Столично дерби : Славия - Локо (Сф)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Sisi 1914
Контакти:

Re: Столично дерби : Славия - Локо (Сф)

Мнениеот Sisi 1914 » 18 сеп 2011 20:45

Изненадах се, че "Белите" са победили!
:o
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 18 сеп 2011 21:12

А възможно ли е, да речем, много фенове на конспиративни теории да са почнали да залагат масово на 1, съответно коефициентите падат; а Славия да е била Локо по нормален начин?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 сеп 2011 21:37

tiamat написа:А възможно ли е, да речем, много фенове на конспиративни теории да са почнали да залагат масово на 1, съответно коефициентите падат; а Славия да е била Локо по нормален начин?

Всичко на този свят е възможно, но накрая всичко става ясно в цялостната картина на българския спорт и футбол. Жалко е, че все повече неща стават ясни за всички, жалко е, че повечето хора не желаят да видят, или просто не им пука.

Конкретно на въпроса ти, коефициент за да падне за ден от 2,20 на 1,30/1,25 за определен знак, само заради големи залози в едната посока не се обяснява с футболни аргументи и с fair play. Подобни мачове ги изваждат, вместо да падат с цяла единица. Реално коефициентът трябваше да бъде по-малък за Локомотив Сф, изхождайки от моментното състояние на двата отбора. Но стана обратното, при това фрапантно. Който иска да гледа и да вижда, който не желае нека си мисли, че всичко е ОК.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 18 сеп 2011 21:44

Коце, поне да беше играл и първи гол за локото, та да намажеш и за мезе, а не само за Бушмилс :lol: :lol: :lol:
нямам подпис...

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 18 сеп 2011 22:08

tiamat написа:А възможно ли е, да речем, много фенове на конспиративни теории да са почнали да залагат масово на 1, съответно коефициентите падат; а Славия да е била Локо по нормален начин?

Еми не е много възможно, единствения мач, който стигна оборот 100 000 евро от България, само на борсата БФ, за другите места няма да ти разправям.... (мин. година Локо сф - Славя стигна 97 000)

Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 сеп 2011 22:27

mishkar написа:Коце, поне да беше играл и първи гол за локото, та да намажеш и за мезе, а не само за Бушмилс :lol: :lol: :lol:

Аз не съм запален играч, просто ми звънна един приятел по телефона, че ще пуска и ме пита искам ли и аз да ми пусне фиш, че по-късно ще паднат коефициентите. Аз му казах да пусне за 20 лв., въпреки че не играя и така стана. Не й се радвам толкова на печалбата. :roll:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 сеп 2011 02:03

Получи се същото като миналия сезон...тогава Славия би Локо Пд 2:1 по комичен начин след като в края на предния сезон го спаси от изпадане след полягане на Овча Купел последните кръгове с 1:3,тогава изпаднаха Локо Мездра.Ето и днес....феновете обаче не могат да бъдат излъгани,нередните неща...смърдят.Но по снимките установявам и друго - феновете вече пускат здраво фишове,похвално момчета :mrgreen: .Това е начина.Като почнем да печелим,ама големи пари,букмейкърите ще налазят нашите селски президенти и ще им кажат - абе некадърници,заради вашите уговорени мачове сума ти и хора ни разоряват...а азиатските букита не са като Спортния тотализатор,там или изпълняваш,или....Буда Бар(едната версия).С нашите печалби ще ги принудим да играят честно.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

BRAT4EDA
Контакти:

Мнениеот BRAT4EDA » 19 сеп 2011 15:18

Кой легнал,кой не легнал ама май и толкова си могат и двата отбора- с една дума смешници..
Т
Не знам въобще дали се заслужава да се коментира този мач а на печелившите-ЧЕСТИТО :P

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 20 сеп 2011 04:24

slavia_forever написа:

Всичко на този свят е възможно, но накрая всичко става ясно в цялостната картина на българския спорт и футбол. Жалко е, че все повече неща стават ясни за всички, жалко е, че повечето хора не желаят да видят, или просто не им пука.

Конкретно на въпроса ти, коефициент за да падне за ден от 2,20 на 1,30/1,25 за определен знак, само заради големи залози в едната посока не се обяснява с футболни аргументи и с fair play. Подобни мачове ги изваждат, вместо да падат с цяла единица. Реално коефициентът трябваше да бъде по-малък за Локомотив Сф, изхождайки от моментното състояние на двата отбора. Но стана обратното, при това фрапантно. Който иска да гледа и да вижда, който не желае нека си мисли, че всичко е ОК.

Аз не се заяждам де, просто ми беше интересно. Никога не съм залагал и не знам как работят коефициентите. Моето лично мнение, след като се попрочетох туй-онуй, е че и двата отбора са за вадене от А група. Но ако наистина движението на коефициентите прдполага нещо тъмно, защо не задействат там който трябва. Нали имат някакви системи за ранно предупреждение ли беше, какво беше... Това е голяма простотия, всички я виждат и никой нищо не прави.

jotz
Контакти:

Мнениеот jotz » 20 сеп 2011 10:11

tiamat - добре дошъл в България!!! Имам чувството, че падаш от небето. В този формат това първенство, с тези президенти, с тези футболисти....с това ръководство и не на последно място с тези съдии .........ти какво очакваш!!!
Тука трябва да се реже яко, ама много яко, да закрият професионалния футбол и да почнат с юношески формации от долу, това е хапчето срещу болестта наречена ``бг-футбол``. Другото е ``пунта мара``, както в момента е модерно да се говори. Всички са кукли на няколко кукловода, които си правят поне 20 години каквото си поискат. Каква Европа, какви мачове там, какви 5 лева. Затова спирам да им ходя на цирковете, ако искам театър ще отида на театър, ако искам футбол ще си пусна диема, ако искам да се почувствам като мишка ще отида на Славия - Локо СФ, това е!!!
Със здраве!

Върни се в “Локо София”