Turo написа: ако тръгнем да се връщаме ехеееееееее!
Любака се връща назад,
не аз, при положение, че след онова 0:1 дето ви прати в Европа минаха няколко мача. Единия в който ви бихме с 2:1 и всички се съмняваха във връщане на авантата, там не искам и да споря, другия, в който имаше проблем с домакинството ви заради охраната, хайде и там не искам да споря, но за поселдния мач ВИЕ спорите и ми говорите за някакви предишни мачове, които ако е имало реванш, би следвало отдавна да сте ни върнали версиите. После ми говори Любака за трите точки в онзи последен кръг дето ви изстреляхме в Европа и сравнява сегашния мач, че сега 3-те точки са си 3 точки за бъдещата ни ЕВЕНТУАЛНА квота за Европа, при положение че има още 3/4 първенство! А вашия конкретен мач с нас тогава за 0:1, който ви прати в турнирите беше ключов за няколко отбора само той и от Славия зависеха всички те, включително и вие, защото само наша загуба класираше Локо Сф директно, а при всички други резултати ставаше различно за всеки. А изказването че не сте се радвали на победата е абсурдно и изпълнено с популизъм. Кажи тук кои точно не се радваха и бойкотираха турнирите заради уредения ви мач с нас?! Има клипове и репортажи как скачахте и се радвахте като за последно и ни пеехте, че "Европата за нас е пак мираж", а вие бяхте изпаднали в екстаз, все едно мачът е бил най-истинския на света. Защо тогава не викахте "Гигов вън"? И сега се държите така, че все едно сте били фаворити в мача с нас в неделя, все едно можем да вземем нещо от него единствено чрез уговорка. Ами нереално е за мен. Не одобрявам типажи като Стефанов и Гигов и цялата ситуация в БГ футбола, но и не одобрявам да се залита в крайна фенщина по отношение на обективността на мненията, вместо да се гледа реално на фактите, с които се разполага.