Днес се решава за лиценза на стадион Локомотив.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Garfildbg1929
Контакти:

Re: Днес се решава за лиценза на стадион Локомотив.

Мнениеот Garfildbg1929 » 17 апр 2013 14:36

STENLI написа:
Riquelme написа:ДОБРЕ ДОШЛИ КАНАРИИИИ!!!!! :) :o

Ок, в събота идваме мощно

Винаги е хубаво когато има фенове само ни пазете стадиона че доста се измъчихме :)

Garfildbg1929
Контакти:

Мнениеот Garfildbg1929 » 17 апр 2013 14:41

favaca8888 написа:ахЪм
И КЪДЕ СЕ ВРЪЩАМЕ? НА ЦЕЛИЯ СТАДИОН? ИЛИ САМО А СЕКТОР И КЛЕТКАТА ?
И ТЕМАТА НЕ Е ДНЕС, А ПАК УТРЕ И ТАКА 4 ГОДИНИ ?????

В сектор А и клетката.

Потребителски аватар
rere

Мнениеот rere » 17 апр 2013 14:46

e_cvetcov написа:Не че ви се бъркам в нещата, но до колкото чета и знам, единствения проблем с лиценза са въжета, а се оказа че ремонта им струва 50 хил лв.
За какъв х.й се размотавахте толкова години? Като се замислиш че само едно домакинство на националния струва 15 000 лв. Просто няма логика...Ясно е че управлението ви е кенеф, ама няма ли от вас хора, който да се позаинтересуват колко ще струва това нещо и да поемат малко повече инициатива, защото колкото и лош да е Гигов и той е на келипир от това да си играете мачовете на ст. Локомотив. Не искам да ви обиждам, но малко несериозна ми изглежда картинката като цяло.

Въжетата са с гаранция от 100 години . Познай дали те са били проблема . Най-вероятно някой който е имал земи на мястото на Б Армия и Сухата Река са му дали като заменка земите под стадион Локомотив и от там тръгнаха повечето беди за Локомотив . А най-стария проблем е ,че бихме началниците им от СССР и от тогава власта не ни обича -вече 35 години.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 апр 2013 14:49

Мен само ме притеснява, че Бойко е в оставка и няма кой да среже лентата и да обере лаврите ;)

А иначе - хубава новина. Ходил съм само на концерт на този стадион, но имам отлични спомени :)
[center]Изображение[/center]

Garfildbg1929
Контакти:

Мнениеот Garfildbg1929 » 17 апр 2013 15:03

rere написа:
e_cvetcov написа:Не че ви се бъркам в нещата, но до колкото чета и знам, единствения проблем с лиценза са въжета, а се оказа че ремонта им струва 50 хил лв.
За какъв х.й се размотавахте толкова години? Като се замислиш че само едно домакинство на националния струва 15 000 лв. Просто няма логика...Ясно е че управлението ви е кенеф, ама няма ли от вас хора, който да се позаинтересуват колко ще струва това нещо и да поемат малко повече инициатива, защото колкото и лош да е Гигов и той е на келипир от това да си играете мачовете на ст. Локомотив. Не искам да ви обиждам, но малко несериозна ми изглежда картинката като цяло.

Въжетата са с гаранция от 100 години . Познай дали те са били проблема . Най-вероятно някой който е имал земи на мястото на Б Армия и Сухата Река са му дали като заменка земите под стадион Локомотив и от там тръгнаха повечето беди за Локомотив . А най-стария проблем е ,че бихме началниците им от СССР и от тогава власта не ни обича -вече 35 години.

Проблема се казва Боико Борисов ..И днешната комисия са установили че предишната експертиза която настояваше за смяна на въжетата е фалшива.....

valdi_ls
Контакти:

Мнениеот valdi_ls » 17 апр 2013 15:04

'Айде Локооооооооо !!!!!!

Вярвам,че в събота мача ще е на Локомотив ...

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 17 апр 2013 16:06

Завръщаме се у дома на стадион Локомотив
Почти сигурно е че домакинството (в събота на 20 април 2013 г.) срещу Ботев Пловдив ще се играе на стадион Локомотив в София. Днес общинската комисия по безопасност на спортните съоръжения издаде предписание до утре да се изпълнят 11 точки, за да стане завръщането факт.

Предписаните дейности са дребни и не би трябвало да представлява проблем изпълнението им. Една от тях например е премахването на тръбите от един от входовете на сектор Г. Очаква се първоначално да бъдат отворени само сектор А и сектор Г, като постепенно стадиона ще бъде напълно отворен до 5 май.

Вижте още актуални и архивни снимки от ремонтните дейности тук.

Вижте повече информация в новини.

http://lokosf.info/index.html

Чакаме утре ;)
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 17 апр 2013 17:58

Въжетата наистина ли ги грундираха и поцинковаха или направиха маскарад да излъжат хората ,защото от снимките не се вижда нищо освен хора на козирката ,но дали работят или симулират докато не се видят снимки на 2 метра от въжетата не може да се разбере.Хубаво ще е да отремонтират съблекалните баните и съдииските стаи ,както и да направят ВИП ложа и коментаторки кабини с интернет както го направиха ЦСКА,иначе няма смисъл а само замазване на очите.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 апр 2013 18:04

Най-после у дома!!! Чакаме Бултрасите да направим празник с тях!!!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 17 апр 2013 21:00

CHE написа:Въжетата наистина ли ги грундираха и поцинковаха или направиха маскарад да излъжат хората ,защото от снимките не се вижда нищо освен хора на козирката ,но дали работят или симулират докато не се видят снимки на 2 метра от въжетата не може да се разбере.Хубаво ще е да отремонтират съблекалните баните и съдииските стаи ,както и да направят ВИП ложа и коментаторки кабини с интернет както го направиха ЦСКА,иначе няма смисъл а само замазване на очите.

Разгледайте снимки тук:
http://www.lokosf.info
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Върни се в “Локо София”