sirius123 написа:Готиното е , че ''Левски'' ги ''оправи''.
Засега от двата мача "оправените" сте вие

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Кашчей написа:Аз предлагам мачовете да не се свирят в реално време, а съдията да гледа видеозапис и да отсъжда по него нарушенията-става ли?
snakebite написа:Штттт, искам ви по тихи от тревата...
Освен втория гол не виждам нищо съмнително ( а и имаше трима локомотивци около Марселиньо които можеха да предотвратят гола, да са успели )
Защо не пищяхте когато имаше чисти дузпи за нас срещу Литекс и Левски ?, борци за справедливост
Сега малко почивка, и на пролет зеленото иго продължава !
А беройци да не лаят много много, когато бият Лудогорец да се обадят !
Иначе поздравления на Локо София за мъжката игра, чудя се защо не играха така с ЦСКА (при 5:0) например ??
Аз свикнах срещу Лудогорец да се игаре на нож, това е супер !!
Само за два дни се нагледах на разходки като ЦСКА - Любимец 7:0 и Нефтохимик - Левски 1:6
Кашчей написа:
Значи в ЛЕ побеждават с игра, а у нас побеждават със съдии. Това е уникално в световен мащаб
hd29 написа:Кашчей написа:
Значи в ЛЕ побеждават с игра, а у нас побеждават със съдии. Това е уникално в световен мащаб
Това ,че бият в ЛЕ означава ли,че у нас не трябва да се вдигат червени картони,да се отсъждат нарушения или засади в тяхна вреда
парци написа:Кашчей написа:Аз предлагам мачовете да не се свирят в реално време, а съдията да гледа видеозапис и да отсъжда по него нарушенията-става ли?
Имаш четвърти съдия, който цялата му работа е да си бара бибипците 90 минути. В днешно време решаването на една наистина спорна ситуация с видеонаблюдение няма да отнеме повече от секунди.
SobieskiVanilla написа:snakebite написа:Штттт, искам ви по тихи от тревата...
Освен втория гол не виждам нищо съмнително ( а и имаше трима локомотивци около Марселиньо които можеха да предотвратят гола, да са успели )
Защо не пищяхте когато имаше чисти дузпи за нас срещу Литекс и Левски ?, борци за справедливост
Сега малко почивка, и на пролет зеленото иго продължава !
А беройци да не лаят много много, когато бият Лудогорец да се обадят !
Иначе поздравления на Локо София за мъжката игра, чудя се защо не играха така с ЦСКА (при 5:0) например ??
Аз свикнах срещу Лудогорец да се игаре на нож, това е супер !!
Само за два дни се нагледах на разходки като ЦСКА - Любимец 7:0 и Нефтохимик - Левски 1:6
Какво си свикнал, бе, палячо! От две години отбор, и вече свикнал. Първата година - аванти. Втората година - аванти (като само клоунското поведение на другия отбор с авантите ви позволи да станете пак шампиони). Третата година - аванти. Хайде стига вече - ясно е, добър футбол играете, а другите отбори в първенството са без пари и не могат да скалъпят селекция (Ботев не ги броя, те нямат треньор), та нямате реална конкуренция. В Лига Европа късмет с недъгава противникова защита и вратари. Половината ви отбор всеки мач е за гонене, но картони срещу Дяков и компания не се вдигат. Така бутаха 1914, и от тях играч на запад не прокопса. При вас българин също няма да трансферирате с успех в по-престижно първенство - сърдете се на Домусчиев. Успех, клоуни!
tsonpen написа:
Не ме карай да казвам, че говориш за нещо, което не разбираш. Трите гола са напълно редовни. Иначе спорните ситуации изобилстват в мача. Нямаше как да гледам срещата на живо (далеч съм), но предполагам от трибуните се е видяло същото, което се виждаше в много други подобни срещи - идва гостуващият отбор и руши играта с бавене, нарушения и провокации. И така докато нещата станат неуправляеми, особено ако съдията не показва картони или прави грешки. Днес грешки имаше. И Локо да бяха вкарали гол, и той щеше да има причина да се оспорва. Дотолкова нервен и наситен с нарушения беше мача.
Аз видях и една дузпа в полза на Лудогорец, която не беше отсъдена! Нея коментираме ли? Колкото до мистичното нарушение на Дяков за жадувания му втори жълт картон, там май можем само да се доверим на преразказа на коментатора. В повторението нямаше нищо. А колко пъти съвсем целенасочено го ритаха? Нека видим и другата страна!
snakebite написа:
Кашчей написа:Четвъртият съдия не играе в мача, ако не стане нещо с някой от другите трима.
Ти наистина ли мислиш, че спирането на играта заради всяка претенция ще направи футбола по-атрактивен?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост