Локо Сф и морал? Забравете!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Re: Локо Сф и морал? Забравете!

Мнениеот noi » 25 сеп 2010 23:48

Мисля, че и ти от 1 мач си вадиш изводи...Гледай репортажа от миналата година с Левски където 1-во Йовов влиза в краката на Тошко Колев и после става меле подобно на това от тази година , в което се спестяват картони за Левски (за спавка съдията пак е Николай Йорданов)т.е какво излиза,че реферчето просто така си свири...
А иначе, не сме порязвани само срещу левскарчетата просто сега е актуална темата и за това давам примери..
Иначе точно ти като фен на Пирин не може да ми говориш за футбол при положение, че играете като отбор от "Б" Група....[/quote]

Дали играем като отбор от "Б" или от "В" група е без значение. Точно пък вие да коментирате кой как играе нещо малко ми е чудно. Защото има отбори, които имат амбиции по-малки от вашите, играят по-добре от вас. Но все пак вие като представители на "Висшата лига" можете да правите такива коментари и да давате оценки.
П.С. Само да не се вземете насериозно и да се помислите за "Белия балет" и Барселона :mrgreen:

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 25 сеп 2010 23:48

thevortex написа:[offtopic]Някой може ли да ми каже къде мога да гледам тези предавания по Канал 3 онлайн[/offtopic]

[offtopic]http://tv.club-bg.org/?page=tv&chan=58[/offtopic]

Не че си заслужа тоя кАнал. Той и човека от Черно море го каза трябва да има футбол. Лежането е за креватите не за терена.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
IBUU_FOREVER
Контакти:

Мнениеот IBUU_FOREVER » 25 сеп 2010 23:49

dicanio написа:курвенските номера ги учи цяла надежда от майка ти.сега сте много отворени като играете с академик нооо каот играете с Левски да ти обяснявам ли кой е отбора които лежи през по-голяма част от мача

Жалкото е,че твоята майка е родила олигофрен и това е нелечимо! ;)
Надявам се тук да говорим културно за футбол,но АКО ТРЕБВА МОЕМ И ДА РАНИМ...

Потребителски аватар
lafsho
Контакти:

Мнениеот lafsho » 25 сеп 2010 23:50

IBUU_FOREVER написа:Да са живи и здрави,затова и толкова ще прокопсат в Европа!АКАДЕМИК-ОТБОР ВЕЛИК!

Смени си дилъра, "студенте"!
Много сте далече от това , което е постигнал Локомотив в Европа.[/quote]
Така ли?И я ми кажи кой европейски гранд сте победили,или не
що се бъркам?
Академик е единственият БГ отбор побеждавал Милан!!!

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 25 сеп 2010 23:50

noi написа:Мисля, че и ти от 1 мач си вадиш изводи...Гледай репортажа от миналата година с Левски където 1-во Йовов влиза в краката на Тошко Колев и после става меле подобно на това от тази година , в което се спестяват картони за Левски (за спавка съдията пак е Николай Йорданов)т.е какво излиза,че реферчето просто така си свири...
А иначе, не сме порязвани само срещу левскарчетата просто сега е актуална темата и за това давам примери..
Иначе точно ти като фен на Пирин не може да ми говориш за футбол при положение, че играете като отбор от "Б" Група....

Дали играем като отбор от "Б" или от "В" група е без значение. Точно пък вие да коментирате кой как играе нещо малко ми е чудно. Защото има отбори, които имат амбиции по-малки от вашите, играят по-добре от вас. Но все пак вие като представители на "Висшата лига" можете да правите такива коментари и да давате оценки.
П.С. Само да не се вземете насериозно и да се помислите за "Белия балет" и Барселона :mrgreen:[/quote]

Еми освен да ти пожелая много здраве и Левски И Цска да ви бият с някоя друга дузпа ....
П.П не сравнявам отборът ми с такъв от острова, просто дадох за пример твърдата игра, което се играе там!

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 25 сеп 2010 23:51

Не че си заслужа тоя кАнал. Той и човека от Черно море го каза трябва да има футбол. Лежането е за креватите не за терена.[/quote]

За футбола сте прави, но я си признайте дали вашите играчи не лежат, за да бавят време, когато играят срещу Левски и ЦСКА?

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 25 сеп 2010 23:55

П.С. Само да не се вземете насериозно и да се помислите за "Белия балет" и Барселона :mrgreen:[/quote]

Еми освен да ти пожелая много здраве и Левски И Цска да ви бият с някоя друга дузпа ....
П.П не сравнявам отборът ми с такъв от острова, просто дадох за пример твърдата игра, което се играе там![/quote]

Те и двата отбора последните години, ако ни бият, е с кански мъки, да не кажа клизми. Това за домакинските мачове. Иначе гостуванията - срещу ЦСКА тръгваме със свалени гащи/Галчев и Байкушев си имат далаверки с Титан-ите/, а на Левски се опъвахме, но сега вече и това не правим. Тази година ще видим как ще се развият нещата.

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 25 сеп 2010 23:57

noi написа:Не че си заслужа тоя кАнал. Той и човека от Черно море го каза трябва да има футбол. Лежането е за креватите не за терена.

За футбола сте прави, но я си признайте дали вашите играчи не лежат, за да бавят време, когато играят срещу Левски и ЦСКА?[/quote]

Дай пример, не наизуст. Твърдя, че не не лежат, щото или бием с достатъчно, че да не лежим или губим/равен и нямаме изгода за да бавим.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

fen1914

Мнениеот fen1914 » 25 сеп 2010 23:57

всичко се връща - и тази година локото няма да е в Европа

Потребителски аватар
lafsho
Контакти:

Мнениеот lafsho » 25 сеп 2010 23:58

IBUU_FOREVER написа:
dicanio написа:Че номера беше курвенски е ясно на всички дори и на най-заклетите буфери само дето не си го признават.Редовски падна на земята защото му се схвана прасеца за което мисля че не трябва някой да му е правил нещо маа нали буферите сте се спецялисти

И понеже му се е схванал прасеца ние не трябва да търсим победата?!?
Слава Богу,че не му дойде мензиса,че мача можеше и да не почне! :) Хайде малко по-сериозно!На вас ако хикса ви беше цел в живота,Локомотив излиза за победа!

Браво за победата,много ви приляга,такава-курвенската!Никога не съм вярвал,че сте способни на това,но сега се убедих!Жалко за Локото!!!
Академик е единственият БГ отбор побеждавал Милан!!!

Върни се в “Локо София”