Локо(Сф)-Лудогорец, 23.08,18ч.,ст.Локомотив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локо(Сф)-Лудогорец, 23.08,18ч.,ст.Локомотив
този съдя си изяде хляба ,не стига че не дава никакви дузпи за лудогорец ,ами им изгони и футболисти ,пълно безобразие !
фен на цска след загубата със 7 гола през декември 2013 г.
Red army написа:отказвам се от цска ,не може да падаме за трети път със 7 гола и аз да подкрепеям такъв отбор.край !
-
седемнамалко
- Контакти:
way написа:седемнамалко написа:Стига с тези съдии. Когато има за какво да ги храните - да, но досега, в този мач се справят, дори преди 3 минути не даде втори жълт картон на Том (първия му беше малко пресилен, де).
Закво трябваше да си отваряш устата виш кво стана сега....
Що, какво грешно съм написал?
седемнамалко написа:way написа:седемнамалко написа:Стига с тези съдии. Когато има за какво да ги храните - да, но досега, в този мач се справят, дори преди 3 минути не даде втори жълт картон на Том (първия му беше малко пресилен, де).
Закво трябваше да си отваряш устата виш кво стана сега....
Що, какво грешно съм написал?Заслужен втори жълт на Шоко (и пак трябваше да има такъв и за Том). Това е единствената грешка на съдията до този момент.
Аз тва го написах преди 2рият жълт :Д на предният фаул на Шоко
ани написа:този съдя си изяде хляба ,не стига че не дава никакви дузпи за лудогорец ,ами им изгони и футболисти ,пълно безобразие !
Ще има нов епизод "Домусчиев се развихря". Като слушам и коментатора е за бой - много се радва за Локото!
Оставка на Дерменджиев? 
-
седемнамалко
- Контакти:
KellyB написа:ани написа:този съдя си изяде хляба ,не стига че не дава никакви дузпи за лудогорец ,ами им изгони и футболисти ,пълно безобразие !
Ще има нов епизод "Домусчиев се развихря". Като слушам и коментатора е за бой - много се радва за Локото!
Мда, ще има пак: "Аз се отказвам от каузата, за к'во ги давам тия хилядарки на журналистите" (последната дума - в кавички:)) Макар че Боби Борисов засега, също като съдията, се справя.
-
седемнамалко
- Контакти:
Иначе "каузата" им разказват играта засега, трябваше да е поне 4:1... За втори пореден мач здраво ги покрива късмета.
- rebelheartous
- Контакти:
Ще има нов лидер след този кръг. 
Да ти еба и....
Няма такива вързии като Лудогорец. Цял мач да те газят и накрая гол след рикошет.