Локомотив - Металург Скопие 3:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Кой ще продължи напред в турнира ?

Анкетата завърши на 22 юли 2011 11:06

Локомотив София
80
78%
Металург Скопие
22
22%

Общо гласове: 102

BRAT4EDA
Контакти:

Re: Локомотив - Металург Скопие 3:2 FT

Мнениеот BRAT4EDA » 22 юли 2011 11:03

А“ група по-слаба от шампионата на Судан
22 юли 2011 04:58
Ангола и Гватемала също ни водят, първа е Испания
Родната „А“ група заема 85-то място в класацията за футболните първенства по света. Това е информация, обявена от Международната федерация по футболна история и статистика. Първенството ни се води едно от най-слабите на палетата, като на последното 122-о място е шампионатът на Суринам. Пред нас в класацията са Судан, Исландия, Гватемала, Гана, Ирак, Англоа, Македония, Албания, Боливия и други. Според данните обаче Хърватия е след нас.

Лидер в изготвената класация е испанската Ла Лига с 652 точки. Второто място е за първенството на Аржентина с 534 точки, а на терто място остава Бразилия с 511 точки. Челната десетка оформят още шампионатите на Англия, Италия, португалия, Парагвай, Колумбия, Чили и Франция. Германия се намира на 11-то място, а Холандия – на 15-то.
Колко сме зле ами никой не го признава

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 22 юли 2011 11:03

Бръснара написа:
favaca8888 написа:Тази победа бе за нас феновете на ЛОКО !
Уникална подкрепа от първата до последната минута ! Това никой друг не го може, не ми се мисли ако беше някой друг голям отбор как щяха да псуват феновете.Вярвахме докрай че ще спечелим и спечелихме !
Да, слаби сме ! Но щом слаби вкарахме 3 гола, не ми се мисли като играчите влязат във форма какво ще се случи.Не забравяйте че този отбор днес игра за пръв път заедно , за пръв път се видяха на терена ;)
Да, съдията даде едно рамо ! Но първия мач бяхме ощетени така че всичко се връща и сме квит.

Някой хора знам че много ги боли и ни завиждат, но не сме им ние виновни.

.....за хейтърите ще кажа следното :

5 мин преди началото на мача 3 000 билета свършиха и се наложи да се печатът нови :P Много хора влязоха по средата на полувремето.
За такава агитка отбори като Берое и специално Черно море могат само да мечтаят 8-) Ако не ви се вярва заповядайте на някой мач и ще разберете. :P

Тук веднага изниква въпроса ние въобще някакво ръководство имаме ли ? Два мача от ЛЕ , организация кръгла 0.
И там и тук закъсняхме за мача.Да се вземат в ръце , това не е професионален клуб !

Още веднъж искам да благодаря на феновете на други отбори които ни подкрепят и викат за нас !

ЛОКОМОТИВ СОФИЯ, ТОВА СМЕ НИЕ !

I.B.U.U.

Просто не издържах на тези жепейски фантасмагории.Най-верните агитки в България са тези на БЕРОЕ,Локо Пловдив и тази на Ботев с особено мнение.И каква агитка ми говориш.Ела под Аязмото да видиш какъв вулкан е.Вие 100 човека с какво самочувствие ги говорите тези неща?В Ловеч на финала бяхме 5000,на Герена за Рапид 6000 в работен ден и време.Това само цифрите,за атмосферата няма да говоря.Вие тези цифри не може да ги съберете сумарно на всичките си мачове от А група,че даже май и в евротурнирите :lol:

На Аязмото приятелю сигурно имам повече мачове от тебе 8-)
И Ви знам много добре каква агитка сте, т.е. каква публика.Не бъркай тези две понятия.
Когато Локомотив игра за последно финал за купата имаше повече локомотивци от Вас в Ловеч.
За Герена не бехте 6 000, 60 000 бехте , фантасмагорец :lol:

Единствено ми е любопитно защо държите във всеки коментар да обиждате и публиката и отбора ни .Явно Ви бъркаме отзад нещо незнам :roll: Разбирам да играем с Вас псувайте колкото искате.

Тези т.нар. от теб 100 човека говорим със самочувствието на 12 години организация и със десетки хореографии зад гърба си.
А ти от името на А-секторната Ви публика, ти приятелю д те попитам със самочувствието на кого говориш? Питам. :oops:

САМО НИЕ,САМО ЛОКО !

П.С.
И внимавай с особеното ти мнение за Ботев.Еле като агитка.Просто приятелски съвет.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 22 юли 2011 11:07

Това беше най-бруталното съдийско обезглавяване което съм виждал в мач от евротурнирите . Не знам как го постигна Гигов .
Замесените трябва да ги е срам , пък и всички сметки рано или късно се плащат. :(
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

BRAT4EDA
Контакти:

Мнениеот BRAT4EDA » 22 юли 2011 11:08

Много ми е чудно как се купува съдия Швейцарец-не пишете глупости,,щото ако бяхте гледали първия мач беше точно обратното и квит с макетата:lol:
който и да беше щеше да е същото футбола ни е пълен смях на всички не си мислете друго-смешна държава-смешен футбол :shock:

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 22 юли 2011 11:12

kolokolo написа:Това беше най-бруталното съдийско обезглавяване което съм виждал в мач от евротурнирите . Не знам как го постигна Гигов .
Замесените трябва да ги е срам , пък и всички сметки рано или късно се плащат. :(

И тебе да те питам, отворко, къде беше ти с коментарите си за съдийството след първия мач, в който ни отмениха чист гол още в 4-тата минута(какво съвпадение) и не ни свириха дузпа? Значи когато съдията е порязал ЛОКО-проблем няма и всичко ОК, ама когато ни е подпрял(което никой не отрича) и вече имаме "брутално съдийско обезглавяване"?!?

Потребителски аватар
Бръснара

Мнениеот Бръснара » 22 юли 2011 11:17

Едно време като играехте в евротурнирите бяхте по 10000,от които половината бяха от други софийски отбори.Винаги сте били една шепа.Едно време айде бяхте повече да,но и другите събираха повече.На последвия ви финал В СОФИЯ 95 ви знам колко бяхте и е хубаво да покажеш снимки да ви видим.Аз ти гарантирам,че в Ловеч бяхме повече!
Иначе ние ви знаем.Повече от 50 човека никога не сте идвали.Даже 50 е голяма цифра :lol:
Това,което ни дразни са такива измислени отбори с по 100 фена като вас,които се бутат в челото,а други с 20 пъти повече фенове не играят там,където трябва.1000 години играете в този наш футбол и сте в челото и винаги си оставате с една шепа фенове.Това ако не е за срам!
Един последен въпрос.Защо все като играем с вас все ви заглушаваме :roll: За бройка няма да говоря :lol:

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 22 юли 2011 11:18

Бръснара написа:Едно време като играехте в евротурнирите бяхте по 10000,от които половината бяха от други софийски отбори.Винаги сте били една шепа.Едно време айде бяхте повече да,но и другите събираха повече.На последвия ви финал В СОФИЯ 95 ви знам колко бяхте и е хубаво да покажеш снимки да ви видим.Аз ти гарантирам,че в Ловеч бяхме повече!
Иначе ние ви знаем.Повече от 50 човека никога не сте идвали.Даже 50 е голяма цифра :lol:
Това,което ни дразни са такива измислени отбори с по 100 фена като вас,които се бутат в челото,а други с 20 пъти повече фенове не играят там,където трябва.1000 години играете в този наш футбол и сте в челото и винаги си оставате с една шепа фенове.Това ако не е за срам!
Един последен въпрос.Защо все като играем с вас все ви заглушаваме :roll: За бройка няма да говоря :lol:

Съжалявам за Вас !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 22 юли 2011 11:23

Бръснара написа:Едно време като играехте в евротурнирите бяхте по 10000,от които половината бяха от други софийски отбори.Винаги сте били една шепа.Едно време айде бяхте повече да,но и другите събираха повече.На последвия ви финал В СОФИЯ 95 ви знам колко бяхте и е хубаво да покажеш снимки да ви видим.Аз ти гарантирам,че в Ловеч бяхме повече!

Така наречения от тебе "измислен отбор" има в пъти повече успехи от твоя!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 22 юли 2011 11:27

Вече си с цели 11 мнения, а 1 смислено най накрая няма ли да измислиш :?: В евротурнирите играят отборите, класирали се от 1до3 място и носителя на купата, публиката не е определящия фактор за класиране :!:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 22 юли 2011 11:29

Измислен отбор викаш :roll: За публика говори не ми пречиш, но за отбора на Локомотив София, отбора на Начко и Котето, ще мълчиш, защото сте много малки да ни кометирате!!! Стигнете една пета от това, което сме постигнали ние през годините и ще те изслушам, а дотогава най-добре е да се съсредоточиш върху земеделието.
П.С> Само да те питам, на мача ви с Рапид, нямаше ли според теб фенове на софийски отбори, защото ме заинтригува...и колко точно бяхте от Стара Загора?
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Върни се в “Локо София”