"За" и "против" Николай Гигов!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

"За" и "против" Николай Гигов!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

NAKEV
Контакти:

Re: Гигов: Само четири отбора са за "А" група

Мнениеот NAKEV » 10 фев 2011 15:12

тоя гигов не е за тоя вид спорт.
нема такава държава

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 10 фев 2011 15:25

Гигов, както и Батков, Титаните и компания са си точно на мястото - какъвто народа, такива и управниците. Няма по виновни от нас феновете, защото ако сме единни ще изметем цялата пасмина в българския футбол начело с Перуката, но ние се занимаваме основно със заяждане помежду си. Когато нашия отбор купува мачове и съдии и върви напред, то президента ни е велик и всичко ни е наред, но когато сме потърпевши псуваме и вдигаме врява.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 10 фев 2011 17:50

bigbonusprize написа:Ми нека! :) Така всяка година всички ще се класират за Европа!

даже изпадащите ще се класира за Европата :lol:
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 10 фев 2011 17:51

FCH написа:
    Босът на Локо (Сф) Николай Гигов заяви, че само 4 отбора отговарят на изискванията да играят в "А" група по европейските критерии.

"Непрекъснато си говорим за намаляване на "А" и "Б" групите и безкомпромисност при критериите за лицензирането, а всъщност, ако бъдем максимално коректни, ще трябва да започнем първенството с четири отбора. Затова тези революционни приказки трябва да ги намалим и да помогнем на клубовете да получат лицензи. Не трябва да бъдем максимално стриктни като УЕФА, защото може би нямаме клуб, който да отговаря на всичките изисквания. Трябва да се намери точният вариант как държавата да помогне на футбола", заяви Гигов по RING.BG.
    "Няколко букмейкърски къщи са се оплакали на УЕФА, че в определени мачове са сложили определена сума пари, повече от обичайната. Това е целият проблем с това черно тото. Нали разбирате, че това за мен не е обвинение", добави босът на Локомотив.

Гигата не споменава кои са тези отбори, имайки предвид, че и неговото отборче не е за елита. Навярно под голямата четворка визира "Литекс", "Черноморец-Бургас", "Левски" и "Славия"...

гигов не ме интересува но ти внимавай на кого викаш отборче.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 11 фев 2011 00:21

Клааааасика.
Гигов виновен, Батков виновен, немало такава държава.Ама, като ви гледам всичките сте ми ясни, ако на мач ви кажат "Билет - 10лв." За ЦСКА - Академик СФ или Левски - Монтана или изберете си вие, ще се нацупите и ще отидете да гледате Уигън - Уест Бромич в кварталното капанче.

И какво само ми ревете кой как управлявал клуба и защо не вкарвал пари в базите, в школите и т.н.Вие, ако отидете да живеете под наем за 300 лв. дали ще направите ремонт на жилището за 10 000? Правиш си ремонта, утре те изритват и им дреме на шапката.

Истината е, че и да искат да направят нещо, а повечето могат и имат възможностите - държавата не им дава.Защо не им дава е въпросът?И преди да ми почнете глупостите за моловете, магазините и т.н.

1.Няма клуб в света, който да се издържа изцяло от феновете си.Просто е невъзможно.Затова всеки клуб си има и допълнителни източници на финансови средства.
2.Ако държавата се е загрижила за спорта толкова, което очевадно не е така, винаги може да вкара анекси в договора, че ако площа, която е отдадена за строеж, реновиране и т.н. на спортната база и стадиона е използвана не по предназначение и т.н, че ако изпълнението на проекта надхвърля посочените мерки и т.н. си взима обратно всичко + вече построеното.И на който не му изнася, няма да се обажда и да иска стадион и бази.Държавата не прави такива сделки, защо ли?Чакат да дойде някой и да направи добра оферта, особено в случая с Българска Армия и Васил Левски.Защото не искам и да си представям за колко парички могат да шитнат парцелчета в Борисовата градина.
3.Ако на държавата и пукаше за спорта, като цяло и за футбола в частност, щеше да започне с малки стъпки, примерно:
Събира Венци Стефанов и Гигов и им предлага някое теренче в Люлин, за един стадион 10 - 15 000, малко фенове имат и двата отбора, един стадион ще им стигне, а пък и в квартал с 300 000 все ще се пълни стадиона по-често отколкото в Овча Купел и Надежда.И т.н. и т.н.Решенията не са сложни, просто на някой горе не му изнася.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 11 фев 2011 00:27

botev_1912 написа:
bigbonusprize написа:Ми нека! :) Така всяка година всички ще се класират за Европа!

даже изпадащите ще се класира за Европата :lol:

Това е решението , всички ще са доволни ...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 11 фев 2011 12:23

FCH написа:
james написа:гигов не ме интересува но ти внимавай на кого викаш отборче.

на онова, което отпадна от Борац чачак :lol:

Не беше ли и онова, дето ви дъни 5 поредни пъти също :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
FCH

Гигов: Феновете да забравят за "Надежда"!

Мнениеот FCH » 22 фев 2011 22:04

Уважаеми привърженици на ПФК „Локомотив София"!

Във връзка с разпространеното от вас отворено писмо до властимащите по отношение на ст. „Локомотив", което е адресирано и до мен, бих желал да изясня позицията на футболния клуб. ПФК „Локомотив София" над десетилетие не е получавал от абсолютно никъде каквито и да е средства за ремонт и поддръжка на ст. „Локомотив", а и нямаме информация, за това, дали са отпускани от някъде на някой средства за стадиона. ПФК „Локомотив София" не отдава под наем площи, сгради, паркинги и каквито и да е части от територията на ст. „Локомотив". ПФК „Локомотив София" преди години с ваша помощ и за собствена сметка на футболния клуб постави на стадиона настоящите седалки, за да може съоръжението да получи лиценз и отбора да играе на него.

ПФК „Локомотив София" преди три години плати една сериозна сума отлични средства за обработка на въжетата на козирката на целия стадион, за да може съоръжението да получи лиценз. ПФК „Локомотив София" е платил със собствени средства всички ремонти на терени, съблекални и помещения необходими на футболния клуб, за да функционира нормално и да играе мачовете си на ст. „Локомотив". ПФК „Локомотив София" плаща всички свои консумативи по ст. „Локомотив" със собствени средства. И всичко това без ПФК „Локомотив София" да притежава какъвто и да е документ за собственост на ст. „Локомотив".

Преди известно време водих и преговори за поставяне на осветление на ст. „Локомотив", но с дълбока разтревоженост разбрах, че двете метални колони за осветителни тела на стадиона, незнайно как са изчезнали. Относно спекулациите по мой адрес, че съм обещал, че през пролетния полусезон ПФК „Локомотив София" ще играе официалните си срещи на ст. „Локомотив" искам да подчертая точните си думи и не желая те отново да бъдат интерпретирани. На първата тренировка на отбора за 2011 г. казах, че: „ще направим всичко, което е възможно Локомотив Сф. да играе през пролетта на ст. „Локомотив"." На мен също ми е изключително неприятно отборът ни да играе извън истинския си дом, като освен това да плащаме и сериозни наеми за да играем на друг стадион. Всички искаме ПФК „Локомотив София" да играе на ст. „Локомотив", защото тук се чувстваме най-добре. Има и още нещо.

Телевизията вече е направила програма за излъчването на мачовете от първенството и всяка нейна промяна по вина на клуба ще доведе до изменения и във получените суми за телевизионни права. Аз се надявам в кратък срок да получим на концесия ст. „Локомотив" или част от него, която е необходима на футболния клуб, за да може ПФК „Локомотив София" да играе официалните си мачове на собствен стадион. Благодаря ви за открито изказаното безпокойство по отношение на ст. „Локомотив" и се надявам с обединените усилия на нас, като футболен клуб и вас, като негови привърженици, да постигнем успех!"

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

Re: Гигов: Феновете да забравят за "Надежда"!

Мнениеот rugby_man » 22 фев 2011 22:16

Не видам някъде да пише че трябва да забравим за стадиона
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Re: Гигов: Феновете да забравят за "Надежда"!

Мнениеот Pride » 22 фев 2011 22:55

В прав текст няма, но за този сезон заобиколно си го казва. Въпросът е да се даде начало на ремонтни дейности.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Локо София”