Изпитвам срам, като фен на Локомотив от това, което се случи след мача с Миньор! Срам ме от това, в което превърнаха любимият ми отбор. Умът ми не го побира, как е възможно някакъв самозабравил се палячо, да обижда цял един град и отбор, който през годините е заслужил уважението на хората с борбеността си. Миньор на мен лично няма как да са ми виновни, защото си играят феърплей и се бореха за точката. Яд ме е много, че не взехме 3-те точки, но ако има вина, то такава може да се потърси в съдията, който не свири края на мача на 3-тата минута, а не в Миньор. 
Колкото до случката със Стойчо Стоев, нека бъде ясно едно: Георги Марков няма право дори да споменава името на Стойчо Стоев!!! Стойчо е доказал през годините, че е истински и като човек и като играч! Марков е прекалено малък и жалък да го коментира. Истината я каза, самият Стойчо, от години Локомотив на практика е Делта Г, а не отбора, който беше... това е тъжната истина за съжаление на всички нас, които трябва да търпим срама, от хората, които управляват клуба ни. 
Локомотивците сме горди хора и не искаме подеяния от никой. Дори да изпаднем, за нас по-важното е отбора, да си върне облика, а за да се случи това, хора като лицето Георги Марков, нямат място в Надежда, защото срамът го носим всички!

Уникален срам ! РЕНДЕТО скача да бие Стойчо Стоев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- Sofia 1929
- Контакти:
Re: Уникален срам ! РЕНДЕТО скача да бие Стойчо Стоев

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!
Марков да си подаде оставка!!!

Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
						- Sofia 1929
- Контакти:
kartago написа:Не знам дали имам право да взема отношение по тази тема, но ще рискувам! Като човек гледащ футбол доста отдавна, помня Стойчо Стоев като изключително интелигентен играч ( то кой ли от софийското Локо тогава не беше такъв? Ангел Колев ли, Начко ли?), имам сега и наблюдения как се изказва и като треньор! Все ми се струва, че трябва да имаш "огромен талант" за да изкараш извън нерви този човек! А Жоро Марков? Ми не знам на кого е легенда?! На Локо, на Левски, на Славия (тях пък как ги прецака май в последния си мач за "Славия"). Грозен спор, между известни играчи, но точно привържениците и то верните на Локо Сф могат да си кажат мнението! А тези които си мислят, че Стойчо Стоев е решил с какъв състав да играят срещу "Лудогорец" ми явно не са наясно кой решава нещата в един съвременен (български) клуб!!!
Поздравления за обективното ти мнение! Повярвай ми, сигурен съм, че почти няма локомотивец, който да е на страната на рендето. Ние не сме коне с капаци и уважаваме истинските хора, които са давали всичко за Локомотив. Стойчо Стоев е такъв и такъв ще си остане. Боли от загубените точки, но някои неща са по-важни дори от тях, а дори и от изпадане в Б група.

Sofia 1929 написа:kartago написа:Не знам дали имам право да взема отношение по тази тема, но ще рискувам! Като човек гледащ футбол доста отдавна, помня Стойчо Стоев като изключително интелигентен играч ( то кой ли от софийското Локо тогава не беше такъв? Ангел Колев ли, Начко ли?), имам сега и наблюдения как се изказва и като треньор! Все ми се струва, че трябва да имаш "огромен талант" за да изкараш извън нерви този човек! А Жоро Марков? Ми не знам на кого е легенда?! На Локо, на Левски, на Славия (тях пък как ги прецака май в последния си мач за "Славия"). Грозен спор, между известни играчи, но точно привържениците и то верните на Локо Сф могат да си кажат мнението! А тези които си мислят, че Стойчо Стоев е решил с какъв състав да играят срещу "Лудогорец" ми явно не са наясно кой решава нещата в един съвременен (български) клуб!!!
Поздравления за обективното ти мнение! Повярвай ми, сигурен съм, че почти няма локомотивец, който да е на страната на рендето. Ние не сме коне с капаци и уважаваме истинските хора, които са давали всичко за Локомотив. Стойчо Стоев е такъв и такъв ще си остане. Боли от загубените точки, но някои неща са по-важни дори от тях, а дори и от изпадане в Б група.
Локомотив няма да изпадне, поне не по точки, тъй като останалите отбори са много зле и Видима, Калиакра и Светкавица ще са изпадащите и не виждам начин да се спасят. Но опасността от изпадане е в ръководството ви, което може да направи така, че Локомотив да остане без лиценз, от това трябва да се опасявате.
- Sofia 1929
- Контакти:
Ние "ръководството" си го знаем, имаш право, но това не зависи от отбора... въпросът е играчите, които имат пълната ни подкрепа да се борят докрай, аз лично нямам съмнение, че това ще бъде така. Колкото им е потенциала толкова, важното е да се раздават. Опасява ме единствено дали и другите ще играят феърплей в тази ситуация. Видима накрая има мачове срещу няколко отбора, които по това време може и да няма за какво да играят. Въобще не ми се ще да мисля, за ситуация даден отбор да излезе с резервите и т.н. простотии. Ние играем с Литекс, Лудогорец, Черноморец... с две думи програмата ни е по-тежка. Вчерашният мач показа, че нашият отбор играе феърплей, надявам се и другите докрая да го правят.

Всички от триото Гигов-Чаво-Ренде вън.

Ренде чао!

Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Рендето е срам за нашия отбор,
то бива да си прост и ограничен селяндур,ама това вече е прекаленно.
На Стойчо Стоев може само да му носи куфарите и да му лъска обувките говедото от Струмяни.То не брахме срма,когато прати отбора на Монтана да прескачат релсите на трамвая,то не бяха всевъзможни глупосто по адрес на абсолютно всички съперници,но случая със Стойчо Стоев преля чашата.
ВЪН НА ЧАСА ОТ ЛОКОМОТИВ!!!

то бива да си прост и ограничен селяндур,ама това вече е прекаленно.
На Стойчо Стоев може само да му носи куфарите и да му лъска обувките говедото от Струмяни.То не брахме срма,когато прати отбора на Монтана да прескачат релсите на трамвая,то не бяха всевъзможни глупосто по адрес на абсолютно всички съперници,но случая със Стойчо Стоев преля чашата.
ВЪН НА ЧАСА ОТ ЛОКОМОТИВ!!!
Локомотив за нас е всичко!!!
То си му личи.Само като му видиш физиоэномията и веднага познаваш в кой фолк-клуб е бил снощи.

ЖЕЛЕЗНИ ЗАВИНАГИ
Честно казано дори изпитвам отвращение да коментирам жалкия и прост плужек с прякор на дърводелски инструмент. Аз съм привърженик на ЛОКОМОТИВ, който хората асоциират с имена като Бате Начко, като Котков, като Горанов, като Стойчо Стоев, Киро Метков, Митко Васев,  че дори и Жоро Пеев и Цецо Генков(имената са много повече, но не ми се изреждат всичките). Аз не съм привърженик на гигомотив с малоумните боклуци рендьо, чаво и сие...

Последна промяна от Lyubaka01 на 24 апр 2012 08:52, променено общо 1 път.