По-късно той обяснява на треньора на Славия, че някакъв луд дошъл да му предложи 50 милиона. Двамата много се смеят, докато Гигов не запчва да прави в "Надежда" това, което е имал намерение да изгради на другия край на София.
И КАКВО НАПРАВИ ГИГОВ ЗА 17 ГОДИНИ ?
ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО .
ДОБРЕ ЧЕ НЕ СА МУ ДАЛИ И ЦСКА И СЛАВИЯ , ЖАЛКО ЧЕ МУ ДАДОХА ЛОКОМОТИВ ,А ТОЙ ГО СЪСИПА И НЕ ИНВЕСТИРА НИТО ЕДНА СТОТИНКА.НИТО ЕДНА.
"За" и "против" Николай Гигов!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- delqnski47
- Контакти:
Re: Защо ЦСКА изгони Гигов, Ганчев и Домусчиев?
Ганчев мисля че искаше ЦСКА,но оная мутра не му даде клуба...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Идва някакъв и казва: "ще давам по Х милиона". И тъй като знаем на кой от къде му идвали парите и какъв е, затова и толкова много отбори изчезнаха. Просто и при тях се появи някой, който каза "аз ще ви давам много пари и скоро на нашия стадион ще гостуват Реал и Барса". Пример: Селския. Така че не знаеш от коя трънка ще изкочи заека и колко пари ще му дават да налива.
Много интересна статия , но нищо което да накара един истински фен на ЦСКА да съжалява за тези тримата !
1. Откакто Локо е в ръцете на Гигов от там не е излязъл нито един играч от школата им или някой от играчите на Локо да е продаден в чужбина и сега да играе в голям.Това същото важи за Литекс.
2. Тези тримцата освен стадиони да оправят и да пръскат пари за псевдозвезди и чакаракисти като Ивелин Попов нищо друго не правят.
3.Нито Литекс , нито Локо и още по малко Лудогорец имат детско-юношеска школа !
4. Точно за толкова години колкото Гигов е в Локо - Барселона създадоха школа за шампиони !
Не знам да ли всички помнят краха на Барселона срещу Милан и как Кройф почна всичко от нула за да може сега Барселона да има една от най-добрите детско-юношески школи и Пеп да бере плодовете на това което засади Кройф !
Когато видя да излиза нещо от школите на Локо , Литекс и Лудогорец тогава ще се замисля дали не трябваше тези хора да се ЦСКА !
И последно за тези 17г единствени през ЦСКА минаха футболисти които сега играят в големи европейски отбори - Бербатов , Ст.Петров , М.Петров ! И може би засега и Ники Михайлов(Левски) върви по техните стъпки след като приключи с чалгата и Син сити ! Божинов имаше шанс да стане голям играч , но него чалга съвсем ги провали не вярвам скоро да може да заиграе голям футбол.Мога да кажа само на Ники , че приключи с чалгата и вече наистина играе добре и не е дълбока резерва и ако се върне в Ливерпул може да стане 1 българин с официален мач с Ливерпул.
1. Откакто Локо е в ръцете на Гигов от там не е излязъл нито един играч от школата им или някой от играчите на Локо да е продаден в чужбина и сега да играе в голям.Това същото важи за Литекс.
2. Тези тримцата освен стадиони да оправят и да пръскат пари за псевдозвезди и чакаракисти като Ивелин Попов нищо друго не правят.
4. Точно за толкова години колкото Гигов е в Локо - Барселона създадоха школа за шампиони !
Не знам да ли всички помнят краха на Барселона срещу Милан и как Кройф почна всичко от нула за да може сега Барселона да има една от най-добрите детско-юношески школи и Пеп да бере плодовете на това което засади Кройф !
Когато видя да излиза нещо от школите на Локо , Литекс и Лудогорец тогава ще се замисля дали не трябваше тези хора да се ЦСКА !
И последно за тези 17г единствени през ЦСКА минаха футболисти които сега играят в големи европейски отбори - Бербатов , Ст.Петров , М.Петров ! И може би засега и Ники Михайлов(Левски) върви по техните стъпки след като приключи с чалгата и Син сити ! Божинов имаше шанс да стане голям играч , но него чалга съвсем ги провали не вярвам скоро да може да заиграе голям футбол.Мога да кажа само на Ники , че приключи с чалгата и вече наистина играе добре и не е дълбока резерва и ако се върне в Ливерпул може да стане 1 българин с официален мач с Ливерпул.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Синя Гордост написа:vaskonti написа:Напълно свободни съчинения. Единственото вярно нещо е кандидатурата на Гигов за шеф на ЦСКА. Всичко останало, най-вече споменатите цифри искани от Ганчев и Домусчиев са си изсмукани от пръстите. Няма никакъв шанс някакъв смешен "журналист" да е наясно Пенев какво е говорил с Ганчев. Интересно например защо Домусчиев е отказал да налива 5 милона лева в ЦСКА, а в същото време в момента налива подобни суми в...Лудогорец?! Интересно и каква е стойността на 30% от ЦСКА и каква 100% на Лудогорец? Къде според тоя драскач е по-изгодно да се инвестира?
Аз лично смятам, че Домусчиев рано или късно ще се върне в ЦСКА, а ще остави Лудогорец на някой местен човек или просто на някой приятел/бизнес партньор. Колкото и да е амбициозен този проект и при цялото ми уважение към града, Лудогорец(Разград) става само за хоби, не за сериозно развиване на футбол.
Темата не ми е толкова интересна ,но ще ти кажа защо е отказал Домусчиев да даде 5 милиона за 30%.Нали се сещаш ,че с тия 30% е никой в клуба,а само пари да дава и Титан да взимат некомпетентните си решения.С една дума :други да му управляват парите.
глупости на тракалета вобще не имало шанс и за 10 милиона да му ги дадът защото ако това беше станало ивао иванов щеше да е безгласна буква а сега комадва парада и се справя доста добре да не кажа супр за 20 години първия които прави релни неща за школата
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Това са чорбарски легенди, Домусчиев налива пари в Разград по съвсем други причини и ако някой си мисли че ще строи нов стадион там значи е пълен лаик. Защо влезе и после излезе в управата на ЦСКА, можем само да гадаем
- shotgun blues
- Контакти:
iliev72 написа:Много интересна статия , но нищо което да накара един истински фен на ЦСКА да съжалява за тези тримата !
ти добре ли си

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Приятелю от тези които изброил единственият който е помирисал голям футбол е Манолев ! Другите големият футбол са го гледали по телевизора ! Не е толкова лесно да откриеш млад талант и след това да го продадеш в голям отбор и не само да го продадеш но и да пасне там и да стане звезда.Примерите с ЦСКА и другите отбори са ясни всички ! Когато друг отбор в България намери и продаде в голям отбор играч и не само го продаде , но и той да пасне и да стане титуляр тогава ще има за какво да спорим ! Бербатор - Байер , Тотнъм , Ман Юн ; Ст.Петров - Рейнджърс , Астон Вила ; М.Петров - Волфсбург и се надявам да се наложи в Болтон ! Когато някой друг отбор отгледа и лансира играчи като Бербо , Марто, Стенли тогава ги спонавай ! Защото едва ли ще отгледат нов Ицо , Любо или Емо.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
В момента дюш и базите на Литекс са класи над тези на червените. Отборите, които си живеят само с историята в един момент стават история.
Добро чака единствено отборите, които имат собственик, който е готов да гради и да дава. Останалите ще се губят в посредственост и ще си спомнят отдавна отминали успехи. Който е по-всеотдаен, той ще прогресира ! Няма смисъл да ме занимавате с това, кой отбор, колко силен бил по времето на Хан Аспарух, защото не ми пука за онези времена. Аз ще гледам футбол утре а не вчера. "Вчера" вече е минало ! Бъдещето е утре ! За миналото никой не може да направи нищо. Може и да е било славно, но...минало !
Добро чака единствено отборите, които имат собственик, който е готов да гради и да дава. Останалите ще се губят в посредственост и ще си спомнят отдавна отминали успехи. Който е по-всеотдаен, той ще прогресира ! Няма смисъл да ме занимавате с това, кой отбор, колко силен бил по времето на Хан Аспарух, защото не ми пука за онези времена. Аз ще гледам футбол утре а не вчера. "Вчера" вече е минало ! Бъдещето е утре ! За миналото никой не може да направи нищо. Може и да е било славно, но...минало !
--------------------
ми защото нямат голям интерес да вземат отбора
те не са само тези дето са искали отбора имаше и други през годините
--------------------
ми защото нямат голям интерес да вземат отбора
те не са само тези дето са искали отбора имаше и други през годините