Локомотив - Металург Скопие 3:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Кой ще продължи напред в турнира ?

Анкетата завърши на 22 юли 2011 11:06

Локомотив София
80
78%
Металург Скопие
22
22%

Общо гласове: 102

bez-nick

Re: Локомотив - Металург Скопие 3:2 FT

Мнениеот bez-nick » 22 юли 2011 02:13

CSKA ME написа:запомнящ се мач.

ти луд ли си, да те е срам от такъв мач и българския футбол как се представя

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 22 юли 2011 02:18

bez-nick написа:
CSKA ME написа:запомнящ се мач.

ти луд ли си, да те е срам от такъв мач и българския футбол как се представя

Говоря конкретно за мачът и драматизмът в него, не подхващам темата за нивото на българския футбол.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 юли 2011 02:31

Speranza написа:Значи преди малко се прибрах от мача... Локото през повечето време бяха трагични ,но истината е ,че все пак успяха и евала!!! България над всичко !! Левскарче сам ,ама ме изкефиха момчетата които подкрепяха дори при 1-2 отбора си !! Само един факт да отбележа , гледам форума и виждам ,че ние Левскарите доста повече подкрепяме Локо от колегите от борисовата градина !? Да не говорим за варненци, дето ще си изядат ташаците от яд,дето не са те на тяхно място!

ами ще си ги изядем, като сде класираха с помощта на Генов и сега като пак съдията ги добута напред... Те още в мачовете от "А" група бяха безумно слаби, какво остава в ЛЕ..... Не, че нашия отбор е нещо повече, ама поне не се считаме за велики..... А те обърнаха един мач с помощта на съдията, с човек повече бяха и пак безобразно слабо играха и им се вдигна самочувствието... :roll: Слаби са и то много.,..

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 22 юли 2011 05:06

Не съм го гледал мача, но Само Локо ;)

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 22 юли 2011 08:30

MORSKI написа:
Speranza написа:Значи преди малко се прибрах от мача... Локото през повечето време бяха трагични ,но истината е ,че все пак успяха и евала!!! България над всичко !! Левскарче сам ,ама ме изкефиха момчетата които подкрепяха дори при 1-2 отбора си !! Само един факт да отбележа , гледам форума и виждам ,че ние Левскарите доста повече подкрепяме Локо от колегите от борисовата градина !? Да не говорим за варненци, дето ще си изядат ташаците от яд,дето не са те на тяхно място!

ами ще си ги изядем, като сде класираха с помощта на Генов и сега като пак съдията ги добута напред... Те още в мачовете от "А" група бяха безумно слаби, какво остава в ЛЕ..... Не, че нашия отбор е нещо повече, ама поне не се считаме за велики..... А те обърнаха един мач с помощта на съдията, с човек повече бяха и пак безобразно слабо играха и им се вдигна самочувствието... :roll: Слаби са и то много.,..

Вие ли не се считате за велики?!?!? Искаш ли да ти извадя малко цитaти от форума ви?

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 22 юли 2011 08:35

Нашите в момента са жалка история. Единствената причина да се радвам, че бихме, е че ако не бяхме били, фиРомите щяха да се изкарат малко по-велики от Барса... Но с тая игра поляците ще ни сцепят. Дано нещо се промени за оставащото време(ама имаше един виц-"а дано, дано, ама надали")... А и не мога да си кривя душата-швейцареца ни подпря, ама това не се случва всеки ден и с поляците не вярвам да е така. Все пак-надеждата умира последна-пак ще сме на мача и пак ще викаме до последната минута :)

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 22 юли 2011 10:20

Тази победа бе за нас феновете на ЛОКО !
Уникална подкрепа от първата до последната минута ! Това никой друг не го може, не ми се мисли ако беше някой друг голям отбор как щяха да псуват феновете.Вярвахме докрай че ще спечелим и спечелихме !
Да, слаби сме ! Но щом слаби вкарахме 3 гола, не ми се мисли като играчите влязат във форма какво ще се случи.Не забравяйте че този отбор днес игра за пръв път заедно , за пръв път се видяха на терена ;)
Да, съдията даде едно рамо ! Но първия мач бяхме ощетени така че всичко се връща и сме квит.

Някой хора знам че много ги боли и ни завиждат, но не сме им ние виновни.

.....за хейтърите ще кажа следното :

5 мин преди началото на мача 3 000 билета свършиха и се наложи да се печатът нови :P Много хора влязоха по средата на полувремето.
За такава агитка отбори като Берое и специално Черно море могат само да мечтаят 8-) Ако не ви се вярва заповядайте на някой мач и ще разберете. :P

Тук веднага изниква въпроса ние въобще някакво ръководство имаме ли ? Два мача от ЛЕ , организация кръгла 0.
И там и тук закъсняхме за мача.Да се вземат в ръце , това не е професионален клуб !

Още веднъж искам да благодаря на феновете на други отбори които ни подкрепят и викат за нас !

ЛОКОМОТИВ СОФИЯ, ТОВА СМЕ НИЕ !

I.B.U.U.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Бръснара

Мнениеот Бръснара » 22 юли 2011 10:53

favaca8888 написа:Тази победа бе за нас феновете на ЛОКО !
Уникална подкрепа от първата до последната минута ! Това никой друг не го може, не ми се мисли ако беше някой друг голям отбор как щяха да псуват феновете.Вярвахме докрай че ще спечелим и спечелихме !
Да, слаби сме ! Но щом слаби вкарахме 3 гола, не ми се мисли като играчите влязат във форма какво ще се случи.Не забравяйте че този отбор днес игра за пръв път заедно , за пръв път се видяха на терена ;)
Да, съдията даде едно рамо ! Но първия мач бяхме ощетени така че всичко се връща и сме квит.

5 мин преди началото на мача 3 000 билета свършиха и се наложи да се печатът нови :P Много хора влязоха по средата на полувремето.
За такава агитка отбори като Берое и специално Черно море могат само да мечтаят 8-) Ако не ви се вярва заповядайте на някой мач и ще разберете. :P

Тук веднага изниква въпроса ние въобще някакво ръководство имаме ли ? Два мача от ЛЕ , организация кръгла 0.
И там и тук закъсняхме за мача.Да се вземат в ръце , това не е професионален клуб !

Още веднъж искам да благодаря на феновете на други отбори които ни подкрепят и викат за нас !

I.B.U.U.

Просто не издържах на тези жепейски фантасмагории.Най-верните агитки в България са тези на БЕРОЕ,Локо Пловдив и тази на Ботев с особено мнение.И каква агитка ми говориш.Ела под Аязмото да видиш какъв вулкан е.Вие 100 човека с какво самочувствие ги говорите тези неща?В Ловеч на финала бяхме 5000,на Герена за Рапид 6000 в работен ден и време.Това само цифрите,за атмосферата няма да говоря.Вие тези цифри не може да ги съберете сумарно на всичките си мачове от А група,че даже май и в евротурнирите :lol:

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 22 юли 2011 10:55

Ще излъжа ако кажа, че се гордея след такъв мач...за историята обаче остава статистиката, късмета ни покри и се спасихме от уникален срам за нас като Клуб както и за България. Поздравления на хората които подкрепят, за другите няма какво да кажа, особено за комплексираната част на Варна(гроздето е кисело). Металург Скопие на книга може да са туристи, но имат много грамотен отбор и лично според мен, който и отбор като нас, Морето или Локо Пловдив да беше играл с тях ситуацията щеше да бъде подобна, ако ли не и по-лоша!
От тук нататък каквото и да стане положително ще бъде подвиг.
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 22 юли 2011 10:58

Бръснара написа:
favaca8888 написа:Тази победа бе за нас феновете на ЛОКО !

I.B.U.U.

Просто не издържах на тези жепейски фантасмагории.Най-верните агитки в България са тези на БЕРОЕ,Локо Пловдив и тази на Ботев с особено мнение.И каква агитка ми говориш.Ела под Аязмото да видиш какъв вулкан е.Вие 100 човека с какво самочувствие ги говорите тези неща?В Ловеч на финала бяхме 5000,на Герена за Рапид 6000 в работен ден и време.Това само цифрите,за атмосферата няма да говоря.Вие тези цифри не може да ги съберете сумарно на всичките си мачове от А група,че даже май и в евротурнирите :lol:

За шоуто на бате Енчо, "Кое е по-по-най" не ми се спори. Град-отбор сте, какво искаш? Помисли си ако в града ти бяха Левски и ЦСКА, със сегашното бояджийско поколение, колко щяхте да бъдете?!!
Пловдив като е футболен град и т.н. къде са феновете на Марица и Спартак??? На тези въпроси (си) отговори, ама честно и ще разбереш.
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Върни се в “Локо София”