Важна е победата!!! САМО ЛОКО!!!
ПС: мача беше в пъти по-качествен и интересен от Левски - ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
FK_Montana написа:Локо-то се оплашиха, че щяхме да ги бием вчера в дъжда като през есента, и затова се отложи мача, подсигуриха се със съдии и то оставаше и да паднат. 3 чисти дузпи не се свириха за Монтана, измислена дузпа за Локо, поне 2 червени картона за шопите до 30та минута трябваше да има. Ама сега няма да се смени комисията както когато се поиска зимата и ми писна в 3 мача съдията да ни порязва с дузпа, която решава мача /Сливен, локо, Славия/
Ros3n4o написа:Такаааааа..... Първо искам да поздравя всички ФЕНОВЕ И ИГРАЧИ на ФК МОНТАНА! Страхотен мач, страхотно играхте! Браво! А сега да мина към другата част от мача... Честно да ви кажа.... Избеснях на този мач... Не мога да разбера какво е това съдийство?! Абе железничари, нали морето беше съдийски отбор?! Много ми хареса едната журналистка какво каза на директора ви... "С тази игра, къде сте тръгнали да ставате шампиони?" ?! Така ли ще играете в Европа?! Само че има едно нещо... Във Европа НЯМА ДА ВИ ПОДКРЕПЯЙ СЪДИЙТЕ!!! Наистина не мога да напиша всичко което искам да кажа.... Просто... нерви! Каква беше тази смешна дузпа?! Сега ще кажете, че трябваше да дадът 985907345934 червени картона за Монтана, нали?! Е нищо лично ама да ви е*а майката!... Ще изям банана ама не ми пука... Писна ми да гледам такива мачове! Няма ли сега да сменяте комисията?! Ооо, не... Извинете... Трябва някой шопски отбор да нададе вой за да се смени комисията... Айде няма да пиша повече, че само повече ще се изнервя... локомотивчетата да си празнуват купената победа и да и се радват... Но и ако в София така свири съдията с/у морето, феновете няма да си стоим в сектора! И пак поздравявам момчетата от Монтана! БРАВО! Продължавайте напред, изпълнихте ме с играта си!
Lyubaka01 написа:FK_Montana написа:Локо-то се оплашиха, че щяхме да ги бием вчера в дъжда като през есента, и затова се отложи мача, подсигуриха се със съдии и то оставаше и да паднат. 3 чисти дузпи не се свириха за Монтана, измислена дузпа за Локо, поне 2 червени картона за шопите до 30та минута трябваше да има. Ама сега няма да се смени комисията както когато се поиска зимата и ми писна в 3 мача съдията да ни порязва с дузпа, която решава мача /Сливен, локо, Славия/
Не бе, не бяха 3 чисти дузпи, 4.5 бяха... И 6 червени картона(нищо че при 5 се прекратява мача) още до 7 минута... Аре бегай у лево...
difeza написа:...Дано да греша,но лятото когато Локото започне в евротурнирите шефовете и тяхните и на бфс ще видят когато няма да има такива дузпи какво ще говорят тогава.хър мър бяхме добри но немахме шанс.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта