре тези отбори да ги има и да са в А група, вместо да гледаме махленски дербита между Добруджа и Банско (например) и да чакаме в кой кръг ще обявят фалит като Любимец преди 2 год. Каква беше ползата за зрителите от присъствието на Хасково, Любимец и Марек в А група? Според мен - НИКАКВА! Стадиони трагедия, игра трагедия, класиране трагедия, финансова стабилност трагедия, качество на играчите трагедия и т.н. :(
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 22 май 2015 06:52

loko1 написа:Един куп мнения и слухове витаят за евролицензите. Гонг питай официално БФС какво става. Врата вече затворена ли е за Локомоти и ЦСКА или след жалба може да вземат и евролицензи?

Плащате както всички останали и въпроса си е решен.Стига сме защитавали тарикати като Николай Гигов и Александър Томов!

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 22 май 2015 06:57

[quote="blueboss"]ООО ЛИЦЕНЗ....... Три деня как БФС-то чиновници бранят,софийските улици трепетно повтарят на боя реват!Пристъпи ужасни.Дванадесети път агитка червена лази по кюнци ръждиви,от БФС-то с кофи за смет ги заливат.Буря подир буря,рояк след рояк.Лупи безумний сочи покрива пак и вика: "Търчете! Тамо са раите!" И цецекари тръгват с викове сърдити, и "ЛИЦЕНЗ!" гръмовно въздуха разпра. Върхът отговаря с други вик: ВЕ-ГРУ-ПА! И с нов дъжд хартия,принтери и дърве,Боби и Лечков оплискани в кърве,хвърлят от офиси,без сигнал без ред,,и всеки гледа да бъде напред.Колонките екнат,телбоди дрънчат,прасета налитат и падат и мрът.Три дни веч се бият но МВР-то не иде ... от никъде папка...лиценз не се види!
Грабвайте компютрите,някой се изкряска ,и HP-та и SONY-та хвръкнаха завчаска.И прасетата тръпнат друг път не видели,в едно да се бият компютри и пенсионери.
И още миг ще падне заветният хълм.....и изведнъж Костадинов и Бат Венци пристигат със гръм .......... !!!
Неизвестен автор....[/quot

Успя да ме развеселиш.Благодаря ти! признах те! Успешен ден!

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 22 май 2015 07:53

lifes написа:Старозагорските путки нещо са се развълнували. Сигурно за трети път ще играят в Европа и треперят да ни вземат лиценза.

Буфер **********, в ролята на какъв определяш хората? Айде у ляво ,товарете се единия вагон фенове и отивайте да се кланяте на Башибузука Ви.
Нещастник!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 май 2015 07:58

Какво има да се умува толкова?! Който иска да съществува да си плаща дълговете и това е! Никой не им е лъжен! Значи, когато се пусна слуха, че Б.Б. ще урежда ГАЗПРОМ за Левски, всички начело с ЦСКА скочиха с декларации против, а сега същите тия чакат Б.Б. да им уреди народа да им плаща борчовете!
Айде, БАСТА!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 май 2015 08:05

Bojko Berojko написа:

Буфер **********, в ролята на какъв определяш хората? Айде у ляво ,товарете се единия вагон фенове и отивайте да се кланяте на Башибузука Ви.
Нещастник!

А ти "Щастливецо" в ролята на какъв ги определяш?(виж си подписа)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Локо София”