Само за феновете на Локо сф

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Само за феновете на Локо сф

Мнениеот bobo_13 » 24 юни 2015 12:28

loko29 написа:Ако играеме във"В"група бюджет от 1000000 ще е достатъчен.Но тия дългове кой ще връща не знам.Бизнесът в София е достатъчно голям тъй че ако се намери човек да милее за клуба проблеми няма да има.Градове като Радомир,Сапарева баня,Гоце Делчев имат отбори какво остава за София.Дане Василев се захване!

Алооо слезте на Земята. Какви 1 000 000 бюджет за В група? Това е аматьорска група. Пирин Бл имаше най-високият бюджет във Б група......1 млн лева. За В група трябват около 300-400 000 лева, ако ще гоните Б група. То в А група Локо играе с бюджет около 2 млн, ти искаш във В да са с 1 млн.
Не забравяйте, че половината отбори във В група тренират по 3 пъти седмично, а футболистите им ходят на работа. Само тези, които се борят за Б група са на професионална основа, което не отговаря на статута на В група, ама заобикалят някакси законите
Интериорни врати - Врати хармоника

lavinkata
Контакти:

Мнениеот lavinkata » 24 юни 2015 12:50

Успех,дано се изправите.Левскар съм но и надежданец съответно ви симпатизирам до преди няколко години ходихме на почти всичките ви домакински мачове сериозна група най различни по цвят но от квартала така,че доста приятели имам локомотивци.Колкото до дербито с чорбата може и да няма ако регистрират нов клуб трябва да почнат от А окръжна.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 24 юни 2015 14:14

Red Warrior написа:
snakebite написа:
Red Warrior написа:Братле, забрави за това. И аз бях държавата да се намеси и поне да ни опрости 6 млн. от дълговете, колкото пари даде за трибуна Моци и макар и трудно да се спаси сегашното дружество, но няма да го бъде. За тази цел трябваше силно желание на собствениците и както казах - ангажиране на държавата, а и на останалите кредитори. Както виждаш нищо от това не е налице. Сигурен съм, че след общото събрание за ръководители в ЦСКА са назначени ромляни. :roll:

Ей армеецо..пак трибуна Моци ти е в главата, вече ставате смешни...Как да ви опрости държавата като се правите на тарикати. Вие даже погасителен план нямате бе...Нямате воля да плащате щото сте ЦСКА нали и сте над закона. За Анисе и Платини платихте ли , на Етрополе и Пирин платихте ли,
Какво са виновни агентите на играчите че сключвате договори които не изпълнявате. Играли един, два мача. Ами как да играят като ги разкривате какви ментета уж са още след два три мача. После ги гоните просто ей така - вземай сака и бягай :shock: Един от тези играчи мисля Морейра се казваше който разкрахте като менте, е един от голмайсторите в Португалия. Шеридън направи прилична кариера в Кипър....а бе примери много...
Еми това свърши и нека да ви е за урок. Нека е за урок и за останалите клубове, вклюително и нашия Добре че УЕФА се намеси че им припари под дупетата на онези от БФС....

Иначе пожелавам успех на Локо...аз мисля че Гигов ви скрои шапка...Дълговет ако имаше желание можеше да се изчистят, но не се направи... !
Горе главите на феновете на Локо ! Честта не се купува с нищо, а вие има зад кавко да застанете защото Локо е емблематичен клкуб за България !

Даде ли ви държавата 6 млн. - даде ви! На нас даде ли ни един гол х.. - даде ни! Така че стига си се оправдавал. Всички знаем как същото БФС, за което говориш ви набута в "А" група, а стана и ясно, че дружеството, което сте регистрирали 2010 г. е било след като вече сте играли дори мачове от "А" група, но за Домус Бей явно няма закони. Той самият като едно футболно "Монсанто" може да бълва всякакви ГМО-клубове без да му се търси никаква сметка по какъв начин го прави.

Пич, не те ли е срам да говориш такива глупости, бе?!? Държавата на вас ви дава с най-голямата паница от 70 години, вие пак ревете обаче, нищо не заслужавате, даже трябва със закон да ви закрият отбора, както е и създаден! :x

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 24 юни 2015 15:48

FLANKER написа:Утре след работа, ще отида до стадиона да поздравя момчетата.

Питай ги освен в Левски къде ще отидат да играят :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 24 юни 2015 16:39

haiobaio написа:[center]СВОБОДА[/center]

Тази вечер не съм спал от вълнение. Цяла нощ съм си мислил какво ще се случи от тук нататък. Радостта е огромна, все пак едно тиранично управление на любимия ми клуб свърши. Управление което трая едно поколение, управление, което не успя да приобщи това поколение към Локомотив, управление, което съсипа една от най-продуктивните детско-юношески школи в България, едно управление, което от чисто нов стадион (на 9 г. бе 1994г) направи гробница, управление, което никога не уважи легендите на клуба, управление, което не уважаваше Атанас Михайлов, управление, което отврати хиляди привърженици на Локомотив, управление, което успя да ни раздели като публика, управление, което бе високомерно и егоцентрично.
Хубавите моменти се брояха на пръсти, а разочарованията бяха пъти повече. От уважаван от всички отбор се превърнахме в посмешище. Станахме обект на подигравки, синоним на черно тото и схеми. Привържениците се озлобихме, започнахме да обиждаме, за да запазим малкото останала чест на любимия ни тим. Започнахме да живеем в миналото, което е най-страшното. От горди станахме пасивни и неусетно през последните 10-15 години клубът започна да замира. Бавно, но сигурно.
[center]НО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА КАЖЕМ КРАЙ[/center]
От днес започва нов епизод от историята на Локомотив София. Епизод, който ще покаже дали заслужаваме да ни има или си отиваме. Ще го нарека "Епизод Последен", защото след него, в момента, не следва нищо. Сега имаме нужда от всеки един от нас, независимо кой е, кой е подкрепял, не е ли ходил на мач заради Гигов, няма значение. В момента ние сме Локомотив. Трябва да сме заедно, трябва да сме единни. Всичко друго е на заден план и няма значение. Локомотив трябва да бъде възроден и трябва да е този отбор, който е уважаван от всички и изпълнява функцията си на социален фактор в софийското, а и не само, общество. Ние сме горди хора, ние не сме станали от Локомотив заради Гигов, станали сме от Локомотив заради нашите бащи, деди, по собствена воля или под влиянието на приятел, няма значение, всеки който е локомотивец знае значението на думата чест, защото е бранил своята в обкръжение на други привърженици, които винаги са били повече. И той никога не е предал своето.
Надявам се да успеем, надявам се да ни има и да бъдем които сме. А ако не успеем, приятели, сбогом, напред към забвението.
Длъжни сме да дадем всичко от себе си в този момент.

Няма какво да се добави!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 24 юни 2015 16:43

stefani написа:
FLANKER написа:Утре след работа, ще отида до стадиона да поздравя момчетата.

Питай ги освен в Левски къде ще отидат да играят :)

Ами аз споменах -Разград,Стара Загора,Варна ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

BF39
Контакти:

Мнениеот BF39 » 24 юни 2015 19:55

Чува ли се нещо относно нов собственик/спонсор?

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 24 юни 2015 21:06

BF39 написа:Чува ли се нещо относно нов собственик/спонсор?

Няма кандидати , едва ли някой ще посмее. Политическия натиск с който мачкаха Гигов толкова години едва ли ще се охлаби преди да ни закрият.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 25 юни 2015 20:50

Не съм фен на Локо София....но съм им симпатизант.Тежки времена наистина за клуба но все някога трябваше да си случи това.Лошото е че онзи Гигов задуши още във зародиш години наред всеки които имаше възможност и искаше да помага на клуба.Не допусна никого.И накрая се изниза толкова долно....Ще се наредят работите обаче.Клубът ще преболедува и ще се завърне във групата.Успех на всички приятели и привърженици на клуба.

Върни се в “Локо София”