"За" и "против" Николай Гигов!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

"За" и "против" Николай Гигов!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Защо ЦСКА изгони Гигов, Ганчев и Домусчиев?

Мнениеот DmG » 22 мар 2011 08:15

blue_lagoon написа:Поредната тъпа тема,която няма нищо общо с истината. То май и Берлускони виждате ли е искал Цска,ама са го изгонили.Смях!

Син вагон , теб пък кой те натиска , че звъниш ?

По темата : Определено Ганчев и Домусчиев , можеха да ни помогнат . Но всичко е минало и сега на власт е ТИТАН , да се вайкаме и да не се вайкаме , все същия *** .

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 мар 2011 09:06

Напълно свободни съчинения. Единственото вярно нещо е кандидатурата на Гигов за шеф на ЦСКА. Всичко останало, най-вече споменатите цифри искани от Ганчев и Домусчиев са си изсмукани от пръстите. Няма никакъв шанс някакъв смешен "журналист" да е наясно Пенев какво е говорил с Ганчев. Интересно например защо Домусчиев е отказал да налива 5 милона лева в ЦСКА, а в същото време в момента налива подобни суми в...Лудогорец?! Интересно и каква е стойността на 30% от ЦСКА и каква 100% на Лудогорец? Къде според тоя драскач е по-изгодно да се инвестира?
Аз лично смятам, че Домусчиев рано или късно ще се върне в ЦСКА, а ще остави Лудогорец на някой местен човек или просто на някой приятел/бизнес партньор. Колкото и да е амбициозен този проект и при цялото ми уважение към града, Лудогорец(Разград) става само за хоби, не за сериозно развиване на футбол.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 22 мар 2011 09:14

Статията изцяло влиза в графата на гадаенето и АКО - та,та! Ами "ако" Г.Ганчев беше застрелян , като Ил.Павлов, за кого щяха да пишат тогава? Пропуснат (може би случайно) е Васил Божков!? Според мен, по-богат и от Ганчев и от Домусчиев. И тук идва мястото на въпроса: Кой се "бори" против Литекс, Локо Сф или Лудогорец? Да си собственик на ЦСКА, не е същото, както в други отбори, които се подвизават в градове, като Ловеч и Разград . Да си трън в очите, заради успехите и богатството, на половин България, не е като да дойдеш от А окръжна група. И не знам защо някой си мислят, че като имаш пари значи си безгрешен. И че, ако Г.Ганчев или Домусчиев бяха взели ЦСКА, то щяхме да цъфнем и да вържем.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 22 мар 2011 09:18

vaskonti написа:Напълно свободни съчинения. Единственото вярно нещо е кандидатурата на Гигов за шеф на ЦСКА. Всичко останало, най-вече споменатите цифри искани от Ганчев и Домусчиев са си изсмукани от пръстите. Няма никакъв шанс някакъв смешен "журналист" да е наясно Пенев какво е говорил с Ганчев. Интересно например защо Домусчиев е отказал да налива 5 милона лева в ЦСКА, а в същото време в момента налива подобни суми в...Лудогорец?! Интересно и каква е стойността на 30% от ЦСКА и каква 100% на Лудогорец? Къде според тоя драскач е по-изгодно да се инвестира?
Аз лично смятам, че Домусчиев рано или късно ще се върне в ЦСКА, а ще остави Лудогорец на някой местен човек или просто на някой приятел/бизнес партньор. Колкото и да е амбициозен този проект и при цялото ми уважение към града, Лудогорец(Разград) става само за хоби, не за сериозно развиване на футбол.

Да даваш толкова пари за хоби ми се струва малко несериозно. За мен поне най голямата грешка в последните години е точно изгонването на този човек. Имам поглед върху това какво се случва в Разград и да ви кажа май Лудогорец ще стане наистина втория Литекс. В Разград се говори, че Лудогорец има амбиции за Евротурнири до 2 години. Отделно от един стадион на ръба на разпада в момента стадиона в Разград изглежда много по добре от тези във Варна и Мездра най вече. Прави се и база за юношите. Колкото и да ми е неприятно да го кажа. В момента в Лудогорец се работи по правилно отколкото в ЦСКА.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 22 мар 2011 09:25

vaskonti написа:Напълно свободни съчинения. Единственото вярно нещо е кандидатурата на Гигов за шеф на ЦСКА. Всичко останало, най-вече споменатите цифри искани от Ганчев и Домусчиев са си изсмукани от пръстите. Няма никакъв шанс някакъв смешен "журналист" да е наясно Пенев какво е говорил с Ганчев. Интересно например защо Домусчиев е отказал да налива 5 милона лева в ЦСКА, а в същото време в момента налива подобни суми в...Лудогорец?! Интересно и каква е стойността на 30% от ЦСКА и каква 100% на Лудогорец? Къде според тоя драскач е по-изгодно да се инвестира?

Темата не ми е толкова интересна ,но ще ти кажа защо е отказал Домусчиев да даде 5 милиона за 30%.Нали се сещаш ,че с тия 30% е никой в клуба,а само пари да дава и Титан да взимат некомпетентните си решения.С една дума :други да му управляват парите.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 22 мар 2011 09:34

Синя Гордост написа:

Темата не ми е толкова интересна ,но ще ти кажа защо е отказал Домусчиев да даде 5 милиона за 30%.Нали се сещаш ,че с тия 30% е никой в клуба,а само пари да дава и Титан да взимат некомпетентните си решения.С една дума :други да му управляват парите.

Ако имаше парите щеше да вземе цска направо от сашо апашо
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 22 мар 2011 09:40

obi4am_pirin написа:
Синя Гордост написа:

Ако имаше парите щеше да вземе цска направо от сашо апашо

Само можем да гадаем дали би го взел.Иначе казвам ,че никой умен не би си дал парите да ги управляват пернишките титани.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

TopCat
Контакти:

Мнениеот TopCat » 22 мар 2011 09:41

По същата причина, поради която Ботев Враца изгони Гриша Ганчев - вътрешни интереси на доброжелатели и специалисти! Проблемът във футбола ни е, че има много акъл...всеки знае, всеки те съветва и накрая си с пръст в устата! Когато 1997 Ганчев дойде във Враца и каза директно - "До 2 години имате супер база и отбор в Шампионската лига!", местни съветници го изгонили като несериозен! За жалост в ЦСКА са най-добрите съветници!

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 22 мар 2011 09:52

Накой го каза преди мен "По-добре първи на село,отколкото последен у градо".

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 22 мар 2011 09:54

727150 написа:Гриша Ганчев винаги е предпочитал да бъде пръв на село отколкото последен в града.

Затова и ще си остане на село... А Литекс ,независимо от многото му пари, пак ще си останат отбор със селски манталитет и празни трибуни. Не че нашите и вашите са пълни, но причините са други. А Титан(четата) и Батков(четата) определено са си простички, но пък кой умник ще дава пари в нашия футбол.

Върни се в “Локо София”