Lyubaka01 написа:Amstel написа:Снощи вечерта погледнах в бет365 коеф. за мачовете днес (по-рано през деня ги нямаще още). Коеф. за победа на Литекс 1.72 и аз си викам - супер, тия пак са се объркали. Сложих някакви левчета там на Литекс. Днес сутринта гледам, вече коеф. за Литекс е 2.20. Някой може ли да ми обясни как слабо играещ изпадащ (почти изпаднал) отбор има толкова големи шансове като гост да спечели срещу отбор от топ5 в слаба форма?
[offtopic]сега още пари ще трябва да слагам на коеф 2.20[/offtopic]
Виж, коефициентите са си коефициенти-явно някой в бет365 се застрахова от варианта Литекс да ни легнат. Дали ще стане-не знам. Надявам се-не и мачът да се играе(макар че и да се играе, всякакъв резултат, различен от 1-ца ще се приеме като уговорен).
П.С. Само за протокола-в предния кръг коефициентът за победа на Черноморец беше 4.50...
Знам, знам. Аз си следя А група, знам каква е формата на отборите и си залагам. Принципно е ясно, че в последните кръгове в БГ точки вземат тези, които имат нужда. Но просто миналия мач (срещу Ч-ц) и сега срещу Литекс коефицентите са прекалено много в полза на Локо. Адски нелогично е. Аз въобще не искам уговорки - най-лесно се залага, когато мачовете са си истински (казвам като човек, който не бива информиран, когато има уредени мачове).