орчо войвода написа:В А окръжна група Локото го чака съдбата на Академик София.
Отбор се прави с пари, ако разбираш за какво става дума.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
орчо войвода написа:В А окръжна група Локото го чака съдбата на Академик София.
LokoMontana написа:орчо войвода написа:В А окръжна група Локото го чака съдбата на Академик София.
Няма да е един, а ще са трима: Бил Гейтс, султана на Бруней и пожелал да остане анонимен руски милиардер... Така че не ни мисли...орчо войвода написа:LokoMontana написа:орчо войвода написа:В А окръжна група Локото го чака съдбата на Академик София.
И кой бизнесмен ще хвърля пари за отбор с толкова малко публика ?
орчо войвода написа:LokoMontana написа:орчо войвода написа:В А окръжна група Локото го чака съдбата на Академик София.
loko1 написа:орчо войвода написа:LokoMontana написа:орчо войвода написа:В А окръжна група Локото го чака съдбата на Академик София.
Дърти хора ама глупави ...
Защо трябва някой бизнесмен да хвърля пари?
Кой отбор в България има публика в момента?
орчо войвода написа:saract написа:james написа:Бате Бойчо е един от най-големите футболисти на 80-те години в България (За тези ,които не знаят , това е футболиста извел България до световните финали през 1986 година, след наказанието на Шпайдела , беше изместен от "Националната" гарнитура на Вуцов , която се усра там). За съжаление неговото интервю не води след себе си никаква новина , дано хора като него и Иван Василев намерят съратници и желание да спасят отбора от гиговите малоумници.
Извел друг път - един гол не е отбелязъл в квалификациите.
Най- важните голове тогава бяха на Г.Димитров и Сираков срещу Франция и двата гола на Пламен Гетов срещу Югославия.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост