20 април,ст."Локомотив" Локо-Ботев(Пд) 17:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: 20 април,ст."Локомотив" Локо-Ботев(Пд) 17:00ч.

Мнениеот eelche » 20 апр 2013 19:15

Мача премина изцяло под контрола на Ботев Пловдив!Реалния резултат трябваше да е поне 1-3,4 ;) Пловдивчани играха с не повече от 40-50 % от възможностите си,а Локото изглеждаха изморени.Понеже скоро идва Гергьовден е хубаво да направите 1 банкет,че от Левски се разделихме с лека ръка с Иван Цветков,Мариян Огнянов както и с Мъри Стоилов.

Извън тези неща,не знам дали ръководството на Ботев осъзнава реалната възможност да играе в ЕКТ наесен,а предвид и добрата програма си мисля,че е повече от реално!

Честита победа и наздраве на "канарите" !
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 20 апр 2013 19:20

тоя вашия 9-и номер ръгач ли беше, копач ли беше ... то не бяха лакти, не беше чудо. имаше поне 3-4 положения, в които влизанията му с лакти си бяха за жълт картон, сумирано можете да прецените беше ли за гонене или не.
толкова слаб локомотив в надежда не помня да съм гледал. един пас не можете да си подадат вашите ... напълно резонно се борите да не изпаднете.

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 20 апр 2013 19:27

eelche написа:Мача премина изцяло под контрола на Ботев Пловдив!Реалния резултат трябваше да е поне 1-3,4 ;) Пловдивчани играха с не повече от 40-50 % от възможностите си,а Локото изглеждаха изморени.Понеже скоро идва Гергьовден е хубаво да направите 1 банкет,че от Левски се разделихме с лека ръка с Иван Цветков,Мариян Огнянов както и с Мъри Стоилов.

Извън тези неща,не знам дали ръководството на Ботев осъзнава реалната възможност да играе в ЕКТ наесен,а предвид и добрата програма си мисля,че е повече от реално!

Благодарско за добрите думи. БОТЕВ може доста повече с Галчев, Бобан и Вандер Виера. ЕКТ вече се спомена като възможна цел за БОТЕВ , това не е тема табу на Колежа. Ако това стане канарите заявиха домакинство на "Лазур" , тъй като след няколко седмици започва строежа на новия стадион "Христо Ботев". ... Локо Сф ? Много слаби. Реално са за "Б" , макар че моето лично желание е да не изпадат точно те. По-приятно се гостува на надежда , отколкото във Враца или Монтана на нивите...

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 20 апр 2013 19:31

Честита Б група
Само Локо и Гигов !

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 20 апр 2013 19:35

we are the champions написа:Честита Б група
Само Локо и Гигов !

Селски ти за нас не се грижи, върви си нагледай животните.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 20 апр 2013 19:39

Perroquet написа:
eelche написа:Мача премина изцяло под контрола на Ботев Пловдив!Реалния резултат трябваше да е поне 1-3,4 ;) Пловдивчани играха с не повече от 40-50 % от възможностите си,а Локото изглеждаха изморени.Понеже скоро идва Гергьовден е хубаво да направите 1 банкет,че от Левски се разделихме с лека ръка с Иван Цветков,Мариян Огнянов както и с Мъри Стоилов.

Благодарско за добрите думи. БОТЕВ може доста повече с Галчев, Бобан и Вандер Виера. ЕКТ вече се спомена като възможна цел за БОТЕВ , това не е тема табу на Колежа. Ако това стане канарите заявиха домакинство на "Лазур" , тъй като след няколко седмици започва строежа на новия стадион "Христо Ботев". ... Локо Сф ? Много слаби. Реално са за "Б" , макар че моето лично желание е да не изпадат точно те. По-приятно се гостува на надежда , отколкото във Враца или Монтана на нивите...

Мислех да ви честитя победата, но след тези скандирания в края на мача с нищо не показахте, че сте толерантната публлика дето се изкарвате. Ако ще си говорим за съдията една дузпа за нас не свири второто, а и на вас ви спести картони. И да 9-ката е последовател на Гонзо за това спор няма.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 20 апр 2013 19:54

говорим за съдията една дузпа за нас не свири второто

и 10% дузпа ако имаше щеше да я свири, някак такова впечатление остави тоя съдя( ама не да помага на вас де) , но вярвай ми нямаше такава ситуация.
Ботев някак игра на 50 % а толкова слабо Локо не съм гледал. А и наистина не е нормално след мач от А група половината отбор да е със счупени глави :) Локо можеше да вземе точка но нямаше да е заслужено.

И накрая ДО КОГА ЩЕ ОТМЕНЯТ ЧИСТИ ГОЛОВЕ НА БОТЕВ

sandi74

Мнениеот sandi74 » 20 апр 2013 20:02

Честита заслужена и напълно закономерна победа на Ботев Пд.Това 1:2 е най-малкото с което заслужаваха да победят.Локо Сф няма отбор за А група и мястото им е в Б група.Дори и след дългоочакваното завръщане у дома Локо Сф отново за кой ли път се чувстваха като гости.Повече няма какво да кажа за мача.По-добрия отбор победи а по-слабия пое към Б група където им е мястото.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 20 апр 2013 20:19

Заслужена победа,пожелавам успех на Локо София в следващите мачове.А на съдиите флагчето в дивия и огън,**** и сеч!То бива грешки,ама тяхното вече е гавра.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 20 апр 2013 20:35

Успяхме да оцелеем след поредната "случайна" грешка на поръчковите. Вече 3-ти наш гол в рамките на първенството се отменя поради измислена засада - с/у Лудогорец, Берое и сега. Явно трябва да вкарваме по 3-4 на мач, за да вземем някакви точки. Липсата на трима от най-ключовите ни титуляри също оказа влияние.

На Локо Сф пожелавам успех в борбата за оставане. Лично на мен са ми най-симпатичния от четирите столични отбора. Макар че играчи като 9-ката поставят под въпрос оцеляването. Все пак успех на Истинския Локомотив!

Върни се в “Локо София”