CSKA ME написа:запомнящ се мач.
ти луд ли си, да те е срам от такъв мач и българския футбол как се представя
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
CSKA ME написа:запомнящ се мач.
bez-nick написа:CSKA ME написа:запомнящ се мач.
ти луд ли си, да те е срам от такъв мач и българския футбол как се представя
Speranza написа:Значи преди малко се прибрах от мача... Локото през повечето време бяха трагични ,но истината е ,че все пак успяха и евала!!! България над всичко !! Левскарче сам ,ама ме изкефиха момчетата които подкрепяха дори при 1-2 отбора си !! Само един факт да отбележа , гледам форума и виждам ,че ние Левскарите доста повече подкрепяме Локо от колегите от борисовата градина !? Да не говорим за варненци, дето ще си изядат ташаците от яд,дето не са те на тяхно място!
MORSKI написа:Speranza написа:Значи преди малко се прибрах от мача... Локото през повечето време бяха трагични ,но истината е ,че все пак успяха и евала!!! България над всичко !! Левскарче сам ,ама ме изкефиха момчетата които подкрепяха дори при 1-2 отбора си !! Само един факт да отбележа , гледам форума и виждам ,че ние Левскарите доста повече подкрепяме Локо от колегите от борисовата градина !? Да не говорим за варненци, дето ще си изядат ташаците от яд,дето не са те на тяхно място!
ами ще си ги изядем, като сде класираха с помощта на Генов и сега като пак съдията ги добута напред... Те още в мачовете от "А" група бяха безумно слаби, какво остава в ЛЕ..... Не, че нашия отбор е нещо повече, ама поне не се считаме за велики..... А те обърнаха един мач с помощта на съдията, с човек повече бяха и пак безобразно слабо играха и им се вдигна самочувствието...Слаби са и то много.,..
favaca8888 написа:Тази победа бе за нас феновете на ЛОКО !
Уникална подкрепа от първата до последната минута ! Това никой друг не го може, не ми се мисли ако беше някой друг голям отбор как щяха да псуват феновете.Вярвахме докрай че ще спечелим и спечелихме !
Да, слаби сме ! Но щом слаби вкарахме 3 гола, не ми се мисли като играчите влязат във форма какво ще се случи.Не забравяйте че този отбор днес игра за пръв път заедно , за пръв път се видяха на терена![]()
Да, съдията даде едно рамо ! Но първия мач бяхме ощетени така че всичко се връща и сме квит.
Някой хора знам че много ги боли и ни завиждат, но не сме им ние виновни.
.....за хейтърите ще кажа следното :
5 мин преди началото на мача 3 000 билета свършиха и се наложи да се печатът новиМного хора влязоха по средата на полувремето.
За такава агитка отбори като Берое и специално Черно море могат само да мечтаятАко не ви се вярва заповядайте на някой мач и ще разберете.
![]()
Тук веднага изниква въпроса ние въобще някакво ръководство имаме ли ? Два мача от ЛЕ , организация кръгла 0.
И там и тук закъсняхме за мача.Да се вземат в ръце , това не е професионален клуб !
Още веднъж искам да благодаря на феновете на други отбори които ни подкрепят и викат за нас !
ЛОКОМОТИВ СОФИЯ, ТОВА СМЕ НИЕ !
I.B.U.U.
Бръснара написа:favaca8888 написа:Тази победа бе за нас феновете на ЛОКО !
Уникална подкрепа от първата до последната минута ! Това никой друг не го може, не ми се мисли ако беше някой друг голям отбор как щяха да псуват феновете.Вярвахме докрай че ще спечелим и спечелихме !
Да, слаби сме ! Но щом слаби вкарахме 3 гола, не ми се мисли като играчите влязат във форма какво ще се случи.Не забравяйте че този отбор днес игра за пръв път заедно , за пръв път се видяха на терена![]()
Да, съдията даде едно рамо ! Но първия мач бяхме ощетени така че всичко се връща и сме квит.
Някой хора знам че много ги боли и ни завиждат, но не сме им ние виновни.
.....за хейтърите ще кажа следното :
5 мин преди началото на мача 3 000 билета свършиха и се наложи да се печатът новиМного хора влязоха по средата на полувремето.
За такава агитка отбори като Берое и специално Черно море могат само да мечтаятАко не ви се вярва заповядайте на някой мач и ще разберете.
![]()
Тук веднага изниква въпроса ние въобще някакво ръководство имаме ли ? Два мача от ЛЕ , организация кръгла 0.
И там и тук закъсняхме за мача.Да се вземат в ръце , това не е професионален клуб !
Още веднъж искам да благодаря на феновете на други отбори които ни подкрепят и викат за нас !
ЛОКОМОТИВ СОФИЯ, ТОВА СМЕ НИЕ !
I.B.U.U.
Просто не издържах на тези жепейски фантасмагории.Най-верните агитки в България са тези на БЕРОЕ,Локо Пловдив и тази на Ботев с особено мнение.И каква агитка ми говориш.Ела под Аязмото да видиш какъв вулкан е.Вие 100 човека с какво самочувствие ги говорите тези неща?В Ловеч на финала бяхме 5000,на Герена за Рапид 6000 в работен ден и време.Това само цифрите,за атмосферата няма да говоря.Вие тези цифри не може да ги съберете сумарно на всичките си мачове от А група,че даже май и в евротурнирите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост