Мен ми е чудно с какви очи говорят Локо Сф за дузпите след като 4 мача им дават дузпи като 3 от тях бяха за решаване на мача, само за да спечели точка отбора, а срещу Миньор дузпата щеше да е победна.
Питам аз колко дузпи са дали на Литекс за сезона и колко от тях са победни и решаващи за мача?
Аз имам спомени за 4 дузпи като три от тях са изпуснати, а днешната е вкарана.
Фена на Литекс може да ме поправи ако бъркам.
Литекс - Локомотив Сф ( тема за мача )
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Литекс-Локомотив Сф 18.04.2010г.
Само наливаш масло в огън който не съществува гледай оная гадост биг брадър защо се занимаваш с форуми

- paceto
- Контакти:
Тази простотия не я гледам ти ако го правиш си е твой проблем 
Форума е за това да се коментира и не виждам какво масло наливам след като говоря с факти, но тези факти на вас не са ви удобни и не искате да си признаете, че отбора ви измъкна точки благодарение на дузпите си, а не на играта си.
Не коментирам дали е имало или нямало дузпи.

Форума е за това да се коментира и не виждам какво масло наливам след като говоря с факти, но тези факти на вас не са ви удобни и не искате да си признаете, че отбора ви измъкна точки благодарение на дузпите си, а не на играта си.
Литекс най-вероятно ще се стремят за Х и ще играят доста предпазливо...Локо-то ще търсят победата,защото за тях е задължителна,докато Литекс може да си позволят и точка

_RoKi_ написа:Литекс най-вероятно ще се стремят за Х и ще играят доста предпазливо...Локо-то ще търсят победата,защото за тях е задължителна,докато Литекс може да си позволят и точка![]()
Надали,точно в Ловеч,Литекс играят много уверено и нахъсано,не вярвам срешу Локо нещата да са по-различни,Литекс ще излязат за победа.

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Литекс ще си вземат мача.Друг развой,би ме изненадал.
Само Черно море.
paceto написа:Тази простотия не я гледам ти ако го правиш си е твой проблем
Аха, ясно, значи ако има дузпа за ЛОКО, тя не трябва да се свири, защото е имало такава и предния мач... Направо предлагам правилото да гласи:"Дузпа за ЛОКО се свири само ако:
-не е свирена такава от минимум 10 мача;
-ЛОКО вече води в резултата с минимум три гола и дузпата няма да реши мача;
-нарушението е направено в минутите между 25-та и 35-та(преди 25-та е много рано, а след 35-та остава прекалено малко време до края на полувремето) и 65-та и 75-та(преди 65-та противниковият отбор още не се е настроил за игра след почивката, а след 75-та дузпата може да се окаже решаваща за крайния резултат на мача);
-нарушението е потвърдено от главния съдия, двамата странични, съдийския делегат, Светия синод, КФОР и третия заместник-министър в министерството за действия при бедствия и аварии;
-
За мен мача е > 1Х .....на Литекс реално, не им трябват победа ( не че няма да се стремят към нея ) ....но няма да им е фикс идея.
От Локо-то очаквам, да са малко пренавити, нервни и да прибързват.
Ако Литекс вкара първи ( ще стане също както срещу Левски ) ..мача за мен, ще приключи !
Просто "Оранжевите" имат бързи хора в атака ....и не вярвам Локо да се отърват само с един.
Шанса за софиянци е, ако те поведат .......тогава ще стане интересно !
От Локо-то очаквам, да са малко пренавити, нервни и да прибързват.
Ако Литекс вкара първи ( ще стане също както срещу Левски ) ..мача за мен, ще приключи !
Просто "Оранжевите" имат бързи хора в атака ....и не вярвам Локо да се отърват само с един.
Шанса за софиянци е, ако те поведат .......тогава ще стане интересно !
- plamen etov
- Контакти:
Мача е троен ,дано Локо да бие 

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Не говоря за наща програма,а за програмата на Литекс!paceto написа:Само не ми преписвай фенски наклонности за Литекс, защото си в грешна посока
Аз съм просто страничен наблюдател и ще си говорим след мача, защото всичко това сега са празни приказки, но после само да не се покриете
Вчера казах, че ако вие завършите с Миньор хикс, днес Литекс също така ще завърши - е познах.
Сега ти казвам, че ще те заболи много след мача в неделя и ще видим дали ще позная само дано не се покриеш, но да ти кажа ме бива в прогнозите
И бъди спокойна не искам нищо лошо от момиче на твоите години
Avirex
Локо Сф ще играе със същите отбори нима казваш, че за вас ще са лесни и ще ги вземете всичките с победа?